Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

CB500F

BESLIS VANDAAG WELK TYPE RIJDER
JE MORGEN WIL ZIJN

 
CB500F, rechterkant, geparkeerd in het midden van de weg, in het donker
CB500F, rechterkant, geparkeerd in het midden van de weg, in het donker

Eén blik. Na één blik voel je de band met deze CB500F. Deze motorfiets is speciaal voor jou gebouwd, en je weet het… Je glimlacht. Het vertrouwen dat je uitstraalt weerspiegelt zich in de agressieve styling en de gewaagde vormgeving van de motor. De weg ligt helemaal open. En is helemaal van jou.

KIES VOOR ABSOLUTE VRIJHEID

Je bent onderweg. Het geluid van de soepele tweecilinder weerklinkt. Je vertrouwen groeit. Het opzwepende gebrul uit de uitlaat maakt de CB500F nog uitdagender en uiteindelijk durf je te kiezen voor de absolute vrijheid (beste resultaat met hoofdtelefoon).

Oog voor detail

Bekijke de unieke kenmerken die de CB500F zo sterk maken.

ZUIVERE VORM

Pure schoonheid. Onversneden.

De CB500F is de motorfiets herleid tot zijn meest zuivere vorm. De strak omlijnde en agressieve stijl accentueert het parallelle Twin-cilinder motorblok van de machine en het brede, taps toelopende stuur geeft hem de streetfighter-stempel. De nauwkeurig ontworpen benzinetank maakt de motorfiets slanker, maar heeft voldoende inhoud om lang op de baan te kunnen blijven. En scherpe nieuwe graphics vallen op ten opzichte van de knappe verf, welke kleur je ook kiest.

VERSNELLEN

Het beste van twee werelden.

Aan het verkeerslicht snel accelereren vanuit stilstand, of bij een hoog toerental soepel door de zes versnellingen schakelen op een lege weg: de CB500F biedt je een gloednieuwe speeltuin.

CB500F, ingezoomd op het motorblok
CB500F, ingezoomd op het achterwiel
CB500F, driekwart rechtervooraanzicht, in de stad, in het donker
CB500F, ingezoomd op het dubbele luchtinlaatkanaal

VOLLEDIG UITGERUST...

De CB500F is uitgerust met een helder LCD-scherm met een versnellings- en schakelindicator. Het taps toelopende stuur geeft je volledige controle en zorgt ervoor dat je het rijgedrag optimaal aanvoelt. De LED-verlichting en richtingaanwijzers zorgen voor de nodige kwaliteit en klasse. De veervoorspanning op de 41 mm telescopische vork kan worden ingesteld. Hetzelfde geldt voor de nieuwe Pro-Link monoschokdemper met enkelvoudige buis achteraan.

CB500F, ingezoomd vanuit het rijdersperspectief

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

Creëer je favoriete Honda eigenhandig via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een catalogus met accessoires is geïntegreerd in de app zodat je de onderdelen kan toevoegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal waar je een fraaie videogallerij terugvindt maakt nu deel uit van de app.

Download voor iOS

Download voor Android

Honda Motorcycles Europe app