Close
Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Prestaties Civic 5-deurs

Durft u erin te rijden?

Een gretige geest

VTEC TURBO

1.5 en 1.0 liter

Benzinemotoren

Een responsieve

120pk 1.6 liter


i-DTEC diesel

Scrollen

Logo Honda Civic.

De wegen voelden nog nooit zo goed

De Honda Civic 5-deurs heeft niet alleen de ruimte om flexibel te zijn, maar ook de inhoud voor krachtige prestaties.

Meer vermogen

Ze zijn lichter en efficiënter, deze nieuwe generatie motoren.

Onze nieuwste Civic levert de prestaties die bij zijn sportieve looks passen. U kunt kiezen uit de twee verfijnde benzinemotoren - de krachtige 182 pk 1.5 VTEC TURBO en de 129 pk 1.0 VTEC TURBO - en de volledig nieuwe, pittige 120 pk 1.6 i-DTEC dieselmotor. Welke u ook kiest, er staat u een opwindende rijervaring te wachten.

Voordelig rijden

Ontworpen om een maximaal vermogen te leveren vanuit een kleine capaciteit, beschikken ze beide over onze Earth Dreams-technologie, die een perfect evenwicht biedt tussen sportieve prestaties en zuinigheid. Ze bieden een hoog sensatieniveau en een laag brandstofverbruik.

Driekwart vooraanzicht Honda Civic. Stadslocatie 's avonds.

Kies uw eigen tempo

Hoe u ook wilt rijden, de Civic 5-deurs biedt u de ervaring die bij u past.

Bovenaanzicht van Honda Civic op locatie.

Voor liefhebbers van een handgeschakelde transmissie heeft de Civic 5-deurs een heerlijk soepele 6-versnellingsbak die u op sportieve en precieze wijze langs alle versnellingen leidt.

Ontspan

Ook hebben we een nieuwe 7-traps CVT-automaat voor een meer ontspannen rijervaring. Een krachtige en lineaire acceleratie is wat u krijgt, en als u echt in een sportieve stemming bent kunt u de schakelflippers aan het stuurwiel gebruiken om het gevoel te krijgen dat u in een raceauto zit. U mag het zeggen.

Zijaanzicht van interieur Honda Civic.

Uw ogen en oren

Honda SENSING is een een verzameling van geavanceerde veiligheidssystemen, ontwikkeld om u en uw passagiers veiligheid op de weg te bieden.

Driekwart vooraanzicht Honda Civic.

Collision Mitigation Braking System

Als de kans op een botsing met een voertuig of voetganger bestaat, waarschuwt dit systeem u voor het gevaar en brengt het bovendien uw snelheid naar beneden om de ernst van een aanrijding zoveel mogelijk te beperken.

Lane Departure Warning

Als u afdwaalt van uw rijstrook en een lijn overschrijdt zonder dat de richtingaanwijzer geactiveerd is, waarschuwt het systeem u met een akoestisch en visueel signaal.

Road Departure Mitigation

Een op de voorruit bevestigde camera neemt waar of de wagen van de weg dreigt te geraken en maakt gebruik van elektronische stuurbekrachtiging om subtiele correcties toe te passen om uw wagen op de weg te houden. In sommige gevallen kan het systeem ook remdruk uitoefenen.

Lane Keeping Assist System

Helpt u in het midden van uw rijbaan te blijven en beperkt de noodzaak van stuurcorrecties en rijinspanningen; het biedt u een meer ontspannen rijervaring, vooral op de snelweg.

Verkeersbordenherkenning

Het systeem voor verkeersbordenherkenning herkent verkeersborden en en geeft deze informatie weer op een scherm. Er kunnen twee verkeersborden tegelijkertijd worden weergegeven.

Intelligente snelheidsbegrenzer

Combineert op intelligente wijze de bestaande aanpasbare snelheidsbegrenzer met het systeem voor verkeersbordenherkenning. Het past de snelheidslimiet automatisch aan op de waarneming van het systeem voor verkeersbordenherkenning.

intelligent-Adaptive Cruise Control

Dit systeem neemt waar of een voertuig in een aangrenzende rijbaan van plan is om voor u in te voegen en past indien nodig uw snelheid aan. Het helpt u ook de afstand tussen u en de wagen voor u te bewaken zodat u uw snelheid niet hoeft aan te passen.

Adaptive Cruise Control met automatisch volgen bij lage snelheid

Met deze functie behoudt u een ingestelde rijsnelheid en een veilige volgafstand ten opzichte van het voertuig voor u. Als de voorligger stopt, brengt het systeem uw voertuig op zijn beurt tot stilstand zonder dat u het rempedaal hoeft te bedienen.

Voel verbonden- heid

Als u in de Civic zit, wordt u er meteen onderdeel van.

Driekwart vooraanzicht Honda Civic. Landelijke locatie.

We hebben elk onderdeel van de wagen intensief onderzocht en overdacht om de wendbaarheid van de Civic te verbeteren. Al deze technische evoluties samen hebben geleid tot de nieuwe Civic - volgens ons de meest geslaagde en sportiefste generatie ooit.

Onder controle

Met zijn ergonomische zitpositie en nieuwe stuursysteem met dubbele tandheugel biedt de Civic uitstekende feedback en controle, voor een sublieme rijervaring.

Grip op de weg

De wielophanging is geconfigureerd voor een doelgerichte en directe handling en kenmerkt zich door een onafhankelijk multi-linksysteem achteraan en McPherson-veerpoten vooraan.

Bovenaanzicht Honda Civic. Stadslocatie.
Interieurfoto van Honda Civic met stuursysteem met dubbele tandheugel.
Ga terug naar hoofdsite
Honda

Loading.. Even geduld aub