Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

e:Technologie – EEN DUURZAMERE TOEKOMST

Voor ons is niets belangrijker dan het bouwen aan een duurzamere toekomst. We hebben zelfs besloten om onze plannen te versnellen en tegen 2022 ons volledig mainstream gamma te elektrificeren in plaats van 2025.

Ons besluit om onze 'elektrische visie' versneld uit te rollen heeft alles te maken met ons vertrouwen in onze baanbrekende elektrische producten, die we onder de naam e:Technology hebben geïntegreerd. 

Vooraanzicht van de Honda e

Honda e

Er is geen betere plek om te beginnen dan met onze volledig elektrische, bekroonde hatchback. De Honda e heeft jaren aan onderzoek, productie en innovatie bij elkaar gebracht om wat in onze ogen de toekomst van stedelijk rijden is te worden. Van buiten heeft de nieuwe elektrische Honda een modern design, met vloeiende lijnen, verborgen handgrepen en futuristische camera's in plaats van zijspiegels. Binnenin biedt de Honda e de bestuurder en de passagiers volop ruimte om te genieten van de vele moderne functies. Het meest in het oog springend is het infotainmentsysteem, dat twee verbluffende LCD-displays in het centrale display onder zijn hoede heeft. De Honda e wordt aangedreven door een elektromotor met een kracht van 154 PS en heeft een snelle acceleratie van 0-100 km/u in 8,3 seconden. Hij is uitgegroeid tot een van 's werelds populairste elektrische auto's en heeft al vele prijzen gewonnen.

e:hev-badge

e:HEV

Onze hybride e:HEV-serie is een stap vooruit voor onze elektrische visie. Het geavanceerde systeem - dat al zeer vermaard is in heel Europa - produceert elektriciteit die de motor helpt, terwijl traditionele hybride motoren een elektromotor gebruiken om de motor te helpen. Dit resulteert in een prettige acceleratie en een soepele rijervaring in een elektrische auto, terwijl de rijervaring nog steeds aanvoelt als die van Honda. U kunt de e:HEV in een aantal van onze hybride modellen ervaren, waaronder de Honda Jazz, de CR-V en binnenkort de volledig nieuwe HR-V.

PCX-scooter

PCX e:HEV

e:HEV wordt niet alleen gebruikt in auto's, maar wordt ook gebruikt in ons groeiende aanbod van milieuvriendelijke scooters. De PCX is de eerste met e:HEV-technologie en is al erg populair na zijn release in Thailand. De motor wordt ondersteund door een accu met hoge capaciteit die de gebruiker een krachtige rijervaring geeft.

Het getoonde model is niet beschikbaar in Europa.

BENLY e scooter

BENLY e concept

Het normaliseren van milieuvriendelijk dagelijks vervoer is een van de grote stappen om het leven van het publiek te verbeteren. En daarom zijn we zo enthousiast over onze nieuwe elektrische scooter: de BENLY e. De BENLY e wordt aangedreven door twee Honda Mobile Power Packs, is superstil en zorgt voor nul co2-uitstoot. Er zijn vier verschillende modellen – e:I, e:II, e:I Pro en e:II Pro – die allemaal een groot en vlak achterdek hebben, waar de twee Pro-modellen ook een mand hebben, waardoor ze ideaal zijn voor elektrische voertuigen voor leveringen in de stad en voor boodschappen voor de stad.

Getoond model is een concept.

GYRO e scooter

GYRO e concept

De BENLY E is slechts één van onze opwindende nieuwe elektrische scooters. De GYRO e is ultrasterke en robuuste elektrische scooter met drie wielen. Dit is een multifunctioneel voertuig die ideaal is voor het navigeren door grote binnenruimtes, niet alleen vanwege het totale gebrek aan emissies, maar ook vanwege de kleine draaicirkels en de stabiliteit. Hij heeft veel gelijkenissen met de BENLY e, van zijn moderne en schone uiterlijk tot de kracht van twee Honda Mobile Power Packs.

Getoond model is een concept.

Vrouw die de auto oplaadt

e:PROGRESS

Onze langverwachte energiebeheerservice e:PROGRESS start dit jaar met een slimme oplader, slim tarief en een smart charge-beheersysteem voor gebruikers. Eigenaren van elektrische voertuigen kunnen hun auto op de meest kosteneffectieve manier opladen en gebruikmaken van de meest betaalbare en schone energie die beschikbaar is, of het nu gaat om zonne-, wind- of hydro-energie. Naast de voordelen voor de klant helpt e PROGRESS ook het netwerk, waarbij actief netwerkbeheer wordt ondersteund om vraag te stabiliseren. Ook het gebruik van hernieuwbare energiebronnen wordt geoptimaliseerd. Naast deze nieuwe service is Honda's Power Charger te vinden, een oplader voor thuis die een Honda e aanzienlijk sneller oplaadt dan een standaard stopcontact.