Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

WANNEER HET AVONTUUR JE ROEPT

Je zal een goede gezondheid en vaardigheden nodig hebben, net als een motorfiets die een waar plezier is om te rijden.

Rijd met ons mee en maak deel uit van een van de grootste motoravonturen ooit. En dat met de motorfiets van je dromen - een Africa Twin. De meest vooruitstrevende langeafstandsmachine die we ooit hebben gemaakt, zowel op als naast het asfalt. 

Ondanks de onzekere tijden was de respons op de Honda Adventure Roads 2022 overdonderend met meer dan 1.200 inschrijvingen. Als je een van de gelukkigen bent die mee kan gaan, dan staat een uitdagend avontuur op jou te wachten. Een inspirerende trip over een terrein dat je tot het uiterste drijft. Niet alleen als rijder, maar ook als mens. Jammer genoeg moesten we onze reis uitstellen dit jaar wegens COVID-19, maar onze deelnemers zitten nog steeds vol goede moed. Ze houden graag contact via de Honda Adventure Roads App en blikken al vooruit naar de trip van volgend jaar.

Uitgerust met onder andere cruise-control, touch-screentechnologie en verwarmde handvatten is het een geweldige touringmachine. Maar zijn robuustheid en onvervalse capaciteiten offroad maken het eveneens mogelijk om het ruwe en gevarieerde terrein van IJsland te overwinnen. 

Het vereist een krachtpatser van een motor én rijder om in IJsland te rijden, en hier is waarom.

Elf dagen lang navigeer je doorheen steile bergpassen en rotserige rivieren over wegen en paden, zowel op soepel asfalt als los grind. We winden er geen doekjes om dat dit geen zondagnamiddagritje is. Aan het einde van elke dag op de motor in IJsland heb je jouw diner en nachtrust verdiend - dat verzekeren we je.

Samen reizen met gelijkgestemde mede-avonturiers maakte het des te gemakkelijker om ervaringen te delen en nieuwe vriendschappen te ontwikkelen onderweg. Gaandeweg leer je niet alleen nieuwe rijvaardigheden. Je ontdekt ook nieuwe landschappen, wegen en culturen. Dat is waar het om draait tijdens een trip als deze, en niet gewoon de kilometers wegtikken... Het einde halen samen als een team heeft altijd zo veel meer betekenis. 

De geplande etappes door het gevarieerde en verbluffende IJslandse decor zullen je overdonderen en ook veel vragen van je fysieke en mentale kracht. Je ontdekt al snel waarom de Africa Twin, met alle geavanceerde technologie aan boord, het juiste wapen is voor deze strijd. 

Neem hieronder een kijkje naar enkele van de prachtige uitzichten die je mag verwachten in IJsland - het Land van IJs en Vuur - en houd contact met ons voor updates en nieuws. 

 

 

IJsland HAR
Een man die een helm draagt
Mijn rug, armen en benen deden pijn en ik moest mezelf echt tot het uiterste drijven. Met de hulp en de aanmoedigingen van de groep en ondanks enkele moeilijkheden onderweg, haalde ik uiteindelijk de bestemming. En of ik goed sliep die nacht!" HONDA ADVENTURE ROADS DEELNEMER, Zuid-Afrika 2019

ONZE AMBASSADEURS

Rij samen met de professionals en ontdek hoeveel plezier je kan hebben met de Africa Twin. Rallyrijders van de Honda Racing Corporation maken deel uit van ons team. Ze komen met ons mee om hun vaardigheden te delen en om je zo zinderende rij-ervaringen aan te leren op en naast de weg. Bovendien staat een team van Honda-techniekers paraat bij de verschillende checkpoints - net zoals het hoort op een rally - met voldoende reserveonderdelen en technische ondersteuning voor iedereen. Ze hebben zelfs een vervangmotor bij, voor het onwaarschijnlijke geval waarin je die nodig zou hebben.

HRC-rijder op Africa Twin geeft briefing
Rijder in het Afrikaanse zand

CRF1100L Africa Twin

Deze robuuste, door rally geïnspireerde motorfiets heeft heel wat eigenschappen die je doen denken aan een pure offroadmachine. Een slank, lichtgewicht chassis, heel wat koppel en een rijpositie die comfort biedt wanneer je zit maar ook volledige controle geeft wanneer je offroad rechtop staat.

ONTDEK DE AFRICA TWIN

Rijder in het Afrikaanse zand

CRF1100L Africa Twin Adventure Sports

De gecombineerde bouwkwaliteit, design en technologie maken van deze motor een van de beste offroadmachines ooit. Gemaakt om continenten te doorkruisen, maar even geschikt voor een uitdagende weekendtrip.

ONTDEK DE AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS

Een man op een Honda motorfiets in IJsland