Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

CB500F - LAAT DE RIJDER IN JE LOS

CB500F - LAAT DE RIJDER IN JE LOS

Verken alles wat de stad je te bieden heeft. En doe dat in alle stijl. De CB500F mixt de wendbaarheid van een naked met de uitstraling van een streetfighter. Nieuwe Showa Separate Function Fork-Big Piston (SFF-BP) USD ophanging en de dubbele remschijven vooraan brengen wendbaarheid en remkracht naar het volgende niveau. Het tweecilinderblok, geschikt voor het A2-rijbewijs, levert prestaties die zowel nieuwe als ervaren rijders kunnen bekoren. Scherpe nieuwe graphics vormen de perfecte afwerking voor de CB500F.

CB500F Een motorfiets is meer dan alleen een vervoersmiddel.

DE STAD?

HELEMAAL VAN JOU

Een motorfiets is meer dan alleen een vervoersmiddel. Het onderscheidt je. Onderstreept jouw eigenheid. En gooit de stad open. Bussen? Treinen? Files? Verleden tijd. Leef je uit met het snelle, wendbare stuurkarakter dankzij het lichtgewicht chassis. Geniet van het opwindende en razendsnelle reactievermogen van het motorblok. Verken elke bocht in de wereld die je kent. En kijk dan verder. De CB500F brengt je waar je naartoe wil gaan.

CB500F - Stijlvol in de stad

Jouw stijlvolle reispartner

Deze naked - met zijn scherpe nieuwe graphics - straalt agressie uit en heeft een stevige, laag geplaatste houding, klaar om de stadsstraten te veroveren. De zijmantels sluiten aan met de benzinetank en accentueren het ontwerp van het motorblok. Het taps toelopende stuur biedt een intuïtief gevoel en vertrouwenwekkende houvast. De rijpositie plaatst je in een natuurlijke houding rechtop, als meester over de machine. De zithoogte is met 785 mm laag. De nieuwe aluminium voetsteunen zijn lichtgewichten en sportief.

CB500F - Stijlvol in de stad

Fijngevoelig stuurgedrag

In een stedelijke omgeving moet je motor snel kunnen reageren op elke input die je geeft. Daarom gaven we het chassis een meer voorwaarts gerichte gewichtsverdeling voor meer grip en gevoel. De nieuwe Showa 41 mm SFF-BP USD voorvork levert uitstekende respons, zeker tijdens het remmen. De nieuwe lichtgewicht wielen en swingarm zorgen voor nog meer wendbaarheid. En om krachtig te kunnen remmen zijn de nieuwe remschijven met 296 mm diameter voorzien van radiaal gemonteerde tweezuigerklauwen.

CB500F - Stijlvol in de stad

Elke dag genieten

Ja, de motor is A2-compatibel. Maar deze 35 kW tweecilinder heeft genoeg in zijn mars. Perfect voor nieuwe rijders en om rijders met tonnen ervaring te entertainen. 43 Nm koppel in het middengebied garandeert onmiddelijke acceleratie, en als je zin hebt in wat plezier laat je de uitlaat enthousiast brullen terwijl het toerental stijgt. Voor extra controle vergemakkelijkt de assist/slipper-koppeling het schakelen doorheen de zes versnellingen en voorkomt dat het achterwiel blokkeert bij hard terugschakelen.

CB500F - Stijlvol in de stad

Een rijervaring van de hoogste kwaliteit

We gaven de CB500F een hoogwaardige uitrusting. Alle verlichting is LED. De koplamp heeft nu extra krachtige LED-lampen zodat je beter kan zien in het donker. De voorste richtingaanwijzers fungeren verder ook als positioneringslampjes, wat de zichtbaarheid verbetert. Het negatieve LCD-instrumentenpaneel is uitgerust met een snelheidsmeter, geblokte toerenteller, dubbele tripteller, brandstof-/verbruiksmeter en een versnellings- en schakelindicator.

Naked CB500F Stijl

Kijk even rond en kies je kleur.
Sleep om te draaien Sleep om te draaien
Zoom Zoom
Rotate Rotate
Knijp om te zoomen Knijp om te zoomen
Kies jouw kleur
    HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

    HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

    Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een catalogus met accessoires is geïntegreerd in de app zodat je de onderdelen kan toevoegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.