Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

2017 Honda CBR650F

Voel de opwinding

ONMISKENBAAR CBR

Scrollen

Draai de volumeknop open op elk niveau

3kW meer vermogen, een rauw inlaatgeluid plus een Showa Dual Bending Valve voorvork en Nissin remklauwen. Hertekend kuipwerk benadrukt het motorblok en geeft een agressieve toets aan de Supersport stijl.

Scherper en mooier

Toegankelijk en genietbaar motorkarakter gekoppeld aan een minimale massa

Frontaal driekwart zicht van 2017 Honda CBR650F in studio.

De 2017 Honda CBR650F

Meer topvermogen dankzij herwerkte inlaatkanalen en een nieuwe vrijuit ademende uitlaat, biedt de CBR650F de mogelijkheid om in één ruk naar de rode zone aan 11.000 tpm. te sprinten. Kortere versnellingsbakverhoudingen zorgen voor een betere acceleratie in het middengebied. Met het verhoogde vermogen produceert de motor een rauwe grom bij lage omwentelingssnelheden. Die groeit uit tot een wervelend gehuil naarmate het blok in de toeren klimt.

Het rijwielgedeelte geniet nu van een Showa Dual Bending Valve voorvork en verbeterde Nissin remklauwen. Met zijn scherp design benadrukt het nieuwe kuipwerk van de CBR650F de lijnen van het motorblok en het zorgt voor een agressieve uitstraling met een algemene styling die doet denken aan die van de 2017 CBR1000RR Fireblade. De koplamp en het achterlicht zijn nu LED.

Zijaanzicht van een 2017 Honda CBR650F in studio.

De 2017 Honda CBR650F

Ons huidig Super Sport-aanbod