Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Nieuw voor 2017

CRF450R en CRF450RX

CRF450R
CRF450R
CRF450R
CRF450R

De Honda CRF450R is de referentie sinds zijn lancering in 2002.

Een totaal nieuwe ervaring

Scrollen

CRF450R

Total Control

Off Road of Enduro - maak je keuze.

Constante Evolutie

En natuurlijk is de CRF450R altijd verder ontwikkeld, gebruik makend van de ervaringen die opgedaan werden in Honda's motorcross racing programma's over de ganse wereld. Door de jaren heen is de CRF450R doorgegroeid tot een kant en klare racer. Europa's favoriete open klasse motor is volledig vernieuwd, met een nieuw blok dat nog meer vermogen levert en extra grip dankzij het hertekende chassis.

Hij ziet er anders uit, rijdt anders en biedt je een totaal nieuwe ervaring op het circuit. Eenvoudig gesteld: hij is sneller. Veel sneller.

CRF450R

Hoe zit dat met Enduro?

Honda heeft een volledig nieuwe en competitiegerichte enduromotor in zijn off road-gamma - de CRF450RX. Hij gebruikt superieure componenten zoals het blok en rijwielgedeelte van Honda's volledig nieuwe 2017 CRF450R crossmotor.

Dit is de perfecte basis om een enduro motor op te bouwen. Zodoende heeft de CRF450RX zowel het pure motorcross DNA om vlot elke enduro special mee te rijden, als het potentieel om met vertrouwen snelle stukken af te werken, steile beklimmingen aan te kunnen en technische stukken te doorkruisen.

De CRF450RX is een uitzonderlijke motor om mee te rijden en racen; niet alleen voor Honda, maar voor de ganse endurowereld. Hij ziet er anders uit en hij voelt ook anders aan dan de andere motoren.

En net als de CRF450R is hij onwaarschijnlijk snel.

CRF450RX sprong

Ons huidige Off Road-aanbod