Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Private leasing

Honda e

Honda e

Nu in Private Lease vanaf €460,- per maand *

Honda Civic 4-deurs

Honda Civic 4-deurs

Nu in Private Lease vanaf €547,- per maand *

Honda CR-V Hybrid

Honda CR-V Hybrid

Nu in Private Lease vanaf €548,- per maand *

Diensten inbegrepen

  • Onderhoud en Reparatie: voor een wagen in perfecte staat.
  • Banden: onbeperkt aantal zomerbanden gedurende de hele duur van het contract. Winterbanden in optie.
  • Verzekeringen** : goed verzekerd op de baan.
  • Tenlasteneming van schade of diefstal: rijden zonder zorgen.
  • Europese Pechverhelping: herstelling of takelen van de wagen 24u/24 en 7d/7.
  • Vervangwagen: een vervangwagen in geval van immobilisatie langer dan 24 uur.

LEGALS

Private Lease is een product dat uitsluitend wordt aangeboden aan particuliere klanten (uitsluitend Belgische ingezetenen) door Arval Belgium nv, Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem, RPR Brussel BTW BE 0436.781.102, nevenverzekeringstussenpersoon, https://www.arval.be/, info@arval.be in haar hoedanigheid van verhuurder.

Deze reclame-informatie geldt niet als aanbod. Een huurovereenkomst wordt slechts gesloten na aanvaarding van uw dossier door Arval Belgium nv en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden operationele leasing.

* Prijsvoorbeeld lange termijnverhuur voor een Jazz hybride comfort, voor een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar, CO2: 4,5 g / km (WLTP-normen), CO2 : 82 g/ km (NEDC-normen), catalogusprijs van het voertuig (inclusief BTW) : 22.900 EUR.

De maandelijkse huurprijzen zijn indicatief en onderhevig aan wijzigingen in de fiscaliteit, de catalogusprijs van het voertuig en wijzigingen in de opties, configuratie en uitrusting van het voertuig. De geafficheerde maandelijkse huurprijs (inclusief btw) hangt af van de overeengekomen looptijd en het jaarkilometrage. De maandelijkse huurprijs omvat: onderhoud, herstellingen, onbeperkte zomerbanden bij normale slijtage, belasting op inverkeerstelling, verkeersbelasting, afschrijving en interesten, Europese pechverhelping, brandstofmanagement, een vervangwagen van een lagere klasse indien het voertuig langer dan 24 uur geïmmobiliseerd is, Perfecta-dienst (tenlasteneming door Arval Belgium nv van het risico op schade, totaal verlies of diefstal) met eigen risico van de huurder (forfaitair bedrag) te betalen door de huurder in geval van schade, totaal verlies of diefstal, en verzekeringen** (BA-, rechtsbijstands- en bestuurdersverzekering).

Niet inbegrepen in de maandelijkse huurprijs: winterbanden, brandstof en verkeersboetes. De CO2-waarden zijn eveneens indicatief en afhankelijk van de geselecteerde opties en/of de door de constructeur verstrekte gegevens.  Aan het einde van de overeenkomst gebeurt er een afrekening van kilometers aan de verrekenprijzen vermeld in het contract. Bij voortijdige beëindiging van de leaseovereenkomst wordt daarenboven een verbrekingsvergoeding aangerekend. Geen aankoopoptie.

**De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid, rechtsbijstand en verzekering van de bestuurder zijn in de leaseprijs inbegrepen wanneer ze door Arval Belgium nv als nevenverzekeringstussenpersoon zijn afgesloten. U kunt deze verzekeringen echter ook afsluiten bij een verzekeraar naar keuze. De BA-verzekering is wettelijk verplicht. De overige verzekeringen zijn optioneel.

 De uitrusting en de levertermijn van de wagen hangen af van de beschikbaarheid bij de constructeur en/of invoerder en van de gekozen configuratie.

Arval Belgium nv is niet aansprakelijk voor de onjuistheid van informatie in deze catalogus.  Afgebeelde foto’s zijn ter illustratie en kunnen mogelijk afwijken van de aangeboden wagens.

Verantwoordelijke uitgever: Honda Motor Europe Ltd. Belgian Branch - Doornveld 180 - B-1731 Zellik - btw-nummer: BE 0467.016.396 – www.honda.be/cars  - cco@honda-eu.com