Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Everyday Adventures HR-V

Van uitstapjes naar een stad tot het verkennen van een nieuwe omgeving en drukke weekendtrips... het dagelijkse leven zit vol avonturen die sporen achterlaten op u, op uw gezin, en op uw auto.

We denken soms met plezier terug aan modderige wielkasten, aan laarzen vol zand en aan met regen bespatte voorruiten. Deze indrukken en sporen zijn voor ons geen oppervlakkige herinneringen of op te ruimen rommel, het zijn tekenen van een druk leven en van een auto die echt gebruikt is.

De gloednieuwe Honda HR-V e:HEV is de perfecte metgezel voor uw dagelijkse avonturen.

De HR-V is een volledige hybride die zich oplaadt door stroom op te wekken tijdens het rijden. Vergeet dus het vervelende gedoe bij het vinden van een oplaadstation. U kunt ook veel verder rijden met een volle brandstoftank. Een auto is bovendien meer dan een middel dat u van A naar B brengt. Het rijden zelf is belangrijker.

En de details maken hier het verschil.

Van regensensoren die de ruitenwissers automatisch inschakelen, tot de slimme Magic Seats achterin en een infotainmentsysteem dat u onderweg geconnecteerd houdt... de HR-V e:HEV is echt ontworpen met avontuur in het achterhoofd.  

En wie kan dit beter testen dan Audrey Pirault, Fatima Trotta, Ore Oduba, Sabrina Mochenhaupt-Gregor, Jamie Astrain? Ze hebben een ritje gemaakt met de HR-V e:HEV in hun eigen omgeving en hun gedenkwaardige dagelijkse avonturen met ons gedeeld.  

Bekijk hier de bijzondere 720° weergave van de nieuwe HR-V e:HEV. U kunt zelf ontdekken hoe de auto eruitziet wanneer hij net uit de showroom komt en nadat hij u naar een fantastische bestemming heeft gebracht.