Close
Sluiten
Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

CBR650R - CBR500R - CB650R Neo Sports Café - CB500F - CB500X

ONTDEK ONS NIEUWSTE AANBOD

Scrollen

CB650R Neo Sports Café

Strak, stads design voor een moderne levensstijl.

Vanaf de eerste oogopslag dat je de CB650R Neo Sports Café ziet, begint je adrenaline te pompen. Je voelt je verlangens overheersen. Je bent vol verwachtingen. Deze motorfiets garandeert spanning en nodigt uit om je grenzen op te zoeken. Met onder andere een compacte, retro-minimale Neo Sports Café styling, volledige LED-verlichting, een onweerstaanbare 4-cilinder motor en een scherp wendbaar frame is de motor foutloos ontworpen en zeer indrukwekkend uitgerust. Maak vandaag nog een proefrit met de CB650R en ervaar de perfecte combinatie van vermogen, stijl en prestaties.

CB650R Neo Sports Café, rechterkant, met motorrijder in het donker.

CBR650R

Zoek de drukte op van het circuit.

De motor brult wanneer je over het asfalt scheurt, hellend bochten neemt en door kronkelige wegen slingert. De CBR650R biedt een spannende kick wanneer je door het stadsverkeer rijdt, maar ook wanneer je over het circuit scheurt. De 4-cilinder motor levert intens vermogen, en met een scherp wendbaar frame blijf je alles onder controle houden. De grip aan het achterwiel wordt geregeld door de Honda Selectable Torque Control voor hogere stabiliteit en de Showa SFF USD-vorken waarborgen een superieure respons van de vering. De strakke lijnen in RR-sportstijl van de motorfiets wordt aangevuld met moderne volledige LED-verlichting en een digitaal LCD-dashboard. Deze motorfiets is gemaakt voor competitie, en jij bent ervoor geboren. Maak met de CBR650R van elke rit een race.

CBR650R, rechterkant, met motorrijder, geparkeerd op het circuit.

CBR500R

Circuitstijl voor dagelijks gebruik.

Als je een passie hebt voor racen, dan weet je dat er niets boven de opwinding van het circuit gaat. Met de CBR500R kun je genieten van een gedurfd, agressief design en een parallelle tweecilinder motor met assist/slipper-koppeling. De sensatie van je dromen, met een rijbewijs A2. Deze motorfiets is geïnspireerd op de CBR1000RR Fireblade en heeft racen in zijn DNA. De wendbaarheid bij hoge snelheden is geoptimaliseerd, en de uitlaatdemper is afgesteld om een opwindend uitlaatgeluid te produceren. Volledige LED-verlichting levert superieure verlichting en met een helder negatief LCD-dashboard is het gemakkelijker dan ooit tevoren om tijdens je rit alle informatie af te lezen. Adem snelheid met de CBR500R.

CBR500R, driekwart rechtervooraanzicht, met motorrijder, geparkeerd op het circuit.

CB500X

Een motorfiets voor ontdekkingstochten in de stad.

Ervaar de stad anders dan ooit tevoren. De CB500X heeft de kracht en de wendbaarheid om het hoofd te bieden aan de opwinding van de dynamische betonnen jungle. In een compacte cross-over vorm wordt de robuuste constructie gecombineerd met een agressieve houding, wat deze motorfiets zowel offroad-eigenschappen als urban stijl geeft. De parallelle tweecilinder motor met assist/slipper-koppeling levert eenvoudig beheersbaar vermogen dat niet teleurstelt, en met het avontuurlijke frame blijf je veilig en comfortabel bij elke rit. Volledige LED-verlichting en een nieuw LCD-dashboard benadrukken het moderne randje van deze motorfiets. Het avontuur ligt om de hoek. Herontdek de stad vandaag nog, met de CB500X.

CB500X, rechterkant, met motorrijder, geparkeerd in een berglandschap.

CB500F

Ruw en gewaagd, zonder franjes.

Met zijn scherpe, nieuwe look, een efficiënt en compact design en street fighter-stijl is de CB500F een nieuwe roadster met een moderne uitstraling. De minimalistische strakke lijnen laten met trots de parallelle tweecilinder motor zien. Volledige LED-verlichting en een LCD-dashboard benadrukken het moderne karakter. De uitlaatdemper werd afgesteld om een zuiver en helder uitlaatgeluid te produceren. Met deze motorfiets heb je alles wat je nodig hebt en staat niets je in de weg. Het is meteen een klassieker. Krijg de echte ervaring van het motorrijden met de CB500F.

CB500F, driekwart rechtervooraanzicht, geparkeerd met motorrijder.