Sluiten
Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

CBR500R

Geen beperkingen

De CBR500R is uitgerust met onze betrouwbare 500 cc inline tweecilindermotor. De stoere vormgeving van de body wordt gecombineerd met een verbeterde tuning voor extra spannende raceprestaties. En bovendien heb je genoeg aan een A2-rijbewijs.

Scrollen

Een en al sportieve prestaties

CBR500R

Met zijn verbeterde aerodynamica en het op racen afgestemde vermogen tilt de CBR500R zijn motorklasse naar een hoger niveau.

CBR500R vrijstaand tegen een effen achtergrond

Rijbewijs

A2

Wat dit betekent

Beschikbaar in

5

verschillende kleuren

Bekijk ze allemaal

Hulp nodig?

Racen zit in het bloed

De CBR500R heeft dezelfde scherpe stijl en prestatietuning als de Fireblade.

Het resultaat is dat de CBR500R met zijn scherpe profiel prat kan gaan op een stoere aanwezigheid op de weg en verbeterde aerodynamische vormgeving. Maar het is niet alleen de buitenkant: binnenin zit een watergekoelde 500 cc parallelle tweecilindermotor die is afgesteld op een constant vermogen, de transmissie heeft nog sportievere overbrengingsverhoudingen en de vering is afgesteld voor een strakke en soepele wegligging.

CB5R00R die een bocht rijdt

Neem bezit van de weg

Eigenaars van een A2-rijbewijs zullen een zweem van opwinding voelen als ze op de CBR500R stappen.

vooraanzicht van CBR500R

De CBR500R staat zijn mannetje op de weg in vergelijking met andere grotere motorfietsen. Daarmee is de CBR500R ook een aantrekkelijk en betaalbaar alternatief voor ervaren rijders die graag een ‘grote motorfiets’ willen. Geniet bij het rijden van het sportieve karakter en de geavanceerde voorzieningen die de rijder direct met de weg verbinden.

Creëer afstand

De slanke en sportieve body van de CBR500R trekt niet alleen bewonderende blikken, door het wendbare model vind je ook moeiteloos je weg door het stadsverkeer. Het stoere ontwerp omvat een nieuw zijpaneel en een grotere brandstoftank, zodat je nog grotere afstanden kunt afleggen.

zijaanzicht onder een hoek CBR500R
CBR500R die een bocht rijdt

Verdien je strepen

Kies uit zes prachtige nieuwe lakkleuren voor de CBR500R.

Millennium Red, Ross White, Mat Gunpowder Black Metallic, Lemon Ice Yellow, Pearl Metalloid White, Graphite Black: de compleet nieuwe lakopties van de CBR500R worden aangevuld met bijpassende wielkasten, wielstickers en optionele gestreepte stickers voor een volledige straatracestijl. En daarbij komt nog eens de robuuste nieuwe bronzen motorkap... De CBR500R heeft er nog nooit zo goed uitgezien.

zijaanzicht van Lemon Ice Yellow CBR500R vrijstaand tegen een effen achtergrond
bronzen motorbehuizing van CBR500R

Krachtvertoon

De vloeiende lijnen van de CBR500R-body laten de bronzen motorbehuizing goed zien.

Door racen geïnspireerde motorfietsen voor op de weg

rijder in oranje racepak

Om te racen en te winnen wordt in de MotoGP-garage onvermoeibaar gewerkt aan het ontwikkelen en testen van nieuwe racetechnologie.

Van de Fireblade tot de CBR300 - passen we deze racetechnologie toe op onze motorfietsen voor op de gewone weg. Dus of je nu 's ochtends op weg bent naar je werk of in het weekend een tochtje maakt, je profiteert altijd van de revolutionaire engineering van MotoGP Constructors Champions die worden gebruikt door kampioenen.

CBR500R die een bocht rijdt op een racecircuit