Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Honda CB1000R, driekwart vooraanzicht van rechts, geparkeerd, in de bergen
Honda CB1000R, driekwart vooraanzicht van rechts, geparkeerd, in de bergen

CB1000R

MAXIMALE UITSTRALING

Een volgende stap in de evolutie van de Neo Sports Café. De CB1000R werd volledig hertekend, van de strakke koplamp vooraan tot het nieuw ontworpen aluminium subframe. Een motorfiets met een uitgesproken en agressief karakter. De CB1000R Black Edition straalt een nog meer handgemaakte look uit dankzij z'n uitgesproken ontwerp. Het is de essentie van stijl.

HOOR ZIJN GEHUIL

Een viercilinder symfonie op z'n puurst. Draai het gas van de CB1000R wijd open en ga op in een unieke, perfect afgestemde auditieve ervaring (beste resultaat met hoofdtelefoon).

HET IS EEN SENSATIE

De CB1000R is meer dan een motorfiets. Het is een sensatie. Kijk even rond en kies je kleur.
Sleep om te draaien Sleep om te draaien
Zoom Zoom
Rotate Rotate
Knijp om te zoomen Knijp om te zoomen
Kies jouw kleur
  Scrollen

  SLANK EN STOER

  De essentie van motorrijden.

  De CB1000R is nu nog stijlvoller en agressiever. Een snelle blik op de gepolijste metalen afwerkingen en je voelt meteen de traditie van de staalharde, no-nonsense caféracers van weleer.

  Enkel het absoluut noodzakelijke vind je terug op deze roadster. We bouwden hem voor jouw pure rijplezier. het gevoel, de sensatie en het geluid sturen je meedogenloos voorwaarts in een wereld van opwinding en dynamiek. En ook na de rit blijft deze unieke motorfiets jouw aandacht urenlang vasthouden dankzij de talloze minutieuze details die de viercilinder rijk is.

  Honda CB1000R, driekwart achteraanzicht van rechts, met bestuurder, op de weg
  Honda CB1000R, Close-up rode logo
  Honda CB1000R, rechterkant, geparkeerd binnen in gebouw
  Honda CB1000R, linkse zijaanzicht, met bestuurder, op de weg, met zonsopgang

  DE KEUZE IS AAN JOU

  De verbluffende CB1000R of de heimelijke CB1000R Black Edition. Kies hier de jouwe.

  CB1000R Black Edition, studiobeeld
  CB1000R, studiobeeld

  CB1000R

  CB1000R Black Edition

  Honda CB1000R Black Edition en Mat Blue Jeans Metallic

  ZOEK HET VOLGENDE NIVEAU OP

  Zet de stap naar het ultieme in heimelijke stijl.

  De CB1000R Black Edition gaat verder, duisterder. Afgezien van enkele aluminium details is alles wat te zien is, zwart: De ring van de koplamp, het vliegenschermpje, de SFF-BD voorvorkpoten, de radiatorlijsten en covers van de airbox (met een geanodiseerde afwerking) en het 4-2-1 uitlaatsysteem. De CB1000R Black Edition is verkrijgbaar in twee kleurstellingen voor de benzinetank en de cover voor het passagierszadel. Je hebt de keuze tussen donker Graphite Black of Mat Jeans Blue Metallic. Verder krijg je ook een drietraps instelbare quickshifter voor vlijmscherpe en snelle schakelbewegingen.

  HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

  Ontwerp eigenhandig eender welke Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een geïntegreerde catalogus met accessoires maakt het je mogelijk om de onderdelen toe te voegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal waar je een fraaie videogallerij terugvindt maakt nu deel uit van de app.

  Download voor iOS

  Download voor Android

  CB1000R, Honda Motorcycles Experience

  Street en touring