Close

Jazz design

Levensgroot

Een ruimtelijk avontuur

Toonaangevend

1.314 liter

uitgebreide bagageruimte

Nieuw sportief

16 inch

lichtmetalen velgen

Scrollen

Productlogo Honda Jazz.

De ruime supermini

Stijlvol vanbuiten, met een slim en ruim interieur: de Honda Jazz op z'n allerbest.

Kleur met karakter

Een schitterende afwerking die niemand ontgaat.

Maak uw keuze uit een van deze opvallende kleuren.

White Orchid Pearl

Zijaanzicht Honda Jazz in White Orchid Pearl.

Verfijnde lijnen

Opnieuw ontworpen met aantrekkelijke extra's.

Close-up koplampen Honda Jazz Dynamic.

De LED-dagrijverlichting van de Jazz is ontworpen met oog voor vorm en functie en combineert prachtig met de carrosserielijn en de strakke vorm van de koplampen.

De nieuwe Jazz is een echte blikvanger, van de voorbumper en grille tot en met de achterspoiler, en heeft een doelgerichte, gefocuste attitude.

Een fysieke verschijning

De Jazz heeft een assertieve houding en lijkt met de nieuwe, sportieve lichtmetalen velgen van 16 inch veel meer grip te hebben op de weg – en dat is ook zo. Of hij nu op de snelweg rijdt of door de stad zigzagt.

Klaar om te gaan

De sportieve aard van de Jazz Dynamic is duidelijk af te leiden uit de nieuwe vorm; u hoeft niet eens plaats te nemen achter het stuur om te zien dat het hier om een rijdersauto gaat.

Close-up velgen Honda Jazz Dynamic.

De Dynamic maakt echt een ander statement met deze lichtmetalen velgen in de kleur Berlina black.

Close-up achterbumper Honda Jazz Dynamic.

De vorm van de achterbumper en de onderste voorgrille van de Dynamic-uitvoering is verfijnd met een subtiele rode accentlijn.

Meester van de illusie

Ervaar het ruimtewonder.

De Honda Jazz heeft ongelooflijk veel been- en hoofdruimte. En wilt u nog meer ruimte, dan zijn onze baanbrekende Magic Seats snel op of neer te klappen. Zo is er altijd genoeg ruimte voor u en uw levensstijl.

Schoonheid vanbinnen

De afwerking van het interieur is kwalitatief hoogwaardig; het dashboard en de bedieningselementen voelen luxe aan en alle uitvoeringen zijn voorzien van nieuwe stoelbekleding. Wie plaatsneemt in een Jazz ervaart de kwaliteit van een hogere klasse.

 

Zijaanzicht uitsnede Honda Jazz om interieur en Magic Seats te tonen.

Het interieur is ontworpen met oog voor veelzijdigheid. Het biedt heel veel passagiersruimte, maar dat niet alleen. Doordat de stoelen op vele manieren kunnen worden aangepast en ingedeeld, ontstaat er ook een grote hoeveelheid bagageruimte en flexibiliteit.

Close-up Honda Jazz Dynamic om bekleding te tonen.

De interieurbekleding van de Dynamic is voorzien van een uniek krijtstreepje en – samen met het stuurwiel en de schakelpook, beide met leder bekleed – van fijne oranje stiksels die de Jazz een sportief tintje geven.

Blijf verbonden

Dankzij Honda CONNECT zijn alle dingen waarvan u houdt, zoals uw favoriete muziek en uw vrienden, altijd binnen handbereik.

Close-up Honda CONNECT-scherm Honda Jazz.

Het 7 inch grote aanraakscherm geeft u toegang tot alles wat u nodig heeft om verbonden te blijven.

Met gebruik van Bluetooth® of usb heeft u toegang tot informatie en afspeellijsten op uw smartphone. Met de voorgeïnstalleerde, op internet gebaseerde AHA™-audiospeler kunt u ook verbinding maken met uw favoriete muziekstations, podcasts en nieuwsdiensten. De Jazz beschikt over ergonomische audio- en telefoonbedieningselementen, geplaatst binnen handbereik op het stuurwiel. Als de motor stationair draait, kunt u zelfs een film bekijken via HDMI.

 

 

Close-up achteruitrijcamera in Honda Jazz.

U volgt altijd de juiste route met het optionele navigatiesysteem van Garmin.

Close-up achteruitrijcamera in Honda Jazz.

Als u in de Elegance-uitvoering in de achteruitversnelling schakelt, wordt de meervoudige achteruitrijcamera automatisch geactiveerd, waarna u het gebied achter de auto vanuit verschillende gezichtspunten kunt bekijken.

Ga terug naar hoofdsite
Honda

Loading.. Even geduld aub