Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Driekwart vooraanzicht van Honda Civic onder verkeersbrug
Driekwart vooraanzicht van Honda Civic onder verkeersbrug

HIJ RIJDT ZOALS HIJ ERUITZIET

De Civic 5-deurs is uitgerust met een lichter en stijver chassis om een boeiende rijervaring te garanderen. Onder de motorkap kunt u kiezen tussen twee turbobenzinemotoren of een responsieve turbodiesel. Klaar voor een ritje?

  • TWEE VTEC TURBOMOTOREN

    1.0 L / 1.5 L

  • EEN RESPONSIEVE i-DTEC DIESELMOTOR

    1.6 L/120 pk

Scrollen

Klaar voor de weg

Superefficiënte motoren en een lichter chassis om u de ultieme controle te geven.

Onze nieuwste Civic levert de prestaties die perfect passen bij zijn sportieve looks. U kunt kiezen tussen twee verfijnde benzinemotoren, de krachtige 182 pk 1.5 VTEC Turbo en de efficiënte 126 pk 1.0 VTEC Turbo, en onze pittige 120 pk 1.6 i-DTEC diesel. Elke motor biedt in ieder geval een bijzonder opwindende rijervaring.

Kies uw eigen tempo

De Civic 5-deurs biedt de rijervaring die perfect bij u past. Voor liefhebbers van een handgeschakelde transmissie heeft de Civic 5-deurs een soepele 6-versnellingsbak die sportief en precies schakelt tussen alle versnellingen.

Autosnelweg bij zonsondergang

De sportieve VTEC turboprestaties en de directe wendbaarheid, gecombineerd met het lage, aerodynamische profiel geven de Civic een pittig karakter.

Rustig rijden

Bij de benzinemodellen is de 7-traps CVT automaat vooral geschikt voor het ontspannen rijden. U krijgt een krachtige en lineaire acceleratie, en als u echt in een sportieve stemming bent, kunt u de schakelpeddels aan het stuurwiel gebruiken om het gevoel te krijgen dat u in een raceauto zit.

Eco-knop

Het brandstofverbruik kan nog worden verlaagd in de ECON modus.