Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Honda CR-V – de hybride ervaring

De nieuwe Honda CR-V is responsief, soepel en efficiënt. Het is een SUV met een intelligente, uiterst geavanceerde e:HEV-aandrijving die een naadloze rijervaring biedt.

Scrollen

De CR-V is een volledige, zelfopladende hybride. Hij rijdt soepel en efficiënt en een druk op het gaspedaal levert ogenblikkelijke elektrische prestaties op. Dat is niet het geval bij een milde hybride.

Battery Icon

Voel de weg

De ultieme troef van Honda's e:HEV systeem is dat onze volledige hybrides op stille elektrische energie kunnen rijden. Bij een milde hybride is dat niet mogelijk. De CR-V is goed voor uitstekende elektrische prestaties en reële besparingen.

Low emissions icon

Geen stopcontact nodig

De Honda e:HEV volledige hybrides laden zichzelf op en halen stroom uit regeneratief remmen. Er is dus geen netvoeding nodig en u bespaart tijd en moeite omdat u geen oplaadpunt moet installeren.

Fuel efficiency icon

Efficiënter

De CR-V hybride is een zuinige SUV. Onze Comfort klasse kan tot 860 km* rijden voor u moet tanken en heeft een CO2-uitstoot van slechts 114 g/km. *CR-V Comfort WLTP gegevens.

Modes icon

Gemoedsrust

De energie van de batterij voedt niet alleen de elektrische motoren om opvallende prestaties te leveren, maar verlaagt ook uw verbruikskosten. Ze wordt geleverd met een garantie van 5 jaar/100.000 km.

De elektrische aandrijving levert een directe en soepele respons vanuit stilstand door gebruik te maken van de energie die in de batterij opgeslagen is om de elektrische motor aan te drijven.

De hybride aandrijving combineert elektriciteit en benzine bij de gewone dagelijkse verplaatsingen en biedt ook een opwindende acceleratie.

De motoraandrijving gebruikt benzine om sneller te kunnen rijden op autosnelwegen.

Het regeneratieve remmen maakt gebruik van de energie die de elektrische motor genereert bij het remmen om de batterij op te laden.

Ontdek alle troeven van dichtbij

Prestaties met stijl

Maak kennis met de Honda CR-V Sport Line. Een sportieve SUV die niet alleen borg staat voor sensationele rijervaringen, maar ook de aandacht trekt waar u ook rijdt. De Sport Line is verkrijgbaar in Crystal Black Pearl.

Voel u veilig

Honda SENSing is ontworpen om u en uw passagiers te beschermen en is een suite met slimme veiligheidsfuncties die u waarschuwen voor de gevaren die u uit het oog zou kunnen verliezen.

Designed for a more enjoyable drive