Close
Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Honda's True Adventure kledij

Ontdek ons nieuwe aanbod van Adventure kledij, ontworpen voor buitenactiviteiten.

Avontuurlijk van kop tot teen

Scrollen

Helmen

De Honda Arai Tour X4 helm biedt een superieure kwaliteit en grote veelzijdigheid. Hij heeft een perfecte pasvorm en houdt je veilig, waar het avontuur je ook heen leidt.

Voor lange afstanden, offroadavonturen of gewoon dagelijks woon-werkverkeer ... deze helm biedt je een uitzonderlijk comfort en optimale bescherming.

Bovendien kun je de klep of het vizier verwijderen of monteren volgens je eigen voorkeur.

Close-up van de Adventure helm

Honda Spidi Mesh jassen

Lichtere jassen voor zomers weer

De Honda Spidi Mesh jas is gemaakt uit een stevig textiel met netstructuur en biedt een uitzonderlijke duurzaamheid en bescherming tijdens ruwere Adventure ritten. Tegelijkertijd is de jas licht en dus zeer geschikt bij warme temperaturen.

Dit opmerkelijk duurzame materiaal is perfect winddicht en heeft een lichtgewicht ontwerp van amper 1,7 kg. De vaste binnenvoering met ventilatie voor een optimale luchtstroom houdt je koel wanneer de thermometer piekt.

Met een hoogwaardige en uitneembare Force Tech protector en een speciaal vak om je bril of telefoon in op te bergen, past de Honda Spidi jas helemaal bij jouw Adventure stijl.

Close-up van een man met een witte Honda Spidi Mesh jas
Close-up van een man met een zwarte Honda Spidi Mesh jas

Honda Spidi Adventure jassen

Dikkere jassen voor coolere avonturen

Onze hoogwaardige ademende en water- en winddichte jassen zijn ontworpen met het oog op avontuur en bestaan uit een eersteklas bescherming van drie lagen.

Ervaar het ultieme comfort en optimale bescherming dankzij ventilatiekanalen, een uitneembare Force Tech protector en zelfs een waterdicht opbergvak voor je bril of telefoon.

Met een gewicht van amper 2,3 kg beschermt het 1,0/1,2 mm dikke rundleer van de Adventure jassen je tegen winterse weersomstandigheden. Een geïntegreerd aanpassingssysteem en een waterafstotende afsluiting aan de pols en onderaan de voering helpen je droog te blijven bij nat weer. Zo kun je je volop richten op belangrijkere zaken zoals het nemen van je volgende bocht.

Close-up van een man met een Honda Spidi Adventure jas
Close-up van man met Ice Honda Spidi Adventure jas

Broeken

Honda Adventure broeken zijn gemaakt met het oog op optimale bescherming dankzij een water- en winddicht ontwerp en geavanceerde ademende eigenschappen.

Rijd in alle comfort met de geïntegreerde ventilatiekanalen en aanpasbare stevige kniebeschermers voor een perfecte pasvorm en aangenaam gevoel.

Met een gewicht van amper 1,47 kg is deze broek gemaakt met het oog op een optimale bescherming en duurzaamheid terwijl er de hoge afwerkingsgraad een grote beweeglijkheid in een lichtgewicht ontwerp verzekert. De onderkant van de Adventure broeken is aanpasbaar, zodat ze perfect bij je laarzen passen voor een comfortabele rit.

Close-up van Adventure broek

Handschoenen

Honda Spidi Hard Gloves en Air Gloves

Honda Spidi Hard Gloves zijn gemaakt uit speciaal synthetisch suède dat elastisch en waterdicht is en bovendien een comfortabele en flexibele pasvorm biedt. Onze Hard Gloves zijn ontworpen met oog voor detail en hebben geïntegreerde neopreen polssluitingen, ventilatiekanalen en een duurzame carbonbescherming op de handrug, zijkanten en de handpalm. Dit premium lichtgewicht materiaal helpt het gewicht van deze duurzame handschoenen te beperken tot amper 0,13 kg.

Honda Spidi Air Gloves wegen slechts 0,09 kg en zijn daardoor de lichtst mogelijke optie om je handen te beschermen op en naast de weg. Net als de Honda Spidi Hard Gloves zijn ze gemaakt uit hetzelfde speciale synthetische suède dat zowel elastisch als waterdicht is, maar met een lichter en ranker ontwerp.

Close-up van handschoenen om de hand van een man
Close up van handschoen op stuur

Laarzen

Alpinestars' Honda Adventure laarzen zijn gemaakt met een sterke focus op comfort en bescherming. Deze laarzen zijn speciaal ontworpen voor gebruik tijdens offroadavonturen, lange afstanden en dagelijkse ritten.

Toucan Boot - De kern van het vernufige Toucan-ontwerp is een Drystar-membraan aan de volledige binnenkant, dat 100% waterdichtheid biedt en ademende eigenschappen heeft voor maximaal comfort tijdens het touren. Een uniek systeem dat zijwaarts instappen in de laars toelaat en velcrosluitingen heeft, verzekert een perfecte pasvorm en de juiste steun. De versterkte zone ter hoogte van de voetrug zorgt voor een betere bescherming bij het opschakelen.

Webb Boot - Met een Drystar-membraan aan de volledige binnenkant, dat 100% waterdichtheid biedt en ademende eigenschappen heeft, zodat deze laars er niet alleen stijlvol uitziet, maar ook nog eens comfortabel zit. Alpinestars gebruikte ook een innovatieve bescherming voor de zijkant van de enkel met een betere ondersteuning als resultaat.

Onze CE-goedgekeurde laarzen bieden een aantal stevige beschermstukken waarvoor Alpinestars bekendstaat. Daardoor zijn de laarzen ideaal voor gebruik op zachte ondergrond, gravel of zand.

Close-up zijaanzicht van een Adventure laars

Meer Adventure kledij