Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

NIEUWE 2019 KLEUREN VAN DE POPULAIRE HONDA GOLD WING NU VERKRIJGBAAR

Sinds de introductie in 1975 is de Honda Gold Wing altijd al de ultieme reismotor geweest en onbetwiste leider op het vlak van luxe, kwaliteit en comfort. Afgelopen jaar werd het vlaggenschip van Honda radicaal vernieuwd. Wegens ongekende populariteit was de nieuwe Gold Wing in een mum van tijd uitverkocht. Trots kondigt Honda nu aan dat de 2019 kleuren en modellen al verkrijgbaar zijn.

20 december 2018

GOLD WING KLEUREN 2019

De 2018 Gold Wing werd compleet nieuw ontworpen en blijft onbetwiste leider op het vlak van luxe, kwaliteit en comfort. Het iconische flat six motorblok heeft 4 kleppen per cilinder, wordt aangestuurd door throttle-by-wire en heeft onder anderen 4 verschillende rij modi, Honda Selectable Torque Control en Hill Start Assist.

Daarnaast heeft het nieuwe frame aluminium balken, double wishbone voorophanging en een enkelzijdige Pro-Arm. De demping is elektronisch regelbaar en dat geldt ook voor de veervoorspanning. Daarnaast horen bijvoorbeeld een elektrisch verstelbaar windscherm, Smart Key en Apple Car Play nu tot de standaard uitrusting. Verder is er ook een volledig nieuw DCT systeem (3e generatie, met 7 versnellingen) beschikbaar*.

*Voor alle vernieuwingen van de Gold Wing in 2018 verwijzen we u graag naar de specifieke Gold Wing website: www.goldwing2018.nl

De nieuwe 2019 kleuren en modellen zijn inmiddels verkrijgbaar via de officiële Honda dealers, waarbij de prijzen ongewijzigd zijn gebleven.

Gold Wing                                € 25.699,-.

- Darkness Black Metallic (nieuwe 2019 kleur)
- Mat Majestic Silver Metallic

Gold Wing Touring                   € 32.499,-
(oa met topkoffer met ruimte voor 2 integraalhelmen)

- Candy Ardent Red
- Darkness Black Metallic

Gold Wing Touring Deluxe        € 35.999,-
(met DCT en Airbag)

- Pearl Hawkseye Blue (nieuwe 2019 kleur)
- Darkness Black Metallic
- Candy Ardent Red / Black

(Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW en exclusief HQD