De nieuwe Honda CR-V

Geëvolueerd in elk aspect

Ongeëvenaard rijgevoel

Scrollen

Productlogo Honda CR-V.

Verfijnd op elk niveau.

De sportieve, luxueuze CR-V kreeg een compleet nieuwe look en ontwerp, zowel binnen als buiten, met 7 zitplaatsen als optie.

Open ruimtes verkennen

Flexibel gebouwd voor optimaal comfort.

De CR-V is herontworpen met vloeiende lijnen die overal de aandacht trekken. We hebben een indrukwekkend interieur gecreëerd, waar u omringd wordt door een luxueus, open gevoel met voldoende beenruimte voor alle inzittenden. Zo wordt elke rit een waar genoegen. Als u bovendien extra ruimte nodig hebt voor grote, onhandige spullen, is de CR-V ook de perfecte keuze. 

Close-up dashboard Honda CR-V in stadslocatie.

Duizelingwekkend vermogen

Gemaakt om avonturen te beleven.

Onze geavanceerde 1.5 VTEC TURBO-motor levert topprestaties via een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen of 7-traps CVT automatische transmissie. In combinatie met het nieuwe chassis staat dit garant voor een behendige, sportieve rijervaring. De gloednieuwe CR-V brengt u naar uw bestemming met absolute finesse en optimaal comfort. 

Zijaanzicht bestuurder met stuurwiel Honda CR-V.

Voor een breder publiek

Onze volgende CR-V is verkrijgbaar met een nieuwe, geavanceerde hybride aandrijving.

's Werelds favoriete SUV is nu nog beter afgestemd op de hedendaagse rijomstandigheden, met een intelligente, erg geavanceerde hybride aandrijving. Waar u ook heen wilt, deze aandrijving garandeert een naadloze, aangename rijervaring, met een combinatie van sportieve prestaties, zuinig brandstofverbruik en lage uitstoot. 

Voor-/zijaanzicht geavanceerde hybride aandrijving Honda CR-V.

Nog een stapje verder

Geef er een persoonlijk tintje aan.

Er zijn talloze mogelijkheden om deze gloednieuwe SUV nog meer 'de uwe' te maken. U kunt kiezen uit accessoirepakketten en een ruime waaier van afzonderlijke items. Zo geeft u uw nieuwe CR-V die 'finishing touch', zodat deze een onvergetelijke indruk nalaat met kleine details die hem echt de uwe maken. 

Achter-/zijaanzicht accessoirepakketten Honda CR-V.