Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Scrollen

Geavanceerde veiligheidssystemen

De Honda Jazz helpt u risico's te signaleren die u anders wellicht over het hoofd zou zien.

Lane Departure Warning waarschuwt u als u onbedoeld afwijkt van de rijbaan waarop u rijdt en Forward Collision Warning waarschuwt u voor een mogelijke aanrijding bij lage snelheid. Beide systemen stellen u met zichtbare en hoorbare signalen op de hoogte.

 

 

Comfortabel interieur

De Honda Jazz past zich snel aan uw wensen aan.

De brede opening maakt de grote kofferruimte makkelijk toegankelijk. Dankzij de zeer veelzijdige Magic Seats, die helemaal plat kunnen worden neergeklapt en opgeklapt, wordt de ruimte nog groter. Wat u ook wilt meenemen, in de Jazz is altijd plek. De vier passagiersdeuren gaan wijd open zodat iedereen makkelijk kan instappen. Het interieur van de Honda Jazz kenmerkt zich door een buitengewoon royale hoofd- en beenruimte, eerder passend bij een auto uit een hogere klasse. De in hoogte verstelbare stoelen zijn voorzien van moderne stoffen bekleding.

Brandstofverbruik en prestaties

De Honda Jazz combineert een laag brandstofverbruik met gretige prestaties.

De handgeschakelde 6-versnellingsbak levert een responsieve rijervaring. Vehicle Stability Assist bewaakt de afzonderlijke snelheid per wiel, analyseert continu de grip en compenseert automatisch onderstuur en overstuur. De start-stopfunctie maakt het verbruik nog efficiënter door de motor automatisch uit te schakelen als de auto stilstaat voor bijvoorbeeld een stoplicht. Is het tijd om verder te rijden, dan start de motor direct weer.

Verbindende rijervaring

Het Honda CONNECT-aanraakscherm zorgt voor vermaak voor u en uw vrienden.

Door uw smartphone te verbinden (tethering) via usb of Bluetooth heeft u toegang tot het internet en kunt u handsfree bellen. U kunt het 7 inch grote aanraakscherm personaliseren met uw eigen achtergrond. Via het systeem heeft u toegang tot de optionele satellietnavigatie van Garmin met digitale DAB-radio en u kunt zelfs stoppen om een film te kijken via de HDMI-aansluiting.

 

 

 

Makkelijk manoeuvreren

De Honda Jazz helpt deuken en krassen bij lage snelheden te voorkomen.

De parkeersensoren aan de voor- en achterkant waarschuwen u voor eventuele objecten in de buurt, terwijl de achteruitrijcamera u helpt veilig achteruit te rijden. Hill Start Assist voorkomt dat de auto wegrolt als u stilstaat op een helling. Het City-Brake Active System kan een mogelijke aanrijding bij lage snelheid detecteren en geeft u eerst een waarschuwing voordat het, als laatste hulpmiddel, een remingreep toepast.