Close
Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

SH300i

Elegante look, strakker dan ooit

Stijlvol in alle opzichten

Zoom in op de nieuwe SH300i.

De SH300i heeft een prachtig nieuw ontwerp voor 2015. Het model heeft betere prestaties en een fraaier ontwerp gekregen, met behoud van de fameuze elegantie en stijl van de SH-serie.

Scrollen

SH300i logo

Compact, strak, wendbaar. De SH300i is klaar voor de city-slalom en de open weg.

SH300i tegen witte achtergrond

Rijbewijs

A2

Wat dit betekent

Beschikbaar in

6

verschillende kleuren

Bekijk ze allemaal

Hulp nodig?

Schakel de lichten uit

De SH300i beschikt over een vernieuwde 279 cc vloeistofgekoelde eencilindermotor met vier kleppen.

De nieuwe en verbeterde motor van de SH300i levert meer koppel voor snel optrekken en produceert 18,5 kW aan vermogen waarmee je het andere verkeer voor blijft. We zijn er ook in geslaagd het brandstofverbruik aanzienlijk te verbeteren, waardoor de SH300i voldoet aan de Euro 4-norm. Dit maakt de motor milieuvriendelijker en verlaagt je brandstofkosten.

SH300i tijdens een nachtrit over een helder verlichte straat

SH300i pictured with optional windshield, knuckle protectors, and top box.

Altijd iconisch

De vernieuwde vorm van de SH300i bewijst zijn waarde op de weg.

zijaanzicht van SH300i

De SH300i heeft een tijdloze schoonheid die is aangepast voor 2015 – met fraaie nieuwe lijnen transformeert hij de klassieke uitstraling van de SH-serie naar de huidige tijd. Het slankere, lichtere en strakkere model heeft glimmende nieuwe 16-inch wielen die de klassieke look compleet maken.

Uitstekend zicht in de nacht

Het nieuwe LED voorlicht en achterlicht geven een slank, karakteristiek accent aan de SH300i – deze lampen geven meer licht en zorgen voor meer vertrouwen en zichtbaarheid. Ze verbruiken ook minder stroom, waardoor de motor minder belast wordt en je zuiniger rijdt.

achteraanzicht van SH300i
stuur van SH300i

Slim ontwerp

De SH300i heeft een praktisch ontwerp dat bij jouw lifestyle past.

De SH300i is geschikt voor woon-werkverkeer, maar ook voor een tochtje na het werk en beschikt over veelzijdige en praktische opbergruimte. Er is genoeg ruimte onder de zitting voor een integraalhelm – die je kunt vastmaken met een waterbestendig slot, zodat je minder hoeft mee te nemen wanneer je op je plaats van bestemming bent.

Slimme smart key

De nieuwe SH300i heeft een Smart Key-systeem voor ultiem gebruiksgemak en extra veiligheid. Je kunt de motor starten of de zitting ontgrendelen op 2 m afstand van je scooter – allemaal met slechts één druk op een knop.

Vermogen onder handbereik

Start de motor en open het opbergvak met één klik op de Smart Key-sleutel van de SH300i.

sleutel
achteraanzicht van SH300i

Maak hem eigen

Rust je SH300i uit met originele Honda accessoires – en pas je scooter helemaal aan je eigen wensen aan.

Hoe wil je op pad? Kies de accessoires die bij jouw lifestyle passen – een topkoffer voor extra opbergruimte of handvatverwarming en een deken voor koude ochtendritten naar het werk. Kies uit een breed aanbod van hoogwaardige extra's die speciaal zijn ontworpen voor jouw Honda scooter.

berijder op SH300i die naar links kijkt

Europa's meest favoriete scooters

De 2015 SH300i is het resultaat van 30 jaar Honda SH-scooters – voor tijdloze ritten met stijl en betrouwbaarheid.

SH300i logo

De Honda SH-serie staat voor superieure prestaties en fabriekskwaliteit – in Europa zijn er al meer dan een miljoen exemplaren van verkocht. Na dertig jaar winnen deze scooters nog steeds de harten van hun eigenaren. Een recensent heeft de SH300i zelfs het "perfecte vervoer voor Rome" genoemd – een eerbetoon aan het robuuste ontwerp en de elegante vormgeving. Wat kun je nog meer willen?

berijder op SH300i overdag op straat

Meer scooters