Driekwart vooraanzicht Honda CR-V Hybrid in woestijnlocatie.
Driekwart vooraanzicht Honda CR-V Hybrid in woestijnlocatie.

NIEUWE HYBRIDE PRESTATIES

De gloednieuwe CR-V Hybrid is responsief, soepel en efficiënt. De intelligente, zeer geavanceerde hybride aandrijving biedt een naadloze rijervaring.

  • OPTIMALE EFFICIËNTIE MET

    3 rijmodi

  • TWEEWIELAANDRIJVING EN

    vierwielaandrijving

Driekwart vooraanzicht van de Honda CR-V Hybrid met afbeelding uit virtuele proefrit.
Driekwart vooraanzicht van de Honda CR-V Hybrid met afbeelding uit virtuele proefrit.

VIRTUELE PROEFRIT

Neem de CR-V Hybrid mee op een virtuele proefrit om te ontdekken wat je moet weten over de prestaties, het ontwerp, veiligheid en de connectiviteit van 's werelds populairste SUV.

Scrollen

Maak kennis met de Hybrid

Weer een mijlpaal voor de Honda CR-V.

De i-MMD (intelligente Multi-Mode Drive)-technologie levert uitstekende prestaties en een uitmuntende efficiëntie. Door de aerodynamische lijnen rondom een volledig nieuw chassis is deze CR-V van de vijfde generatie een SUV voor echte autoliefhebbers. Eenmaal in de auto vindt u een luxe, geraffineerd interieur met de nieuwste rijhulpmiddelen en infotainment, naast het comfort, de ruimte en de veelzijdigheid waar de CR-V bekend om staat.

Close-up van logo Honda CR-V Hybrid.
Close-up van sleutel Honda CR-V Hybrid.
Zijvooraanzicht Honda CR-V Hybrid in stadslocatie.
Vooraanzicht van koplamp Honda CR-V Hybrid.

Vergelijking van aandrijflijnen

De Honda CR-V is beschikbaar met een keuze uit motoren en transmissies, waaronder de nieuwe 1.5 VTEC TURBO, die allemaal ontwikkeld zijn voor optimale prestaties.

De Honda CR-V Petrol Een geavanceerde, brandstofefficiënte 1.5 VTEC TURBO-benzinemotor met een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen of een automatische CVT-transmissie. Er zijn opties met 2WD en 4WD, waaronder een versie met zeven zitplaatsen.
Vooraanzicht van rode Honda CR-V Petrol. De Honda CR-V Petrol Een geavanceerde, brandstofefficiënte 1.5 VTEC TURBO-benzinemotor met een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen of een automatische CVT-transmissie met 7 versnellingen. (Vermogensafgifte voor de handmatige transmissie is 173 PK/ 220 Nm aan koppel en 193 PK/243 Nm aan koppel voor de CVT.) U kunt ook kiezen tussen versies met 2WD of 4WD, evenals een configuratie met zeven zitplaatsen.
Vooraanzicht van witte Honda CR-V Hybrid. De Honda CR-V Hybrid Een 2.0 liter Atkinson Cycle-benzinemotor werkt samen met twee elektrische motors, een voor de aandrijving en een voor stroomopwekking, gestuurd door het intelligente Multi-Mode Drive (-MMD)-systeem, dat 3 verschillende aandrijfmodi biedt: hybride, motor en elektrisch. Er zijn versies met 2WD en 4WD beschikbaar.

Ontdek de 1.5 VTEC TURBO

Uw CR-V Hybrid

Maak hem helemaal van u.

Er zijn vele mogelijkheden om de CR-V Hybrid nog meer 'de uwe' te maken. Kies uit een verscheidenheid aan losse items of kies een speciaal samengesteld accessoirepakket. Zo kunt u uw auto accenten geven die hem echt 'de uwe' maken.

Driekwart vooraanzicht Honda CR-V Hybrid in stadslocatie.

TOPSCORE VOOR VEILIGHEID

Onze nieuwe CR-V heeft het maximumaantal van vijf sterren gekregen in de meest recente veiligheidstests van Euro NCAP.

Onze toewijding aan veiligheid ligt aan de basis van alles wat wij doen. Een veiligere auto is net zo belangrijk als het plezier dat u tijdens het rijden ervaart. Het innovatieve design van de nieuwe CR-V biedt de meest uitgebreide combinatie van veiligheidstechnologieën in zijn klasse en wordt aangevuld met Honda Sensing™, een suite actieve technologieën voor veiligheid en bestuurdersassistentie. 

De nieuwe Honda CR-V sluit daarmee aan bij de rest van het Honda-aanbod dat door Euro NCAP is getest: De Jazz, HR-V en de Civic hebben allemaal de maximumscore van vijf sterren gekregen van Euro NCAP.