Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Waarom Honda?

Bij Honda maken we droom per droom waar.

De moed om conventies uit te dagen

Het is waar – Honda begon als motorfietsenfabrikant. Dat zijn we nog steeds. En dat begon met een passie om een aantal van 's werelds grootste technologische problemen op te lossen.

Maar er zijn allerlei soorten uitdagingen in de wereld, dus waarom blijven hangen in het bekende? Onze oprichter, Soichiro Honda, deed dat niet. En vanaf het moment dat die allereerste motorfiets gemaakt werd, creëerde zijn nieuwsgierigheid een sneeuwbaleffect; het is aanwezig in elke machine die we bouwen.

"We hebben maar één toekomst, en deze zal bestaan uit onze dromen als we de moed hebben om de uitdaging aan te gaan met conventies." - Soichiro Honda.

Waarom komen Honda klanten steeds terug?

Dat is simpel: vertrouwen. En als het gaat om vermogen, is er dan een belangrijker woord denkbaar?

Het geeft ons de overtuiging dat doelen bereikt kunnen worden, de zelfverzekerdheid dat hard werken beloond wordt en de vrijheid om te genieten van het oplossen van problemen. Dat is waarom, van camping tot werkplaats, en van tuinfeest tot muziekfestival, de industriële producten van Honda de hele wereld overgaan om robuuste, betrouwbare en efficiënte resultaten te leveren.

Gelukkig bestaan er uitdagingen

Als je ervan houdt om dingen op te lossen, ben je altijd en overal op zoek naar uitdagingen.

En dus ontwikkelen we niet alleen innovatieve, milieuvriendelijke oplossingen voor de producten die we maken – we passen dezelfde ideeën ook toe in onze eigen kantoren en fabrieken.

Je kunt bijvoorbeeld geen fabriek draaiende houden zonder heel veel water te gebruiken. Bij Honda Marysville gebruiken we regenwater in plaats van kraanwater. En we besparen daarmee elk jaar 150.000 ton. We dromen niet alleen onze ideeën – maar maken ze ook waar.

Voor de lange termijn

De reden waarom u nog steeds veel oudere industriële producten van ons gebruikt ziet worden, is simpel. Onze producten worden gemaakt om lang mee te gaan. Dat is geen loze belofte. Onze benijdenswaardige reputatie op het gebied van duurzaamheid en betrouwbaarheid wordt kracht bijgezet door onze keiharde garantie van vijf jaar voor thuisgebruik, en één jaar voor professioneel gebruik, zowel op onderdelen als werking.