Close
Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

ONTSPAN U MET MIIMO EN DE 5 JAAR GRATIS GARANTIE

Bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, is er nooit een beter moment geweest om onze robotmaaier te kopen. U zult niet alleen een fantastisch gazon hebben, maar met onze uitgebreide garantie heeft u ook meer gemoedsrust.

De HRX omvat een uitgebreid gamma van technologisch geavanceerde maaiers

De HRX kan de perfecte machine voor u zijn dankzij zijn vele unieke technologieën, zoals Select Drive voor nauwkeurige controle, Versamow voor een selectief mulchingsysteem en Roto-stop voor een veilige uitschakeling van de messen.

Izy. De lichte en veelzijdige maaier.

Licht, robuust en gebruiksvriendelijk: de Izy kan de nauwste plekjes bereiken en is daardoor perfect voor kleine en middelgrote tuinen.

Wij Hebben Een Machine Voor Elke Tuin

Onze grasmaaiers zijn voor u ontworpen met geavanceerde technologieën die helpen uw gazon te laten groeien en bloeien. Ze zijn stil, veilig, milieuvriendelijker en prettig in gebruik. Wij noemen het 'Duurzaam Ontworpen'.

Scrollen
Driekwart vooraanzicht van Honda-grasmaaier met Soichiro Honda.

Groei van graswortels

Soichiro Honda maakte in 1947 zijn eerste gemotoriseerde fiets en vertrok toen om zijn droom te vervullen: handige dingen uitvinden die het leven eenvoudiger maken. Jaren later, in 1978, lanceerde hij zijn allereerste viertaktgrasmaaier, de HR21, nadat hij eerst had onderzocht hoe gras overal ter wereld groeide. Meer dan 40 jaar later zijn we uitgegroeid tot een de meest betrouwbare fabrikanten van tuingereedschap ter wereld en maken wij het leven van onze klanten wat eenvoudiger.