Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

LEVENSGROOT

De Honda Jazz is oneindig veelzijdig, met de beroemde Magic Seats en de grootste interieurruimte in zijn klasse. U zult versteld staan van wat er allemaal in de Jazz past: het verrassend ruime interieur binnen de stijlvolle nieuwe lijnvoering biedt veel meer plek dan u zou denken.

Een ruimtelijk avontuur

Driekwart aanzicht interieur Honda Jazz.
Driekwart aanzicht interieur Honda Jazz.

Toonaangevend

1.314 liter

uitgebreide bagageruimte

Nieuw sportief

16 inch

lichtmetalen velgen

Scrollen

Productlogo Honda Jazz.

De ruime supermini

Stijlvol vanbuiten, met een slim en ruim interieur: de Honda Jazz op z'n allerbest.

Kleur met karakter

Een schitterende afwerking die niemand ontgaat.

Maak uw keuze uit een van deze opvallende kleuren.

Platinum White Pearl

Side facing Honda Jazz in Platinum White Pearl.

Verfijnde lijnen

Opnieuw ontworpen met aantrekkelijke extra's.

Close-up koplampen Honda Jazz.

De koplampen en voorgrille van de Jazz zijn schitterend geïntegreerd in de strakke nieuwe vorm en volledig gefocust op vorm en functie.

De nieuwe Jazz is een echte blikvanger, van de voorbumper en grille tot en met de achterklepspoiler, en heeft een doelgerichte, gefocuste attitude.

Een fysieke verschijning

De Jazz heeft een assertieve bouw en lijkt met de nieuwe sportieve 16-inch lichtmetalen velgen op de Executive-uitvoering (15 inch op de Trend- en Comfort-uitvoering) veel meer grip te hebben op de weg: en dat is ook precies wat hij doet, of u nu op de snelweg rijd of door de stad zigzagt.

Ready to go

De sportieve aard van de Jazz is duidelijk af te leiden uit de nieuwe vorm; u hoeft niet eens plaats te nemen achter het stuur om te zien dat het hier om een rijdersauto gaat.

Close-up velgen Honda Jazz.

Met de sportieve lichtmetalen velgen maakt de nieuwe Jazz meteen indruk.

Close-up achterbumper Honda Jazz.

De sportieve lijn is helemaal doorgetrokken in de vorm van de achterbumper met parkeersensoren.

Meester van de illusie

Ervaar het ruimtewonder.

De Honda Jazz heeft ongelooflijk veel been- en hoofdruimte. En wilt u nog meer ruimte, dan zijn onze baanbrekende Magic Seats snel op of neer te klappen. Zo is er altijd genoeg ruimte voor u en uw levensstijl.

Schoonheid vanbinnen

De afwerking van het interieur is kwalitatief hoogwaardig; het dashboard en de bedieningselementen voelen luxe aan en alle uitvoeringen zijn voorzien van nieuwe stoelbekleding. Wie plaatsneemt in een Jazz ervaart de kwaliteit van een hogere klasse.

 

Zijaanzicht uitsnede Honda Jazz om interieur en Magic Seats te tonen.
Close-up Honda Jazz om bekleding te tonen.

Klap de achterstoelen neer om nog meer ruimte te creëren. U zult versteld staan van wat u allemaal in de Honda Jazz kwijt kunt.

Blijf verbonden

Dankzij Honda CONNECT zijn alle dingen waarvan u houdt, zoals uw favoriete muziek en uw vrienden, altijd binnen handbereik.

Close-up Honda CONNECT-scherm Honda Jazz.

Het 7 inch grote aanraakscherm geeft u toegang tot alles wat u nodig heeft om verbonden te blijven.

Met gebruik van Bluetooth® of usb heeft u toegang tot informatie en afspeellijsten op uw smartphone. Met de voorgeïnstalleerde, op internet gebaseerde AHA™-audiospeler kunt u ook verbinding maken met uw favoriete muziekstations, podcasts en nieuwsdiensten. De Jazz beschikt over ergonomische audio- en telefoonbedieningselementen, geplaatst binnen handbereik op het stuurwiel. Als de motor stationair draait, kunt u zelfs een film bekijken via HDMI.

Close-up achteruitrijcamera in Honda Jazz.

U volgt altijd de juiste route met het optionele navigatiesysteem van Garmin.

Close-up achteruitrijcamera in Honda Jazz.

Als u in de Elegance-uitvoering in de achteruitversnelling schakelt, wordt de meervoudige achteruitrijcamera automatisch geactiveerd, waarna u het gebied achter de auto vanuit verschillende gezichtspunten kunt bekijken.