Close
Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Civic 5-deurs design

Op zoek naar het nieuwe

Een andere dimensie

Ruimte voor alles

478 liter

grote kofferruimte

Sportieve styling

10e generatie

strakke aerodynamica

Scrollen

Logo Honda Civic.

Ademruimte

De Civic 5-deurs mixt adembenemende sculpturale lijnen aan de buitenkant met een open en ruim gevoel aan de binnenkant.

De kunst van design

De Civic 5-deurs eist overal de aandacht op.

Achteraanzicht Honda Civic.

Het eerste wat u zal opvallen is het lage en aerodynamische profiel. Er is geen twijfel over mogelijk dat deze auto, met zijn vloeiende atletische lijnen, gemaakt is om te presteren.

Perfect gevormd

Aan de voorzijde geven de grote luchtinlaten en het smalle rooster vooraan de wagen een agressief karakter. Alles vloeit langzaam over in elkaar, van de zijkant van de wagen, over het dak tot de brede achterklep. Het spreekt voor zich waarom elke centimeter van deze wagen is ontworpen om te rijden.

Zijaanzicht Honda Civic.
Vooraanzicht Honda Civic.

Het zicht van binnenuit

De sportieve ervaring gaat binnen verder met designaccenten zoals de verlichte digitale snelheidsmeter, lichtmetalen pedalen en het lederen stuurwiel. Deze omgeving is ook ontworpen met oog voor comfort, met een royale beenruimte, zachte kwaliteitsmaterialen en luxueuze zetels.

Meer kofferruimte

De veelzijdige 60:40 deelbare en neerklapbare achterbank vergroot de bagageruimte van de Civic. In combinatie met de brede achterklep – die het in- en uitladen een stuk makkelijker maakt – zorgt dit voor een ongekend royale laadruimte.

Driekwart achteraanzicht Honda Civic - foto van kofferbak.

U kunt de kofferruimte van de Civic heel makkelijk zo indelen dat u er spullen in alle soorten en maten in kwijt kunt.

Zicht van bestuurder op dashboard Honda Civic.

De bestuurdersruimte is perfect ingedeeld voor alle rijomstandigheden. Vanuit deze positie biedt de Civic uitstekende feedback en controle, zodat u geniet van een aangename sportieve rijervaring.

Goed verbonden

Blijf verbonden met alles waar u van houdt, zoals uw favoriete muziek en uw vrienden.

Close-up van Honda CONNECT-infotainmentsysteem met Garmin-navigatie.

*Alleen bepaalde uitvoeringen. Apple CarPlay® -functies, -toepassingen en -diensten zijn wellicht niet op alle locaties beschikbaar en zijn onderhevig aan veranderingen.

Met gebruik van Bluetooth® of usb heeft u toegang tot informatie en afspeellijsten op uw smartphone. U kunt ook de interface van uw telefoon – via Apple CarPlay® – overzetten op de 7” touchscreen om toegang te verkrijgen tot apps, zodat u kunt bellen en berichten kunt versturen en ontvangen*.

Meer verbindingen

Met de voorgeïnstalleerde, op internet gebaseerde AHA™-audiospeler kunt u ook verbinding maken met uw favoriete muziekstations, podcasts en nieuwsdiensten. Als de motor stationair draait, kunt u zelfs een film kijken via HDMI.

Close-up Honda CONNECT-infotainmentsysteem met Apple Carplay®.
Ga terug naar hoofdsite
Honda

Loading.. Even geduld aub