Close
Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

CB500F

BESLIS VANDAAG WELK TYPE RIJDER
JE MORGEN WILT ZIJN

Eén blik. Na één blik voel je de band met deze CB500F. Deze motorfiets is speciaal voor jou gebouwd, en je weet het… Je glimlacht. Vol vertrouwen geniet je van de agressieve, nieuwe styling en van de gewaagde vormgeving. De weg is helemaal vrij. Ga je gang.

KIES VOOR ABSOLUTE VRIJHEID

Je bent onderweg. Je hoort het unieke geluid van de soepele tweecilinder motor. Je vertrouwen groeit. Het dreigende gebrul van de uitlaat maakt de CB500F nog uitdagender en uiteindelijk durf je de absolute vrijheid te kiezen. (Optimaal geluid met hoofdtelefoon.)

Oog voor detail

Deze unieke kenmerken maken de CB500F zo sterk.

ZUIVERE VORM

Pure schoonheid. Onversneden.

De CB500F is een motorfiets die tot zijn meest zuivere vorm is herleid. De strakke, agressieve nieuwe stijl toont trots het parallel tweecilinder motorblok van de machine. Het brede, taps toelopende stuur geeft de motorfiets een echte street fighter look. Een nieuw ontworpen benzinetank maakt de motorfiets slanker, maar heeft toch een grotere inhoud zodat je minder vaak moet stoppen om te tanken. En de volledige LED-verlichting draagt bij tot de premium afwerking. 

VERSNELLEN

Het beste van beide werelden

Snel accelereren vanuit een stilstaande start aan het verkeerslicht, of bij een hoog toerental door de soepele zes versnellingen schakelen op een open weg: de CB500F biedt je een gloednieuwe en onbeperkte speeltuin. 

 

CB500F, ingezoomd op het motorblok
CB500F, ingezoomd op het achterwiel
CB500F, driekwart rechtervooraanzicht, in de stad, in het donker
CB500F, ingezoomd op het dubbele luchtinlaatkanaal

VOLLEDIG UITGERUST...

De CB500F is uitgerust met een duidelijk negatief LCD-dashboard met een versnellings- en shiftindicator. Het taps toelopende stuur geeft je een goed gevoel van het rijgedrag en een volledige controle. De LED-verlichting en richtingaanwijzers zorgen voor de nodige kwaliteit en klasse. De veervoorspanning op de 41 mm telescopische vorken kan worden ingesteld. Dit geldt ook voor de nieuwe Pro-Link-monoschokdemper achteraan met enkelvoudige buis.

CB500F, ingezoomd vanuit het rijdersperspectief