Close
Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Integra

Totale vrijheid

De Integra is voorzien van een 750 cc vloeistofgekoelde motor en een slanke body, en vormt daardoor een unieke combinatie van een gestroomlijnde en stijlvolle scooter met de krachtige prestaties van een motorfiets. Nu met meer luxe en updates.

Scrollen

Kies je eigen stijl

CB500F

Geniet van adembenemende prestaties, verpakt in een fraaie stijl. Wat kun je nog meer willen?

Integra vrijstaand tegen een witte achtergrond

Rijbewijs

A

Wat dit betekent

Beschikbaar in

5

verschillende kleuren

Bekijk ze allemaal

Hulp nodig?

De weg is van jou

De Integra heeft het allemaal: een luxe stijl, eersteklas comfort en krachtige prestaties.

De nieuwe Integra heeft de power van een echte motor en tegelijk het comfort en het gemak van een stadsscooter. Met een soepel en sportief rijgedrag maar ook nog eens superzuinig en compatibel met Euro 4. Een rondje door het centrum of een snelle rit buiten de stad, je kunt elke bocht aan.

Integra op de weg

Multi-functioneel LCD

Breng het Integra-dashboard tot leven met flitsende kleuren die passen bij je rijstijl.

Naast de gebruikelijke informatie als brandstofverbruik, temperatuur van de handvatverwarming en snelheid, houdt het grotere en heldere LCD-dashboard van de Integra je op de hoogte van de prestaties van je motor met behulp van intuïtieve gekleurde lampjes.

Vijf instellingen om uit te kiezen

Het dashboard heeft vijf verschillende instellingen: DCT, Gear, Rev, Eco en Shift – elk met hun eigen set kleuren die overeenkomen met de prestaties van de motorfiets. Zo kun je met één blik op het dashboard controleren in welke versnelling en met welk toerental je rijdt en ook of je efficiënt rijdt.

NC750X en rijder

Met één blik op het LCD-dashboard ben je helemaal op de hoogte en kun je verder je ogen weer veilig op de weg houden

dashboard integra

Kleur op maat

Met de extra gebruikersinstellingen geef je het dashboard de kleur van jouw keuze.

Geniet met volle teugen

Geniet van de omgeving terwijl de unieke Dual Clutch Transmission (DCT) van de Integra voor je schakelt.

DCT zorgt dat de Integra extreem vloeiende schakelovergangen maakt zonder ook maar de kleinste hapering - zo rijd je heerlijk comfortabel naar je werk of tijdens een leuk weekendje weg. Er zijn drie verschillende standen voor verschillende omgevingen, zoals de dynamische S-stand (Sport) die een pittige rijstijl biedt met één druk op de knop.

Integra die op de weg rijdt

De eerste automatische instelling is D Mode – deze biedt de beste balans tussen zuinig rijden en toercomfort.

Integra die een bocht neemt

Met de S-stand ondergaat je NC750S een ware transformatie: extra sportprestaties met drie verschillende schakelpatronen van kracht, krachtiger tot waanzinnig: S1, S2 en S3.

Totale controle

Het nieuwe DCT-systeem bevat ook hellingdetectie, die het schakelpatroon aanpast aan de hellingshoek. Dit betekent dat je altijd het juiste koppel krijgt op steile klimmetjes en een betere controle over de motor tijdens steile afdalingen.

stuur van integra

Schakel met de flippers op de handgreep naar de Standard Manual Mode voor maximale controle over de motorfiets. Vooraanzicht van Integra-stuur.