Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Standaard geavanceerde veiligheidsvoorzieningen

De Honda CR-V en Civic zijn nu standaard uitgerust met Honda SENSING. Honda SENSING is een technologisch geavanceerd veiligheidspakket dat u helpt bij het besturen en dat u en uw passagiers veilig op de weg houdt. 

Scrollen

Sensoren geven informatie

Actieve rijwegassistentie en verkeersbordherkenning

Een op de voorruit bevestigde camera detecteert elke afwijking van de rijweg en maakt gebruik van elektronische stuurbekrachtiging om subtiele correcties toe te passen om uw auto op de weg te houden. In bepaalde omstandigheden kan het systeem ook remdruk uitoefenen. Het systeem voor verkeersbordherkenning identificeert verkeersborden en geeft deze informatie weer op het scherm van de boordcomputer. 

Rij veilig

Actieve rijvakassistentie en automatische remassistentie

De actieve rijvakassistentie voorkomt stress bij het rijden door de noodzaak van stuurcorrecties te beperken en uw rijcomfort op de snelweg te verbeteren. Bij een dreigende aanrijding met een voertuig of een voetganger waarschuwt de automatische remassistentie u voor het gevaar en verlaagt tegelijk de snelheid om de ernst van een mogelijke aanrijding te beperken. 

Cruisen in vol vertrouwen

Adaptieve snelheidsregeling met automatisch volgen bij lage snelheid en intelligente actieve snelheidsregeling

Beide systemen behouden een ingestelde rijsnelheid en een veilige volgafstand ten opzichte van uw voorligger. Als het gedetecteerde voertuig stopt, zal het systeem voor het volgen bij lage snelheid ook uw Honda vertragen en stoppen zonder dat u moet remmen. Daarna drukt u gewoon op de knop op het stuur om verder te rijden. Als een voertuig in een aangrenzend rijvak van plan is om voor u in te voegen, voelt de intelligente actieve snelheidsregeling dit aan en past automatisch uw snelheid aan. Als het gevaar geweken is, versnelt de wagen weer naar de ingestelde snelheid. 

Extra zintuigen

Parkeermonitor en informatie over de dode hoek

Radarsensoren op de achterflanken van de wagen waarschuwen u bij het achteruitrijden voor naderende voertuigen. Radartechnologie geeft informatie over de dode hoek, detecteert automatisch voertuigen in deze dode hoek en waarschuwt u via een symbool in de buitenspiegel (beschikbaar op sommige modellen).