Close

Jazz prestaties

Plezierig in prestaties

Voel de energie

1.5-liter i-VTEC

130pk

motor

1.3-liter i-VTEC

102pk

motor

Scrollen

Productlogo Honda Jazz.

Jazz met tempo

Prestaties die passen bij de nieuwe look.

Schakelen en gaan

Wij nemen rijplezier heel serieus.

De Honda Jazz is nu beschikbaar met twee geweldige i-VTEC motoren: de zuinige en bewezen goede 1.3-liter of de volledig nieuwe 1.5-liter – de laatste vindt u onder de motorkap van de nieuwe Dynamic-uitvoering. Het gaat hier om een energieke motor, ideaal voor het zigzaggen door de stad maar ook voor toeren op de wegen daarbuiten – hij is voorzien van wat we 'plezierinjectie' noemen.

Goed op weg

Automatisch of handgeschakeld?

Driekwart achteraanzicht Honda Jazz Dynamic, buitenlocatie.

Bent u op zoek naar een opwindende rijervaring, dan zit u goed met de handgeschakelde 6-versnellingsbak van de Jazz. In een sportieve bui? De automatische transmissie van de Jazz kan ook sportief zijn. Dankzij de paddle shift kunt u handmatig controle uitoefenen en snelle aanpassingen doen.

De nauwkeurige handgeschakelde 6-versnellingsbak beloont u met een levendige rijervaring. Gaat uw voorkeur uit naar een automatische transmissie, dan kunt u met onze 7-traps Continuously Variable Transmission rekenen op naadloze versnellingsovergangen, een lager verbruik en minder uitstoot van schadelijke stoffen. U kunt het sportieve karakter van de Jazz benutten door de op het racecircuit geïnspireerde paddle shift te gebruiken.

Meer besparen

Beide transmissies leveren buitengewone prestaties en efficiëntie, maar de Jazz gaat met de start-stopfunctie zelfs nog een stapje verder. Moet de auto wachten voor het stoplicht, dan wordt de motor automatisch uitgeschakeld. Drukt u het gaspedaal in, dan start de motor meteen weer.

Frontaal driekwart zicht Honda Jazz Dynamic op stadslocatie.

Dankzij de keuze uit twee motoren en twee verschillende transmissies voelt de Jazz zich thuis in zowel de stad als op de snelweg.

Veilige combinaties

Zijn compacte voorkomen zegt niets over de grote schat aan veiligheidssystemen waarmee de Jazz is uitgerust.

Driekwart vooraanzicht Honda Jazz Dynamic.

Met zo'n lading aan veiligheidssystemen is het niet zo gek dat de Jazz beloond is met de NCAP Best in Class Supermini- award.

De Honda Jazz kreeg de titel van veiligste supermini door de onafhankelijke veiligheidsorganisatie Euro NCAP. Hij was al in het bezit van de hoogste 5-sterrenbeoordeling van NCAP en ging ook aan de haal met de prestigieuze titel ‘Best in Class Supermini 2015’, te danken aan zijn verbluffende veiligheidsprestaties. Tot zover is er niets veranderd. Er is nog meer.

Advanced Driver Assistance System

Ons pakket met veiligheidstechnologieën bestaat uit systemen zoals Lane Departure Warning en City-Brake Active System. Ze kijken voor u uit op de weg.

Forward Collision Warning (waarschuwingssysteem frontale botsing)

Het systeem waarschuwt u voor een mogelijke aanrijding met hoorbare en zichtbare signalen.

Deflation Warning System

Dit systeem houdt u en uw passagiers veilig door continu de bandenspanning te bewaken en u vroegtijdig te informeren over een probleem.

Highbeam Support System (grootlichtondersteuningssysteem)

Dit systeem beoordeelt de rijomstandigheden om u heen en schakelt automatisch tussen groot licht en normale verlichting.

Lichtsensor (automatisch in- en uitschakelen van de koplampen)

We zien u liever niet slecht verlicht op de weg. Daarom hebben we een sensor toegevoegd die automatisch de koplampen op uw Jazz activeert als het begint te schemeren.

Ruitenwissers met regensensor

De ruitenwissers aan de voorkant reageren op de eerste regendruppel en passen hun snelheid aan een hevige stortbui, motregen en alles daartussenin aan. Daardoor kunt u uw ogen op de weg en uw handen aan het stuur houden.

Ga terug naar hoofdsite
Honda

Loading.. Even geduld aub