Close
Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

CB650R
Neo Sports Café

SENSATIE OP HET EERSTE ZICHT.

 

Elke dag is een reis. Start jouw avontuur vandaag nog met de nieuwe CB650R. Met de opvallende prestaties van een pure street fighter en de minimalistische Neo Sports Café styling, is de CB650R klaar voor onvergetelijke (stads-)avonturen.

VIERCILINDER SOUNDTRACK

Klim in de toeren en hoor de CB650R brullend tot leven komen. Sluit je ogen en luister even naar de fijn afgestemde vier-in-lijn symfonie uit de golvende uitlaatpijpen en de compacte demper. Je bent nu klaar om te heersen over de weg. (optimaal geluid met hoofdtelefoon)

Oog voor detail

Deze unieke kenmerken maken de CB650R zo sterk.

MINDER = MEER

Weinig poespas, veel motorfiets.

De nieuwe CB650R heeft een strak, gestroomlijnd design, volledig aangepast aan een gesofisticeerde stadse stijl. Het ultracompacte power design van de motorfiets is gebaseerd op het retro-minimalisme van de CB1000R Neo Sports Café, maar met 5kg minder gewicht. De combinatie van gewelfde lijnen met strakke hoeken wordt afgerond met een opvallende LED-koplamp. Bij de CB650R is minder echt wel meer.

ONWEERSTAANBARE ENGINEERING

Gebouwd voor doelbewust en ontspannend rijden.

Wanneer je een motorfiets koopt, wil je meteen rijden. Je wilt genieten. En je wilt je grenzen verleggen. De DOHC vier-in-lijn motor met 16 kleppen van de CB650R is niet gebouwd om stil te blijven staan. Het is een technisch meesterwerk. Gemaakt om te genieten.

CB650R Neo Sports Café, rechterkant, ingezoomd op motor en voorwiel
CB650R Neo Sports Café, ingezoomd op uitlaat
CB650R Neo Sports Café, driekwart rechtervooraanzicht met motorrijder, in de stad, in het donker
CB650R Neo Sports Café, vooraanzicht, ingezoomd op voorlicht, in de stad, in het donker

VOLLEDIG UITGERUST

Alles wat je nodig hebt. Niets dat je in de weg staat.

Een premium motorfiets heeft premium uitrusting nodig. De volledige LED-verlichting geeft de nieuwe CB650R een gesofisticeerde, moderne look. De opvallende ronde koplamp levert een intense, blauw gekleurde straal. De motorfiets is uitgerust met een digitaal LCD-dashboard met een versnellings- en shiftindicator.

CB650R Neo Sports Café, vooraanzicht, ingezoomd vanuit bestuurderszadel