Sluiten
Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

CB500F

Streetfighterstijl

Een ritje door de stad of een weekendje weg – kies voor de naked stijl, de strakke handling en het verbluffende vermogen dat je hart sneller doet kloppen. Allemaal mogelijk met een A2-rijbewijs.

Scrollen

Elke draai aan de gashendel is een ervaring

CB500F

Geniet voluit van de kracht van de CB500F – schakel een tandje bij en volg door de stad de weg naar het avontuur.

CB500F tegen een witte achtergrond

Rijbewijs

A2

Wat dit betekent

Beschikbaar in

4

verschillende kleuren

Bekijk ze allemaal

Hulp nodig?

Grenzeloos

Snelle acceleratie, sportieve stijl en doortrokken van het race-DNA: op de nieuwe CB500F voel je meteen de connectie met de weg.

Start de motor en met de soepel manoeuvreerbare CB500F-body schiet je van de ene straathoek naar de volgende met volledige controle. De body van de motorfiets is vernieuwd en de prestaties zijn verbeterd. Laat de 500 cc inline tweecilindermotor steeds meer versnellen en voel die grijns op je gezicht breder worden met elke stoot gas.

CB500F op het circuit

Street performer op zijn best

De CB500F is puur genieten voor elke rijder.

De CB500F is niet intimiderend voor rijders die overstappen naar een krachtige motorfiets en zal ook ervaren rijders die een betaalbaar alternatief zoeken niet teleurstellen. De motorfiets voldoet aan alle wensen: stijl, praktische voorzieningen en prestaties.

Creëer afstand

De slanke, dynamische body van de CB500F trekt niet alleen bewonderende blikken, maar helpt je ook probleemloos een weg door het stadsverkeer te vinden. Het stoere ontwerp omvat een nieuw zijpaneel en een grotere brandstoftank, zodat je nog grotere afstanden kunt afleggen.

CB500F met rijder
vooraanzicht van CB500F

Geavanceerde vormgeving

De vernieuwde naked stijl geeft de CB500F een snelle nieuwe look.

De stad kleurt Millennium Red

Of een van de andere vijf opvallende nieuwe lakopties van de CB500F. Welke kies je?

Tricolour, Millennium Red, Mat Gunpowder Black Metallic, Pearl Metalloid White, Lemon Ice Yellow, Candy Energy Orange: de compleet nieuwe lakopties van de CB500F worden aangevuld met bijpassende wielkasten, strepen voor midden op de tank en wielstickers voor een volledige straatracestijl. En daarbij komt nog eens de robuuste nieuwe bronzen motorbehuizing... De CB500F heeft er nog nooit zo stijlvol uitgezien.

zijaanzicht van CB500F
rijder op CB500F

Kies het levendige Lemon Ice Yellow voor een duidelijke aanwezigheid op straat.