Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Honda CR-V Hybrid in stadslocatie.
Honda CR-V Hybrid in stadslocatie.

STRAKKE LIJNEN, DYNAMISCH ONTWERP

De nieuwe CR-V met hybride Honda-prestaties is aerodynamisch vormgegeven, van koplamp tot achterlicht. Het is een prachtig verfijnde en moderne SUV met een geavanceerde aandrijving.

  • "MAXIMALE KOFFERRUIMTE

    1694 liter

  • BESCHIKBAAR IN

    8 kleuren

Scrollen

Binnen- ruimte

Wanneer u de deur opent, straalt de pure luxe u tegemoet.

Eenmaal binnen ervaart u direct een ruimte en comfort die uniek zijn voor de CR-V. U zult het bijna niet kunnen laten stilletjes weg te rijden om van de rijervaring te genieten.

Bijdehand

Bladeren door de Driver Information Interface is kinderspel met de op het stuurwiel gemonteerde duimknoppen of via spraakbesturing, met keuze uit tal van functies, waaronder: weergave van sms'en en e-mails, audio-informatie, contacten in telefoonboek en zelfs intelligente onderhoudsinformatie over het voertuig.

Close-up van dashboard Honda CR-V Hybrid in stadslocatie.

Over de volledige breedte van de auto vindt u prachtig gestikte soft-touch panelen.

Zijdelingse close-up van TFT-display Honda CR-V Hybrid.

Op het TFT-kleurendisplay ziet de bestuurder alle essentiële informatie.

Onderscheidende lijnen

Het rijden met een hybride voelde nog nooit zo goed en zag er nog nooit beter uit.

De vijfde generatie Honda CR-V heeft een onderscheidend ontwerp: een strakke eenvoud die ontworpen is om zowel stijlvol en functioneel te zijn. Met dit ontwerp wordt onder andere de luchtstroom onder het carrosserie beperkt, wat het brandstofverbruik verlaagt, de luchtweerstand minimaliseert en de geluidsproductie beperkt. Los van de functionele overwegingen, zorgt dit ontwerp er ook voor dat de Honda CR-V Hybrid overal opvalt.

Achterklep met handsfree toegang

De elektrische achterklep kan worden geprogrammeerd om te stoppen op een hoogte naar keuze. Ideaal als u haast hebt op een parkeerterrein of in een garage met een laag plafond. U kunt de achterklep zo ook openen met uw handen vol, door uw voet onder de achterbumper te bewegen. Gemakkelijk, is het niet?

Close-up zijaanzicht van logo Honda CR-V Hybrid.
Zijaanzicht technologie voor automatisch openen achterklep van Honda CR-V Hybrid.

Zelfs het inladen wordt makkelijker, omdat u met uw handen vol de achterklep kunt openen door uw voet onder de achterbumper te bewegen.

Ruim kleurenpalet

Zet uw CR-V Hybrid in de kijker zoals u het wilt. Licht en stoer of donker en verfijnd, een effen kleur of metaallak... kies een kleur die bij u past!

Kies de kleur van uw nieuwe CR-V Hybrid

Platinum White Pearl

Zijaanzicht Honda CR-V Hybrid in Platinum White Pearl.

Blijf verbonden

Door Honda CONNECT, het infotainmentsysteem, zijn alle zaken waarvan u houdt, zoals uw favoriete muziek en uw vrienden, altijd binnen handbereik.

Driekwart zijaanzicht van stuur Honda CR-V Hybrid.

Het 7" touchscreen geeft u toegang tot alles wat u nodig hebt om verbonden te blijven

Met gebruik van Bluetooth® of usb heeft u toegang tot informatie en afspeellijsten op uw smartphone. U kunt ook de interface van uw telefoon – via Apple CarPlay® of Android Auto™ – overzetten op het 7 inch grote aanraakscherm om toegang te verkrijgen tot apps waarmee u kunt bellen en berichten kunt versturen en ontvangen.

Meer verbinding

Met de voorgeïnstalleerde, op internet gebaseerde AHA™-audiospeler kunt u ook verbinding maken met uw favoriete muziekstations, podcasts en nieuwsdiensten.

Zijdelingse close-up van touchscreen-symbolen Honda CR-V Hybrid.

Met het satellietnavigatiesysteem weet u altijd waar u bent en waar u naartoe gaat.

Close-up van touchscreen-symbolen Honda CR-V Hybrid.

Een snelle blik is alles wat u nodig hebt om een van de duidelijk weergegeven pictogrammen te selecteren.