Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

DYNAMISCH ONTWERP

Onze populaire sportieve SUV heeft een frisse, nieuwe look gekregen die zijn pittige karakter nog meer benadrukt. De nieuwe Honda HR-V heeft een sportieve look en zijn nieuwe 1.5 VTEC TURBO motor is ook een echte atleet.

  • RIJ VOL VERTROUWEN

    Honda SENSING

  • EEN SOEPELE CVT-AUTOMAAT OF

    Handgeschakelde zesversnellingsbak

Close up of Honda HR-V transmission and footwell.
Close up of Honda HR-V transmission and footwell.

VIRTUELE PROEFRIT

Maak een virtuele proefrit met de HR-V om alles te weten over de prestaties, de veiligheidsfuncties en de connectiviteit van onze sportieve SUV.

Scrollen

Verbazingwekkend knap

Indrukwekkende lijnen met een hoogwaardig kwaliteitsgevoel.

De nieuwe HR-V is ontworpen om te presteren en verrast met een fris, sportief en vloeiend design van voor tot achter. Het zeer ruime interieur zorgt voor een unieke rijervaring in een ruim aanvoelende en comfortabele sfeer voor u en uw passagiers.

Close-up Honda HR-V logo.
Close-up Honda HR-V bediening.
Binnenaanzicht van de Honda HR-V in de stad, met model.
Zijaanzicht van de Honda HR-V zetels en dashboard.

Sportief leven

Sportief en zuinig.

De HR-V staat garant voor een responsieve rit maar biedt ook een hoge efficiëntie. Zowel de verrassende 1.5 VTEC TURBO benzinemotor als de pittige 1.6 DTEC diesel van deze populaire SUV is goed voor een echt sportieve rijervaring.  

Een extra dimensie

Vergeet die persoonlijke touch niet.

De HR-V biedt talrijke mogelijkheden om eigen accenten te leggen. Maak eerst uw keuze uit onze accessoirepacks met bijvoorbeeld het elegante Aero Pack voor een echt opvallende look. Werk daarna het interieur af met enkele individuele items. Zo tilt u uw nieuwe HR-V naar een hoger niveau dankzij eigen accenten die hem een echt persoonlijke look geven. 

Driekwart vooraanzicht van de Honda HR-V.