Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Honda CRF300 Rally Avontuur, overal

CRF300 RALLY

AVONTUUR, OVERAL

KIES JOUW BESTEMMING

Als lichte motor met een serieus karakter zal deze nieuwe CRF300 RALLY zelfs de meest avontuurlijke dual-sportsrijder kunnen bekoren. De styling komt rechtstreeks van de HRC CRF450 Rally competitiemotor. Dankzij een grote benzinetank, een windscherm en een winddeflecterende voorkuip biedt deze versie meer comfort voor lange afstanden. De CRF300 RALLY weegt minder en het motorblok geeft meer vermogen en koppel af. Het is de perfecte reispartner - in de stad of rondom de hele wereld.

Honda CRF300 Rally kies je bestemming
Scrollen

DRIJVENDE KRACHT

Meer vermogen, minder gewicht en verbeterd comfort om nieuwe horizonten te ontdekken.

We trimden vier kilogram gewicht weg uit het chassis van de CRF300 RALLY en konden de capaciteit van de benzinetank met 2,7 liter uitbreiden voor meer bereik tussen twee tankbeurten. Voor meer comfort tijdens die lange dagen in het zadel staat het stuur nu hoger gepositioneerd. De zithoogte verlaagt 10 mm en de voetsteunen zijn met rubber afgewerkt. De vloeistofgekoelde DOHC-eencilinder met vier kleppen is EURO5-compatibel en uitgerust met een Assist-/slipperkoppeling. Het piekvermogen stijgt tot 20,1 kW en het piekkoppel bedraagt 26,6 Nm, voor een krachtige reactie over het hele toerengebied. De grondspeling is iets ruimer - altijd fijn als je offroad gaat rijden - en op het dashboard vind je een versnellingsindicator terug.

Honda CRF300 Rally Meer vermogen, minder gewicht
Honda CRF300 Rally Grondspeling
Honda CRF300 Rally drijvende kracht
Honda CRF300 Rally comfort voor lange dagen

KLAAR VOOR DE START

De vrije weg roept je. Waar leidt hij je heen?

De CRF300 RALLY draait om de vrijheid die voortkomt uit het lichtgewicht chassis, de ophanging met lange veerweg en het responsieve motorblok. Maar het draait ook om onafhankelijkheid: de grote autonomie dankzij de ruime benzinetank geeft je het gevoel dat je overal naartoe kan met deze kilometervretende motorfiets.

Honda CRF300 Rally klaar voor de start
Honda CRF300 Rally draait om vrijheid

Deze machine schotelt een flinke portie avontuur voor aan iedereen die een eenvoudig te bedienen motorfiets wil, hetzij voor het dagelijkse woon-werkverkeer, hetzij voor weekendritjes, hetzij voor een reis rond de wereld. Alle gedetailleerde verbeteringen samen - meer vermogen, minder gewicht, een ruimere tankcapaciteit, verbeterde rijpositie en meer grondspeling - zorgen voor een geperfectioneerd pakket, klaar voor elk avontuur.

AVONTUURLIJK OF MULTI-INZETBAAR?

Kies tussen de CRF300 als offroadfanaat of de CRF300L RALLY om lange afstanden mee te rijden.

CRF300L
CRF300 RALLY

CRF300 RALLY

CRF300L