Close
Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

NIEUWE HYBRIDE PRESTATIES

De volledig nieuwe CR-V Hybrid is responsief, soepel en efficiënt. De intelligente, zeer geavanceerde hybride aandrijving biedt een naadloze rijervaring.

Driekwart vooraanzicht van de Honda CR-V Hybrid met afbeelding uit virtuele proefrit.
Driekwart vooraanzicht van de Honda CR-V Hybrid met afbeelding uit virtuele proefrit.

VIRTUELE PROEFRIT

Maak een virtuele proefrit met de CR-V Hybrid om alles te weten over de prestaties, de styling, de veiligheid en de connectiviteit van 's werelds populairste SUV.

Scrollen

Maak kennis met de Hybrid

Weer een mijlpaal voor de Honda CR-V.

De i-MMD (intelligente Multi-Mode Drive) technologie levert uitstekende prestaties en een uitmuntende efficiëntie. Door de aerodynamische lijnen rondom een volledig nieuw chassis is deze CR-V van de vijfde generatie een SUV voor echte autoliefhebbers. In de auto zelf geniet u van een luxueus, geraffineerd interieur met de nieuwste rijhulpmiddelen en infotainment, naast het comfort, de ruimte en de veelzijdigheid die kenmerkend zijn voor de CR-V.

Close-up van logo Honda CR-V Hybrid.
Close-up van sleutel Honda CR-V Hybrid.
Zijaanzicht Honda CR-V Hybrid in stadslocatie.
Vooraanzicht van koplamp Honda CR-V Hybrid.

Vergelijking van aandrijvingen

Er zijn meerdere motoren en transmissies beschikbaar voor de Honda CR-V, onder meer de nieuwe 1.5 VTEC TURBO. Alle versies leveren optimale prestaties.

De Honda CR-V Petrol Een geavanceerde, brandstofefficiënte 1.5 VTEC TURBO benzinemotor met een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen of een automatische CVT-transmissie. Er zijn opties met 2WD en 4WD, waaronder een versie met zeven zitplaatsen.
Vooraanzicht van rode Honda CR-V Petrol. De Honda CR-V Petrol Een geavanceerde, brandstofefficiënte 1.5 VTEC TURBO benzinemotor met een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen of een 7-traps CVT-automaat. De vermogensafgifte voor de handgeschakelde transmissie bedraagt 173 PK/220 Nm koppel en voor de CVT 193 PK/243 Nm koppel. U kunt kiezen tussen versies met 2WD of 4WD en er is ook een configuratie met zeven zitplaatsen beschikbaar.
Vooraanzicht van witte Honda CR-V Hybrid. De Honda CR-V Hybrid Een 2.0 liter Atkinson Cycle benzinemotor werkt samen met twee elektrische motoren, een voor de aandrijving en een voor de stroomopwekking, gestuurd door het intelligente Multi-Mode Drive (i-MMD) systeem dat 3 verschillende aandrijfmodi biedt: hybride, motor en elektrisch. Er zijn versies met 2WD en 4WD beschikbaar.

Ontdek de 1.5 VTEC TURBO

Uw CR-V Hybrid

Vergeet die persoonlijke touch niet.

Er zijn vele mogelijkheden om de CR-V Hybrid een echt eigen look te geven. Kies uit een verscheidenheid aan losse items of kies een speciaal samengesteld accessoirepakket. Uw auto krijgt speciale accenten die hem echt "uw" wagen maken.

Driekwart vooraanzicht Honda CR-V Hybrid in stadslocatie.

TOPSCORE VOOR VEILIGHEID

Onze nieuwe CR-V heeft het maximumaantal van vijf sterren gekregen in de meest recente veiligheidstests van Euro NCAP.

Ons engagement voor veiligheid ligt aan de basis van alles wat wij doen. Een veiliger auto is net zo belangrijk als uw enthousiasme tijdens het rijden. Het innovatieve design van de nieuwe CR-V biedt de meest uitgebreide combinatie van veiligheidstechnologieën in zijn klasse en wordt aangevuld met Honda Sensing™, een suite van technologieën voor actieve veiligheid en bestuurdersassistentie. 

De nieuwe Honda CR-V sluit aan bij de andere wagens van het Honda gamma die door Euro NCAP werden getest: de Jazz, de HR-V en de Civic hebben allemaal de maximumscore van vijf sterren gekregen van Euro NCAP.

Ga terug naar hoofdsite
Honda

Loading.. Even geduld aub