Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Gratis Total HappyFuel card bij aankoop van een Honda Gold Wing

Om nieuwe Honda Gold Wing eigenaars nog meer rijplezier te geven, ontvangen zij bij aankoop van een nieuwe Gold Wing in april of mei 2019 een gratis Total HappyFuel card met €500 tanktegoed. Dit is goed voor 6000 kilometer rijplezier!

23 april 2019

De Honda Gold Wing is altijd al de ultieme reismotor geweest en onbetwiste leider op het vlak van luxe, kwaliteit en comfort. Afgelopen jaar werd het vlaggenschip van Honda radicaal vernieuwd.

Het iconische flat six motorblok heeft 4 kleppen per cilinder, wordt aangestuurd door throttle-by-wire en heeft onder anderen 4 verschillende rij modi, Honda Selectable Torque Control en Hill Start Assist.

Daarnaast heeft het nieuwe frame aluminium balken, double wishbone voorophanging en een enkelzijdige Pro-Arm. De demping is elektronisch regelbaar en dat geldt ook voor de veervoorspanning. Daarnaast horen bijvoorbeeld een elektrisch verstelbaar windscherm, Smart Key en Apple Car Play nu tot de standaard uitrusting. Verder is er ook een volledig nieuw DCT systeem (3e generatie, met 7 versnellingen) beschikbaar.

De volgende kleuren en modellen zijn voor 2019 verkrijgbaar via de officiële Honda dealers:

Gold Wing                                € 25.699,-.

- Darkness Black Metallic
- Mat Majestic Silver Metallic

Gold Wing Touring                   € 32.499,-
(o.a. met topkoffer met ruimte voor 2 integraalhelmen)

- Candy Ardent Red
- Darkness Black Metallic

Gold Wing Touring Deluxe        € 35.999,-
(met DCT en Airbag)

- Pearl Hawkseye Blue
- Darkness Black Metallic
- Candy Ardent Red / Black

(Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW en exclusief HQD)

Deze actie is geldig van 12 april t/m 31 mei 2019. Voor meer informatie en de voorwaarden verwijzen we jullie graag naar de Honda Deals website of naar de officiële Honda dealer.

Tevens kan een testrit aangevraagd worden bij een van onze dealers.