Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

NC750X

Stoer en dapper

NC750X die van een bergweg afrijdt
NC750X die van een bergweg afrijdt

NC750X die op een bergweg rijdt
NC750X die op een bergweg rijdt
NC750X met rijder
NC750X met rijder

De NC750X zit boordevol krachtige, nieuwe ontwerp- en prestatieverbeteringen. Met een verfijnde 750 cc motor, een lange veerweg en een comfortabele transmissie met dubbele koppeling heeft de NC750X alles wat je nodig hebt om onverschrokken het avontuur tegemoet te rijden.

Scrollen

Avontuur gegarandeerd

NC750X

Waar gaat die weg naartoe? Wat zit er achter die bocht verscholen? Achter die heuvel? Laat je nieuwsgierigheid de vrije loop en ga op ontdekking met de NC750X.

De wereld wacht

Met de NC750X kun je onbekende oorden verkennen.

De NC750X heeft een compact, robuust ontwerp en prestaties die garanderen dat je zowel comfortabel als stijlvol op ontdekking kunt gaan. Met een hoge rijpositie voor de allerbeste zichtbaarheid, grote wendbaarheid en koppelrijke prestaties is de NC750X de perfecte reisgezel, waar je ook heen wilt. Met een indrukwekkend zuinig brandstofverbruik en Euro 4-conformiteit (81 g/km CO2-emissies) rijd je er bovendien ook zo efficiënt mogelijk naartoe.

NC750X op de weg

Multifunctioneel lcd-scherm

Breng het dashboard van de NC750X tot leven met felle kleuren die reageren op jouw rit.

Op het negatieve lcd-dashboard van de NC750X zie je niet alleen typische informatie zoals brandstofverbruik, temperatuur van de verwarmde handgrepen en snelheid, maar ook informatie over de prestaties van de motorfiets, via intuïtieve kleurgecodeerde lampjes.

Vijf modi naar keuze

Het dashboard heeft vijf verschillende modi: DCT, Gear, Rev, Eco en Shift. Elke modus heeft een eigen kleurenpalet dat overeenkomt met de prestaties van de motorfiets. Je kunt dus controleren in welke versnelling de motorfiets staat, het toerental en zelfs hoe efficiënt je rijdt - gewoon met een glimp op het dashboard.

NC750X en rijder

Op het lcd-dashboard zie je alle informatie in een oogopslag, zodat je je aandacht op de weg kunt houden.

Negatief lcd-instrumentenbord Honda NC750X

Aangepaste kleur

Met de extra gebruikersmodus kun je het dashboard personaliseren in een kleur naar keuze.

Geniet met volle teugen

Geniet van de omgeving terwijl de unieke transmissie met dubbele koppeling (DCT) van de NC750X zich bezighoudt met de versnellingen.

DCT garandeert dat de NC750X je extreem vloeiende schakelovergangen biedt zonder ook maar de kleinste hapering. Zo rijd je heerlijk comfortabel naar je werk of tijdens een leuk weekendje weg. Er zijn drie verschillende modi voor verschillende omgevingen, waaronder de dynamische S-modus (Sport) voor een sportievere rit met een druk op de knop.

NC750X die op een weg rijdt met passagier

Transformeer de NC750X met de S-modus. Deze biedt extra sportprestaties met drie verschillende schakelpatronen van kracht, krachtiger tot waanzinnig: S1, S2 en S3.

NC750X die op een weg rijdt

De eerste automatische instelling is de D-modus, die de meest optimale combinatie biedt tussen een laag verbruik en rijcomfort voor touring.

Totale controle

Het nieuwe DCT-systeem bevat hellingdetectie, die het schakelpatroon automatisch aanpast aan de hellingshoek. Dit betekent dat je altijd het juiste koppel krijgt op steile klimmetjes en een betere controle over de motor tijdens steile afdalingen.

Vooraanzicht Honda NC750X

In de standaard handgeschakelde modus kun je schakelen via flippers op de handgreep voor maximale controle over de motorfiets.