Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Afgegeven spanning

Geloof het of niet, niet alle elektriciteit is hetzelfde. Of u nu gevoelige computerapparatuur of industriële elektrische gereedschappen van stroom voorziet – ze hebben elk hun specifieke spanningsbehoeften.

Wat is het?

De afgegeven spanning is het voltage en de watts die onze generatoren produceren. Onze knappe ingenieurs hebben verschillende technologieën bedacht om deze spanning te reguleren. Kies de voor u geschikte technologie – ze hebben allemaal hun eigen voordelen.

Condensator/Inductie

Deze generatoren zijn het meest geschikt voor toepassingen met hoge weerstand verbruikers, zoals cirkelzagen, haakse slijpmachines en klopboormachines, en daarom worden ze het vaakst gebruikt in de industriële sector. Vanwege hun eenvoudige technologie zijn deze generatoren voordelig en betrouwbaar.

AVR

Auto Voltage Regulator (AVR) is ontworpen om de spanning continu te regelen en levert een betere spannings- en frequentiestabiliteit met minder pieken en dalen in de uitgangsspanning. Ideaal voor gevoelige elektronische gereedschappen en bouwmachines.

Digitale AVR

Een niveau hoger dan de traditionele AVR, levert de digitale automatische spanningsregeling (D-AVR) een meer constante en efficiëntere uitgangsspanning voor noodstroomvoorziening. Ook ideaal als u goede verlichting nodig heeft, want met D-AVR flikkert verlichting aanzienlijk minder.

Intelligente AVR

Intelligent Auto Voltage Regulator (I-AVR) levert hoogwaardige uitgangsprestaties; daarmee is het ideaal voor de bouw, dienstverlening, noodstroomvoorzieningen en back-upsystemen thuis. En door zijn stabiele spanning en frequentie, is het ook heel geschikt voor lasapparaten en compressoren.

Cyclo Converter

Geschikt voor zowel industrieel als recreatief gebruik. Deze gepatenteerde technologie, gebaseerd op onze vooruitstrevende invertertechnologie, produceert een hogere spanningskwaliteit, terwijl de generatoren licht en zeer draagbaar blijven.

Inverter

Deze baanbrekende technologie is ideaal voor het voeden van zeer gevoelige elektronische apparatuur en produceert spanning die net zo goed is als die in uw eigen huis. Bovendien zijn generatoren met deze technologie zuiniger en stiller.