Close
Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

VFR1200X Crosstourer

Ontdek je wereld

Ervaar de grotere gebruiksvriendelijkheid dankzij instelbaar windscherm, 12 V-contact en DCT-versnelling met drie niveaus in de S-Mode. Een nieuwe kleur voor de special edition en Euro 4-compatibiliteit vervolledigt een motorfiets die de rijder een waar gevoel van uitdaging biedt en de mogelijkheid geeft om grenzen te ontdekken.

Scrollen

Ga verder

VFR1200X

Vind je weg door de stad en op de snelweg - op weg naar het onbekende.

VFR1200X vrijstaand tegen een effen achtergrond

Rijbewijs

A

Wat dit betekent

Beschikbaar in

3

verschillende kleuren

Bekijk ze allemaal

Hulp nodig?

Ga de uitdaging aan

Er zijn altijd nieuwe plaatsen om te ontdekken en nieuwe uitdagingen om aan te gaan.

De VFR1200X heeft een 1.237 cc V4-blok, een hoogwaardig rijwielgedeelte en een elektronicapakket dat beschikt over gecombineerd ABS, Traction Control System (TCS) en de optie van Honda's Dual Clutch Transmission (DCT) met consistent en naadloos schakelgedrag.

VFR1200X die door een bocht rijdt

Rijspecificaties

Honda’s Unicam-technologie draagt bij aan het 1.237 cc 16-kleps blok. De SOHC-configuratie helpt het gewicht en de afmetingen van de cilinderkoppen te beperken en optimaliseert de vorm van de verbrandingskamer.

VFR1200X die door een bocht rijdt

Om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen en te zorgen voor een meer vloeiende rijstijl, worden de trillingen van de VFR1200X zo goed als uitgeschakeld door een hoek van 76 graden tussen de cilinders en een krukasinterval van 28 graden.

Het PGM-FI-brandstofinjectiesysteem maakt gebruik van 44 mm-gasklephuizen en fly-by-wire-technologie voor een perfecte controle over de gashendel.

Vooraanzicht van VFR1200X rijdend op een weg.

Kies je stijl

Kies je eigen stijl uit drie kleuren, passend bij het diamanttype aluminium frame. Kies de Digital Silver Metallic en Pearl Cosmic Black voor een strakke en pure uitstraling, of ga voor de Special Edition Two-Tone Red voor een meer opvallende stijl. Maak uitdagingen haalbaar met de VFR1200X.

VFR1200X rijdt door een bocht in de bergen
zijaanzicht van de VFR1200X
VFR1200X

Met onze Adventure-motorfietsen ga je pas echt de vrijheid tegemoet. Alleen geschikt voor onverschrokken rijders.

Onze serie veelzijdige en duurzame Adventure-motorfietsen zijn gebouwd door Parijs-Dakar rally-kampioenen. Ze zijn gemaakt om je verder te brengen en nog sneller de horizon te bereiken. Dus of je nu een beginneling bent of een doorwinterde pro, er is altijd een Honda Adventure-motorfiets voor jou.

VFR1200X op de weg

Meer Adventure