Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Honda Autogamma

Nieuws over de nieuwste modellen van Honda

Honda wil auto's maken die uitgerust zijn met geavanceerde, elektrische aandrijflijnen en elke nieuwe auto moet ons een stap dichter brengen bij onze elektrische visie op een koolstofarme samenleving. Inmiddels hebben alle gangbare modellen in heel Europa een elektrische aandrijving.

Het elektrische Honda gamma

Het elektrische Honda gamma wordt aangedreven door onze eigen technologie die een elektrische rijervaring biedt in een hele reeks volledig elektrische (EV), zelfopladende volledig hybride (e:HEV) en plug-in hybride (e:PHEV) modellen.

 Kleine Honda SUV - Full Electric

Volledig nieuwe kleine SUV -
Full Electric

De kern van Honda's toekomstige reeks batterijvoertuigen (EV) is deze volledig nieuwe, volledig elektrische kleine SUV die  op de markt komt. Met zijn unieke combinatie van dynamiek, technologie en design zal deze auto een uitstekende keuze zijn voor een eerste EV voor het gezin.

Honda CR-V e:HEV Full Hybrid en e:PHEV Plug-In Hybrid SUV

De volledig nieuwe CR-V e:HEV Full Hybrid en e:PHEV Plug-In Hybrid SUV

Honda brengt de volledig nieuwe CR-V op de markt die voor de eerste keer leverbaar zal zijn met verschillende elektrische aandrijflijnen. De nieuwe CR-V e:HEV blijft beschikbaar als een zelfopladende, volledige hybride, maar Honda zal voor de eerste keer in Europa de CR-V e:PHEV voorstellen, een plug-in hybride versie van zijn populairste grote SUV. 

Honda Compact SUV - e:HEV Full Hybrid

Honda Compact SUV –
ZR-V e:HEV Full Hybrid

Als aanvulling van de al sterke reeks van e:HEV's, met onder meer de HR-V en de CR-V, zal Honda zijn gamma van zelfopladende, volledig hybride auto's uitbreiden met de ZR-V, een nieuwe, middelgrote, sportieve en dynamische compacte SUV.