Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

DE ZOEKTOCHT NAAR TOPKWALITEIT

Twintig jaar ervaring in de ontwikkeling van hybrides resulteerde in een intelligente aandrijving voor de gloednieuwe CR-V die een verrijkende rijervaring biedt.

  • INTELLIGENT MULTI-MODE DRIVE-SYSTEEM

    i-MMD

  • GEMENGD BRANDSTOFVERBRUIK

    5,5 l/100 km

Scrollen

Direct verbonden

De CR-V Hybrid kiest de optimale modus om altijd een responsieve, efficiënte rijervaring te bieden.

De auto heeft een 2.0 liter Atkinson-benzinemotor en twee elektrische motors, een elektrische aandrijfmotor en een elektrische generator, voor optimale prestaties in benzinemodus of in elektrische of hybride modus. De CR-V gebruikt geen conventionele transmissie, maar is uitgerust met een enkele, vaste versnelling, om de bestuurder een soepel gevoel van vermogen en vertrouwen te geven: dit is een hybride die u kunt voelen.

Driekwart vooraanzicht Honda CR-V Hybrid in stadslocatie.

Een zelfdenkend systeem

Het intelligente Multi-Mode Drive-systeem biedt altijd uitstekende prestaties en zuinigheid.

De i-MMD-technologie zorgt ervoor dat de auto altijd zijn energie zo efficiënt mogelijk gebruikt. Dat wil zeggen dat de CR-V Hybrid naadloos schakelt tussen de drie rijmodi: Electric Drive, Hybrid Drive en Engine Drive. Bij het wegrijden in de modus Electric Drive geeft de auto een waarschuwingssignaal, zo stil is deze auto. U kunt de rijtijd in Electric Drive in bepaalde rijomstandigheden nog handmatig verlengen door op het dashboard op de EV Mode-knop te drukken. Als u een dynamischer rijgevoel zoekt, biedt de Sport Mode een actievere rijervaring.

Close-up van het aandrijflijnsysteem van de Honda CR-V Hybrid.
Close-up voorkant van Atkinson Cycle-benzinemotor van Honda CR-V Hybrid.

De 2.0 liter Atkinson Cycle-benzinemotor werkt samen met twee elektrische motors, een voor de aandrijving en een voor stroomopwekking, gestuurd door het intelligente Multi-Mode Drive (-MMD)-systeem.

Moeiteloos rijden

Geniet van uw rit, terwijl de Honda CR-V de meest dynamische en efficiënte manier bepaalt om u naar uw bestemming te brengen.

Het is een innovatief systeem waarmee de benzinemotor zo vaak mogelijk in het optimale vermogensbereik kan werken. In combinatie met de ECON-modus resulteert dit in een extreem zuinig voertuig.

Close-up van interieurconsole Honda CR-V Hybrid.

De rijmodus selecteert u via de transmissieknop op het dashboard.

Close-up van interieur Honda CR-V Hybrid in stadslocatie.

In sommige situaties gebruikt de CR-V alledrie de motors om de beste prestaties te kunnen bieden, dus een drievoudige boost, terwijl het brandstofverbruik zo laag mogelijk wordt gehouden.

Veiligheidsnorm

Honda SENSING is een geavanceerd veiligheidspakket dat u en uw passagiers veilig op de weg houdt.

Zijvooraanzicht Honda CR-V Hybrid in stadslocatie.

Collision Mitigation Braking System

Bij een dreigende aanrijding met een voertuig of een voetganger waarschuwt dit systeem voor het gevaar en verlaagt het de snelheid om de ernst van een aanrijding te beperken.

Lane Departure Warning

Als de auto van zijn rijstrook afwijkt zonder richting aan te geven, wordt u hoorbaar en zichtbaar gewaarschuwd, zodat u zich bewust wordt van de situatie.

Road Departure Mitigation

Een op de voorruit bevestigde camera neemt waar of de auto van de weg dreigt te geraken en maakt gebruik van elektronische stuurbekrachtiging om subtiele correcties toe te passen om uw auto op de weg te houden. In bepaalde omstandigheden kan het systeem ook remdruk uitoefenen.

Lane Keeping Assist System

Dit systeem helpt u in het midden van uw rijstrook te blijven, voor een minder stresserende rijervaring, door de noodzaak van stuurcorrecties en rijinspanningen op de snelweg te beperken.

Verkeersbordherkenning

Het systeem voor verkeersbordherkenning herkent verkeersborden en geeft deze informatie weer op het scherm van de boordcomputer. Er kunnen twee verkeersborden tegelijkertijd worden weergegeven.Intelligente snelheidsbegrenzer

Intelligente snelheidsbegrenzer

Combineert op slimme wijze de bestaande instelbare snelheidsbegrenzer met verkeersbordherkenning om de topsnelheid automatisch af te stemmen op de maximaal toegestane snelheid die de verkeersbordherkenning waarneemt.

Intelligent Adaptive Cruise Control

Dit systeem detecteert wanneer een voertuig op een aangrenzende rijstrook voor u zal invoegen en past de snelheid van uw CR-V op voorhand aan. Het helpt u ook de afstand tussen u en de auto voor u te handhaven, zodat u uw snelheid niet hoeft aan te passen.