Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

PLEZIERIG IN PRESTATIES

De nieuwe Honda Jazz is gemaakt voor plezier met de efficiënte 1,3-liter i-VTEC-motor. Met de keuze uit een sportieve handgeschakelde 6-versnellingsbak of een soepele 7-traps CVT-automaat geniet u niet alleen van uitstekende prestaties, maar ook van een laag brandstofverbruik. Kortom: u kiest altijd voor plezier en prestaties.

BEHENDIGE EN ENERGIEKE

Driekwart achteraanzicht Honda Jazz op stadslocatie.
Driekwart achteraanzicht Honda Jazz op stadslocatie.

EEN SOEPELE

7-traps CVT

Automaat

EEN SPORTIEVE

6-versnellingsbak

Handgeschakeld

Scrollen

Productlogo Honda Jazz.

Jazz met tempo

Prestaties die passen bij de nieuwe look.

Schakelen en gaan

Wij nemen rijplezier heel serieus.

Driekwart achteraanzicht Honda Jazz, buitenlocatie.

De Honda Jazz, met keuze uit twee verschillende transmissies, voelt zich thuis in de stad én op de snelweg.

De Honda Jazz heeft kracht in overvloed. Met de bewezen zuinige 1,3-liter i-VTEC-motor levert hij een flinke dosis fun als u door de stad zigzagt, maar ook tijdens langere weekendritten buiten de grenzen van de stad.

Automatisch of handgeschakeld?

De nauwkeurige handgeschakelde 6-versnellingsbak beloont u met een levendige rijervaring. Gaat uw voorkeur toch uit naar een automatische transmissie, dan kunt u met onze 7-traps CVT-automaat (Continu Variabele Transmissie) rekenen op naadloze versnellingsovergangen, een lager verbruik en minder uitstoot van schadelijke stoffen.

Meer besparen

Beide transmissies leveren buitengewone prestaties en efficiëntie, maar de Jazz gaat met de stop-startfunctie zelfs nog een stapje verder. Moet u wachten voor het stoplicht, dan wordt de motor automatisch uitgeschakeld. Drukt u het gaspedaal in, dan wordt de motor automatisch weer gestart.

Frontaal driekwart zicht Honda Jazz op stadslocatie.

Zoekt u een sportieve rijervaring op de open weg? Dan is de Jazz met handgeschakelde 6-versnellingsbak de ultieme reisgenoot. Maar ook de 7-traps CVT-automaat (Continu Variabele Transmissie) biedt ruimte aan een sportieve rijstijl dankzij de op het circuit geïnspireerde schakelflippers op het stuur.

Veilige combinaties

Zijn compacte voorkomen zegt niets over de grote schat aan veiligheidssystemen waarmee de Jazz is uitgerust.

Driekwart vooraanzicht Honda Jazz Dynamic.

Met zo'n lading aan veiligheidssystemen is het niet zo gek dat de Jazz beloond is met de NCAP Best in Class Supermini- award.

De Honda Jazz kreeg de titel van veiligste supermini door de onafhankelijke veiligheidsorganisatie Euro NCAP. Hij was al in het bezit van de hoogste 5-sterrenbeoordeling van NCAP en ging ook aan de haal met de prestigieuze titel ‘Best in Class Supermini 2015’, te danken aan zijn verbluffende veiligheidsprestaties. Tot zover is er niets veranderd. Er is nog meer.

Advanced Driver Assistance System

Ons pakket met veiligheidstechnologieën bestaat uit systemen zoals Lane Departure Warning en City-Brake Active System. Ze kijken voor u uit op de weg.

Forward Collision Warning (waarschuwingssysteem frontale botsing)

Het systeem waarschuwt u voor een mogelijke aanrijding met hoorbare en zichtbare signalen.

Deflation Warning System

Dit systeem houdt u en uw passagiers veilig door continu de bandenspanning te bewaken en u vroegtijdig te informeren over een probleem.

Highbeam Support System (grootlichtondersteuningssysteem)

Dit systeem beoordeelt de rijomstandigheden om u heen en schakelt automatisch tussen groot licht en normale verlichting.

Lichtsensor (automatisch in- en uitschakelen van de koplampen)

We zien u liever niet slecht verlicht op de weg. Daarom hebben we een sensor toegevoegd die automatisch de koplampen op uw Jazz activeert als het begint te schemeren.

Ruitenwissers met regensensor

De ruitenwissers aan de voorkant reageren op de eerste regendruppel en passen hun snelheid aan een hevige stortbui, motregen en alles daartussenin aan. Daardoor kunt u uw ogen op de weg en uw handen aan het stuur houden.