Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Uw Honda Garantie

We fabriceren degelijke, efficiënte en hoogwaardige viertaktbuitenboordmotoren die voldoen aan de hoogste normen. En daar staan we achter.

Een waterdichte belofte

Uw garantie dekt zowel fabricage- als materiaalfouten gedurende drie jaar vanaf de datum van aankoop (één jaar bij commercieel gebruik). Trouwens, vergeet niet uw buitenboordmotor te registreren, hiermee activeert u de Honda garantie.

Elke klant krijgt drie jaar garantie, zolang hij zich houdt aan het onderhoudsschema.

Laat onderhoud en reparaties alleen uitvoeren door een officiële Honda Marinedealer, die gebruikmaakt van originele Honda onderdelen.

Basisvoorwaarden

De Honda garantie dekt niet het volgende:

  • Schade veroorzaakt door het zich niet houden aan de periodieke onderhoudsbeurten zoals aangegeven in de handleiding.
  • Schade aan de motor die veroorzaakt is door reparaties of onderhoud op een manier die niet is goedgekeurd door Honda.
  • Enige schade door het gebruik van niet-originele onderdelen, accessoires, niet-gespecificeerde smeermiddelen, vloeibare middelen en brandstof; plus schade die voortkomt uit bedieningsmethodes die niet overeenkomen met die in de handleiding.
  • Gebruik voorbij de beperkingen gesteld door Honda (motorsnelheid bijvoorbeeld).
  • Motorfalen of -schade die veroorzaakt is door motoraanpassingen die niet zijn goedgekeurd door Honda (prestatietuning bijvoorbeeld).
  • Schade aan het brandstofsysteem of problemen met de motorprestaties die het resultaat zijn van vervuilde brandstof te wijten aan slechte opslag.