Driekwart zij-/vooraanzicht Honda CR-V in stadslocatie.
Driekwart zij-/vooraanzicht Honda CR-V in stadslocatie.

GEËVOLUEERD IN ELK ASPECT

Maak kennis met de nieuwe generatie Honda CR-V met prachtige, verfijnde lijnen en een ruim interieur. De auto is ontworpen rondom de responsieve 1,5 liter VTEC TURBO-motor en met de keuze tussen handmatig schakelen of automatisch schakelen met CVT, is hij klaar om te gaan waar jij wilt.

  • EURO NCAP-VEILIGHEIDSTEST

    5 sterren

  • MEER RUIMTE VOOR PASSAGIER

    Optie voor 7 zetels

Driekwart vooraanzicht van de Honda CR-V met afbeelding uit virtuele proefrit.
Driekwart vooraanzicht van de Honda CR-V met afbeelding uit virtuele proefrit.

VIRTUELE PROEFRIT

Neem de CR-V mee op een virtuele proefrit om te ontdekken wat je moet weten over de prestaties, het ontwerp, veiligheid en de connectiviteit van 's werelds populairste SUV.

Scrollen

Open ruimtes verkennen

Flexibel gebouwd voor optimaal comfort.

De CR-V is herontworpen met vloeiende lijnen die overal de aandacht trekken. We hebben een indrukwekkend interieur gecreëerd, waar u omringd wordt door een luxueus, open gevoel met voldoende beenruimte voor alle inzittenden. Zo wordt elke rit een waar genoegen. Als u bovendien extra ruimte nodig hebt voor grote, onhandige spullen, is de CR-V ook de perfecte keuze. 

Close-up dashboard Honda CR-V in stadslocatie.

Duizelingwekkend vermogen

Gemaakt om avonturen te beleven.

Onze geavanceerde 1.5 VTEC TURBO-motor levert topprestaties via een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen of 7-traps CVT automatische transmissie. In combinatie met het nieuwe chassis staat dit garant voor een behendige, sportieve rijervaring. De gloednieuwe CR-V brengt u naar uw bestemming met absolute finesse en optimaal comfort. 

Zijaanzicht bestuurder met stuurwiel Honda CR-V.

TOPSCORE VOOR VEILIGHEID

Onze nieuwe CR-V heeft het maximumaantal van vijf sterren gekregen in de meest recente veiligheidstests van Euro NCAP.

Onze toewijding aan veiligheid ligt aan de basis van alles wat wij doen. Een veiligere auto is net zo belangrijk als het plezier dat u tijdens het rijden ervaart. Het innovatieve design van de nieuwe CR-V biedt de meest uitgebreide combinatie van veiligheidstechnologieën in zijn klasse en wordt aangevuld met Honda Sensing™, een suite actieve technologieën voor veiligheid en bestuurdersassistentie.

De nieuwe Honda CR-V sluit daarmee aan bij de rest van het Honda-aanbod dat door Euro NCAP is getest: De Jazz, HR-V en de Civic hebben allemaal de maximumscore van vijf sterren gekregen van Euro NCAP.

Voor een breder publiek

Onze volgende CR-V is verkrijgbaar met een nieuwe, geavanceerde hybride aandrijving.

's Werelds favoriete SUV is nu nog beter afgestemd op de hedendaagse rijomstandigheden, met een intelligente, erg geavanceerde hybride aandrijving. Waar u ook heen wilt, deze aandrijving garandeert een naadloze, aangename rijervaring, met een combinatie van sportieve prestaties, zuinig brandstofverbruik en lage uitstoot. 

Voor-/zijaanzicht geavanceerde hybride aandrijving Honda CR-V.

Nog een stapje verder

Geef er een persoonlijk tintje aan.

Er zijn talloze mogelijkheden om deze gloednieuwe SUV nog meer 'de uwe' te maken. U kunt kiezen uit accessoirepakketten en een ruime waaier van afzonderlijke items. Zo geeft u uw nieuwe CR-V die 'finishing touch', zodat deze een onvergetelijke indruk nalaat met kleine details die hem echt de uwe maken. 

Achter-/zijaanzicht accessoirepakketten Honda CR-V.