Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Close-up van smartphone met 'Pin invoeren' op het scherm

My Honda+

Honda Digital Key

Met de My Honda+ app heeft u toegang tot een breed scala aan connected services en functies en kunt u uw smartphone gebruiken als sleutel om uw auto te openen, te sluiten en zelfs te starten. U kunt de digitale sleutel ook delen met een familielid of een goede vriend als zij met de auto willen rijden.

Scrollen

Details van het pakket

Dit abonnement is gratis voor het eerste jaar na de inschrijving van de wagen.

Met de Honda digitale sleutel kunt u uw auto delen met maximaal 5 uitgenodigde bestuurders. Als eigenaar houdt u uiteraard steeds controle. U kunt kiezen of u de toegang tot alle pakketten waarop u geabonneerd bent wilt delen, of enkel de digitale sleutel.

Start

Start uw auto met uw smartphone. Android- en iOS-gebruikers kunnen de startknop aantikken, een pincode invoeren en de auto via Bluetooth starten. Android-gebruikers kunnen de auto ook via NFC starten, door met hun smartphone het dashboard aan te raken.

Sluiten en openen

Sluit en open uw auto met uw smartphone. Android- en iOS-gebruikers kunnen de auto openen indien ze zich binnen Bluetooth-bereik bevinden. Android-gebruikers kunnen de auto ook via NFC openen, door met hun smartphone de B-stijl aan te raken. Geen internetverbinding vereist, u hoeft zich enkel binnen het Bluetooth-bereik van uw auto te bevinden.

 

 

 

Ruiten sluiten en stoppen

Als u zich binnen Bluetooth bereik bevindt, kunt u de ruiten van de auto sluiten en stoppen met uw smartphone zonder een internetverbinding.

Open laaddeksel

Open het laaddeksel van uw Honda e met uw smartphone binnen Bluetooth-bereik. Hiervoor is geen internetverbinding nodig.

Waarschuwingen

U ontvangt meldingen van uw auto als een deur of de koffer niet op slot is, of bij een open laaddeksel of open ramen. Zo blijft u altijd verbonden met uw auto. Totale gemoedsrust. 

Als u de digitale sleutel gebruikt, is het raadzaam uw sleutelhanger mee te nemen. Raadpleeg onze veelgestelde vragen op de website voor meer informatie.

Een dame staat naast witte Honda e en gebruikt de My Honda+ app

Hoe kan ik me abonneren?

Deze service is gratis gedurende het eerste jaar. Twee weken voor het einde van dit jaar krijgt u van ons een vraag om uw abonnement te vernieuwen. U kunt dan gewoon de automatische vernieuwing activeren. Meer moet u niet doen.

FAQs
Een dame staat naast witte Honda e en gebruikt de My Honda+ app

My Honda+ en uw auto.

De functies van deze connected service zijn enkel beschikbaar met Honda e. 

FAQs
Een dame staat naast witte Honda e en gebruikt de My Honda+ app

Hoeveel kost het?

Dit pakket is beschikbaar als gratis abonnement voor het eerste jaar. Daarna kost het €59,00 per jaar. U moet zich alleen inschrijven en de app downloaden. Als u de mogelijkheden van de My Honda+ app wilt uitbreiden, kunt u zich inschrijven voor deze pakketten: Safety & Journey en Honda Personal Assistant voor toegang tot veel meer functies, met uitzondering van de wifi-hotspot in de auto die toegankelijk is vanuit de wagen.

FAQs

Abonnementen
Prijzen
HR-V
Honda e
Jazz-serie
 

Core Connectivity

Krijg toegang tot een breed spectrum aan diensten.

Virtueel dashboard, Remote Lock/Unlock (sluiten/openen vanop afstand) en Invite Driver (bestuurder uitnodigen). Bij de Honda e zijn Remote Climate Control (klimaatregeling op afstand), Remote Charge Control (opladen van batterij op afstand) en nog veel meer inbegrepen.

36 maanden gratis voor de eerste geregistreerde gebruiker.
Available
Available
Available

Safety & Journey

Complete gemoedsrust.

Digital Roadside Support (digitale pechhulpdienst). Geo-Fencing (geometrische zones instellen), POI sending to Sat-Nav (nuttige plaatsen naar de satellietnavigatie sturen), Car Locator (autozoeker), Journey History (reisgeschiedenis), Driving Score (rijscore) en Favourite Route Planner (favoriete routes plannen).

Het eerste jaar gratis, daarna €29,00 per jaar (tot het derde jaar)
Available
Available
Available

Wifi-hotspot in de auto

Internettoegang in de auto.

De mogelijkheid om op meerdere apparaten inhoud te bekijken via uw serviceprovider (AT&T, Vodafone of andere providers)

Kosten zijn gebruiksafhankelijk
Available
Available
Available

Honda Personal Assistant

Zeg gewoon 'OK Honda'

Spreek tegen uw eigen AI-assistant en u opent een wereld aan contextuele dialogen waarmee u uw reis kunt plannen.

€49,00 per jaar
Not available
Available
Available

*De Services kunnen variëren afhankelijk van het model, de specificaties en het bouwjaar van het voertuig, en het land van eerste registratie.

Om alle functies van de App te downloaden en te gebruiken, is toegang tot een mobiel netwerk en/of een internetverbinding vereist. Klik hier voor volledige algemene voorwaarden.