Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

CB650R
NEO SPORTS CAFÉ

SENSATIE OP HET EERSTE GEZICHT.

 

CB650R Neo Sports Café, rechterkant, met motorrijder in de stad, in het donker.
CB650R Neo Sports Café, rechterkant, met motorrijder in de stad, in het donker.

Elke dag is een reis. Start jouw avontuur vandaag nog met de CB650R. De unieke prestaties van een rauwe, sportieve street fighter met de back-to-basics styling van een Neo Sports Café. De CB650R - geüpdatet op vlak van stijl, ophanging en uitrusting - is klaar om je mee te nemen op een onvergetelijk stadsavontuur.

ONTWORPEN VOOR ACTIE

Kijk even rond en kies je kleur.
Roteren Roteren
Zoom Zoom
Rotate Rotate
Zoom Zoom
Kies een kleur

  VIERCILINDER SOUNDTRACK

  Laat de motor weerklinken en hoor de CB650R brullend tot leven komen. Sluit je ogen en luister naar de zorgvuldig afgestelde symfonie van de vier-in-lijn, echoënd doorheen de golvende uitlaatpijpen en compacte demper. Je bent klaar om de weg te overheersen (beste luisterervaring met een hoofdtelefoon).

  Rider on front facing CB650R in studio
  Rider on front facing CB650R in studio

  MINDER = MEER

  Weinig poespas, veel motorfiets.

  Het ontwerp van de CB650R is gestroomlijnd en strak. De perfecte aanvulling op jouw verfijnde stadsstijl. Het ultracompacte krachtige uiterlijk weerspiegelt het retro-minimalisme van de CB1000R Neo Sports Café. Het vermengt golvende lijnen met strakke hoeken en oogt nu nog dynamischer dankzij de nieuw vormgegeven zijpanelen en de strakke nummerplaathouder. Met de CB650R krijg je wel degelijk meer voor minder.

  ONWEERSTAANBARE TECHNIEK

  Gebouwd om in actie te komen. En van te genieten.

  De DOHC vier-in-lijnmotor met 16 kleppen van de CB650R is gebouwd om in actie te komen. Snelle en korte versnellingsopstelling en de vlotte krachtsdosering levert opwindende acceleratie - en dan zwijgen we nog over het opzwepende gebrul wanneer je in toeren klimt. Het is verslavend. De assist/slipperkoppeling vergemakkelijkt het opschakelen en helpt bij hard terugschakelen, terwijl de Honda Selectable Torque Control (HSTC) zorgt voor grip aan het achterwiel, zodat je je kunt blijven concentreren op het snellere bochtenwerk. Het is een technisch meesterwerk. Geniet ervan.

  CB650R Neo Sports Café, rechterkant, ingezoomd op motor en voorwiel, studiobeeld
  Honda CB650R Neo Sports Café, ingezoomd op uitlaat, studiobeeld
  CB650R Neo Sports Café, driekwart rechtervooraanzicht met motorrijder, in de stad, in het donker
  CB650R Neo Sports Café, vooraanzicht, ingezoomd op voorlicht, in de stad, in het donker

  VOLLEDIG UITGERUST

  Alles wat je nodig hebt. Niets dat je in de weg staat.

  Een premium motorfiets verdient premium uitrusting. Het volledige LED-verlichtingssysteem voegt een verfijnd, eigentijds kantje toe en de karakteristikeke cirkelvormige koplamp projecteert een doordringende blauwgetinte lichtstraal. Nieuw is de USB-aansluiting onder het zadel om jouw apparaten op te laden en ook het instrumentendisplay werd vernieuwd met verbeterde helderheid en een scherp LCD-scherm met een versnellings- en schakelindicator.

  CB650R Neo Sports Café, vooraanzicht, ingezoomd op cockpit
  HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

  HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

  Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een catalogus met accessoires is geïntegreerd in de app zodat je de onderdelen kan toevoegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.