Honda CRF1100L Africa Twin
Honda CRF1100L Africa Twin

2020
AFRICA TWIN &
AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS

Soms is de reis de bestemming.

We zijn al een lange tijd onderweg. Dat is de reden waarom we de originele Africa Twin hebben gemaakt, meer dan 30 jaar geleden. Er is geen betere manier om de wereld te ontdekken dan met de motorfiets. En het ligt allemaal op jou te wachten. Dus daarom moet je rijden, voelen en leven, van heel dichtbij. En daarom bestaan onze nieuwe Africa Twins precies.

AFRICA TWIN

KLAAR OM GRENZEN TE VERLEGGEN?

Want bij het bouwen van de nieuwe Africa Twin hebben we dat ook gedaan.

Je bent er klaar voor. Hard rijdend, free-range en off-grid. De nieuwe CRF1100L Africa Twin is gebouwd zonder compromissen en steunt op tientallen jaren ervaring om de beste in zijn categorie te zijn. De verbeterde off-roadcapaciteiten maken de meest onmogelijke terreinen mogelijk. De tweecilinder motor is sterker en afgestemd op een lichter, scherper chassis. En de motor is ook slimmer gemaakt met 6 rij-modi, HSTC, Bochten ABS en Wheelie Control, en is uitgerust met TFT-aanraakscherm, Apple CarPlay®, Bluetooth en Cruise Control. De Africa Twin verlegt grenzen. Verleg je eigen grenzen en vind je ware avontuur.

Honda Africa Twin, 3-kwart voorzijde rechts, rijdend in zand

AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS

VOLG JE DROMEN

Waar je ook naartoe wilt, de nieuwe Africa Twin Adventure Sports brengt je er naartoe.

De drang om te verkennen definieert ook onze nieuwe CRF1100L Africa Twin Adventure Sports. Die vertrekt vanaf dezelfde configuratie als de nieuwe Africa Twin maar voegt de mogelijkheid toe om met alle comfort een grote afstand af te leggen. Met een brandstoftank van 24,8 liter en het bredere kuipwerk kan je heel lang uit de wind cruisen tussen twee opeenvolgende stops. Maar ook door het in hoogte verstelbaar scherm, het lagere zadel (ook in hoogte verstelbaar) en verwarmde handvatten kan je kilometers lang genieten. En hij is gebouwd om te overleven, met een grote aluminium beschermplaat en zijkuipen die als cruciale bescherming dienen. Jij hebt grote dromen. En wij ook. En die dromen komen samen in de Africa Twin Adventure Sports.

Honda Africa Twin Adventure Sports, 3-kwart voorkant rechts, rijdend op een weg door een woestijnlandschap

Twee verschillende Africa Twins

Allebei klaar voor het avontuur. Kies hier de jouwe.

Afbeelding wijzigen
Honda Africa Twin Adventure Sports, driekwart rechtervooraanzicht, op de weg
Honda Africa Twin, driekwart rechtervooraanzicht, op zand

CRF1100L Africa Twin

CRF1100L Africa Twin Adventure Sports

Africa Twin Adventure Sports, rechterkant, op stenen
Honda Africa twin, rechterkant, op zand

CRF1100L Africa Twin

CRF1100L Africa Twin Adventure Sports