Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

CB500X - ZET DE STAP NAAR AVONTUUR

CB500X - ZET DE STAP NAAR AVONTUUR

Dit is het moment waarop je hebt gewacht. Het is tijd om met de CB500X op pad te gaan. De robuuste adventure-uitstraling en treffende nieuwe kleurschema's vullen de verbeterde en hoogwaardige ophanging met lange veerweg en kwalitatieve remmen aan. Aangedreven door een A2-compatibele tweecilinder heb je een echte, plezierige rijervaring klaarzitten onder je rechterhand. En dat aan een verrassend scherpe prijs.

CB500X VOEL JE VRIJ OM VRIJ TE ZIJN

VOEL JE VRIJ OM VRIJ TE ZIJN

Dit is vrijheid. Ontdaan van de dagelijkse sleur ontdek je jezelf en de wereld rondom je wanneer je reist met de motor. En je bent onderweg. Met je gloednieuwe A2-rijbewijs in de zak, klaar voor een nieuw avontuur met de CB500X. Elke reis is uniek. In de stad of daar ver buiten, achter elke hoek valt altijd wel iets nieuws te ontdekken. En er bestaat geen beter gevoel dan dat.

CB500X De start van de reis

Als jij klaar bent, dan is de CB500X dat ook

Je weet waar je naartoe wil. En de CB500X is de perfecte reispartner. De compacte crossoverstijl zorgt voor een comfortabele, rechtop rijpositie (de zadelhoogte is slechts 830 mm), perfect voor lange dagen in het zadel of voor de dagelijkse rit naar het werk. Met de benzinetank van 17,5 liter geraak je ver, dankzij het kuipwerk en het scherm zit je uit de wind en het brede stuur zorgt voor optimale controle aan lage snelheid, perfect om door het drukke verkeer te laveren.

CB500X De start van de reis

Opperste controle waar je ook gaat

Of je nu op gladde of ruwe ondergrond rijdt, de nieuwe Showa 41 mm Separate Function Fork-Big Piston (SFF-BP) upside-down voorvork scheidt ingaande van uitgaande demping en zorgt zo voor uitstekende ophangingsreactie en -beheersing. Het veerkarakter en de demping van de Showa-achterschokbreker werden geoptimaliseerd. De nieuwe lichtgewicht wielen en swingarm - en de meer voorwaarts gerichte gewichtsbalans - verzekeren een vlot stuurkarakter en stabiliteit. Eveneens zorgen de nieuwe, dubbele remschijven van 296 mm diameter in combinatie met de tweezuigerklauwen voor meer remkracht zonder extra inertie.

CB500X De start van de reis

Meer dan voldoende koppel inzetbaar

Je staat verstelt waartoe deze A2-compatibele tweecilinder in staat is. Natuurlijk bedraagt het piekvermogen 35 kW, maar het piekkoppel van 43 Nm - reeds geleverd bij 6.500 toeren - verzekert krachtige prestaties in het lage en het middengebied. Net wat je nodig hebt om vlot in te halen, zelfs met een passagier of afgeladen met baggage. Voor nauwkeurige controle over de transmissie met zes versnellingen vergemakkelijkt de assist/slipper-koppeling het opschakelen en voorkomt dat het achterwiel blokkeert bij hard remmen en terugschakelen.

CB500X De start van de reis

Een cockpit gemaakt voor het avontuur

We ontwierpen deze cockpit speciaal voor het avontuur. Het negatieve LCD-instrumentenpaneel is uitgerust met een snelheidsmeter, geblokte toerenteller, dubbele tripteller, brandstof-/verbruiksmeter en een versnellings- en schakelindicator. De verlichting is volledig LED en de lichtbundel van de groot- en dimlichten werd geoptimaliseerd. Voor extra zichtbaarheid naar andere weggebruikers fungeren de voorste richtingaanwijzers nu ook als positioneringslampjes.

Klaar om je avontuur te beginnen.

Waar het ook heenleidt. Kijk even rond en kies je kleur.
Sleep om te draaien Sleep om te draaien
Zoom Zoom
Rotate Rotate
Knijp om te zoomen Knijp om te zoomen
Kies jouw kleur
    HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

    HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

    Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een catalogus met accessoires is geïntegreerd in de app zodat je de onderdelen kan toevoegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.