Close
Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Scrollen

CB Day

7/7 Antwerpen

Op zaterdag 7 juli organiseert Honda Benelux een allereerste editie van de CB Day. Een eendaags gratis motorfestival van 10:00 – 18:00 uur op het Zaha Hadidplein in Antwerpen. Een hippe, industriële, Neo Sports Cafe locatie met op het programma onder andere een rondrit door de haven, WSBK op groot scherm, foodtrucks, CB tijdlijn en live muziek. Maak ook kans op de nieuwe CB125R ! Bezoek je dealer tijdens Neo Sports Café Week en haal je gratis toegangssticker op, die recht geeft op een gaaf Honda goodie.

CB1000R+

Puur karakter

Krachtig, compact en minimalistisch Het DNA van de CB1000R+ straalt puur karakter uit. Met de metaaltonen en gepolierde oppvervlakken zal deze naked bike overal aandacht trekken. Zijn gedurfde uitstraling betekent niet dat je niet kunt genieten van nieuwe technologie. Dat is waarom deze straatmotor verwarmde handvatten, quick shifter en opvallende aluminium panelen en accenten heeft.

Honda CB1000R+

CB1000R

De radicale uitstraling opnieuw ontdekt

Laat de minimalistische stijl je niet misleiden. The CB1000R is een agressieve en krachtige naakte racer die de open wegen opslorpt en je in geen tijd de krachtige rijwind op je romp laat voelen. Deze naakte en wendbare racers maakt gebruik van een dynamisch viercilinderblok dat gehuld zit in een ranke metalen kooi. Durf je het beest los te laten?

Honda CB1000R

CB300R

Retro uiterlijk, nieuwe technologie

Deze stoer ogende motor wil niks liever dan zijn 286 cc vloeistofgekoelde monocilinder vrij te laten op open wegen. Hij is uiterst wendbaar en gemakkelijk te besturen dankzij het compacte frame. Deze stoere motorfiets zal je verwachtingen ook overtreffen als je terugkeert naar de stad. Tegelijkertijd zorgen de donkere tinten en gedurfde lijnen van het nieuwe design ervoor dat je overal zult opvallen.

Honda CB300R

CB125R

Een slanke en stoere straatmotor

Druk je stempel met deze naakte motor met gedurfde uitstraling die presteert als een motorfiets met veel meer cc's. Met de metaaltonen en het zwarte motorblok neemt de CB125R je overal mee in stijl. Zijn rauwe attitude en sportief karakter zorgen voor hopen rijplezier terwijl de uitstekende wendbaarheid en de goede stuureigenschappen je altijd vertrouwen bieden. Dit is de geknipte motor voor beginners.

Honda CB125R