Close
Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

CB125F

ONTVLUCHT HET STADSGEWELD

MAAK EEN STATEMENT

MIS GEEN ENKEL MOMENT

RIJ DE VRIJHEID TEGEMOET

honda/components/content/product/scrollingHeaders/scrollingIntro

De CB125F

Rij de vrijheid tegemoet

rij de vrijheid tegemoet

De ontsnapping waar je naar verlangt, direct onder je vingertoppen.

Breng je wereld tot leven als je de gashendel opendraait en de weg opgaat. Je bent snel. Je bent wendbaar. Je hebt alles volledig onder controle. De knappe acceleraties van de pittige 1-cilindermotor vervullen je met een overweldigend vrijheidsgevoel. Je kunt overal naartoe, altijd. Je hoeft geen moment meer te missen. Dit is jouw sleutel tot de stad. Dit is de nieuwe CB125F.

Zijaanzicht, met zicht op rechterkant van CB125F in Pearl Twinkle Yellow op de weg (stedelijke locatie)

streetwise

Pluk het moment in stijl.

De nieuwe CB125F zorgt voor opwinding bij elke gelegenheid. Deze wendbare en snel reagerende naked bike trekt gegarandeerd de aandacht. Door het moeiteloze stuurgedrag en de aluminium wielen die je helpen comfortabel over de straten te rijden, voel je je zo vrij als een vogel. Of je nu op weg bent naar je werk of gewoon een ritje maakt. Blijf het verkeer voor en haal al het mogelijke uit de stad.

Driekwart achteraanzicht, met zicht op rechterkant van CB125F in Pearl Twinkle Yellow op de weg (stedelijke locatie 's avonds)

het vermogen om de stad te veroveren

Met de nieuwe CB125F lig je altijd voor.

Zijaanzicht, met zicht op rechterkant van de CB125F in Pearl Twinkle Yellow, geparkeerd (stedelijke locatie)

Zijn robuuste, luchtgekoelde OHC-motor met 2 kleppen, PGM-FI brandstofinjectie en vijf versnellingen is enorm efficiënt, met een brandstofverbruik van 51,3 km/l (WMTC-mode) en een rijbereik van meer dan 600 km op één tank. Het sterke koppel bij lage en middelhoge toeren zorgt voor scherpe acceleraties vanuit stilstand of stationair, terwijl de toegewijde balansas garant staat voor minimale vibratie. Het nieuwe stalen frame, de telescoopvork en de dubbele achterschokdemper bieden de perfecte balans tussen stabiliteit op de rechte stukken en feedback in de bochten. Als het er echt op aankomt, zorgen de slanke body, het lichte rijklaargewicht van 126 kg en het brede stuur – met links en rechts een slot op 45° – voor moeiteloze wendbaarheid.

Close-up van telescoopvork van CB125F

De dubbele achterschokdemper biedt een stabiele handling, zodat je je zekerder voelt in de bochten.