Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Close-up van telefoon met Enter your Pin op het scherm

Core Connectivity

Met de My Honda+ app heb je toegang tot een groot aantal geconnecteerde diensten en functies. Inclusief: Portiervergrendeling en -ontgrendeling op afstand, een virtueel dashboard en elektronische check-ups om je op de hoogte te houden van eventuele problemen die aandacht nodig hebben. Met de Honda e kun je zelfs de binnentemperatuur regelen en op afstand opladen.

Core Connection interface van de My Honda plus app op telefoonscherm.

Details van het Core Connectivity Pakket

Core Connectivity is een gratis dienst voor de eerste geregistreerde gebruiker van de auto. Koppelen met je auto is een eenvoudig proces. Personaliseer eerst door een Connected Car Profile aan te maken met je persoonlijke gegevens. Voer vervolgens het VIN-nummer van je auto in en maak verbinding door de pincode in te voeren die op het dashboard van je auto verschijnt. Als je klaar bent, kun je verder aanpassen door te kiezen uit een reeks abonnementspakketten.

Om je account en gegevens veilig te houden, word je elke zes maanden gevraagd om het eigenaarschap te (her)bevestigen. Bevestig eenvoudigweg binnen de twee weken het eigenaarschap wanneer daarom wordt gevraagd en je account is veilig. 

Bestuurder uitnodigen: Deel de voordelen en functies van My Honda+ met vrienden en familie door hen op de app uit te nodigen als bestuurder van jouw auto. Uitgenodigde chauffeurs kunnen genieten van alle voordelen van de app. Maar wees gerust, ze hebben geen toegang tot het account van de hoofdbestuurder.

Garage: Registreer en beheer je auto en maak hem persoonlijker door hem een nickname te geven.

Virtueel dashboard: Je ziet alle voertuiggegevens duidelijk weergegeven op je smartphone; net alsof je in de auto zit.

Kennisgevingen: Door abonnementsherinneringen, statusupdates en beveiligingswaarschuwingen te ontvangen, blijf je altijd op de hoogte, waar je ook bent.

Vergrendelen en ontgrendelen vanop afstand: Heb je haast en ben je vergeten af te sluiten? Geen zorgen! Je kunt je autodeuren op afstand vergrendelen en ontgrendelen.

Claxon op afstand: Laat de claxon van je auto op afstand horen om je auto snel te lokaliseren.

Afstandsbediende klimaatregeling met planner: Je kunt de temperatuur in je auto op afstand regelen of de klok inplannen, zodat je altijd een lekker warm welkom hebt.

Elektronische autokeuring: Hiermee kunnen geselecteerde Hondaverdelers de resultaten digitaal registreren en naar u doorsturen. Via de link van My Honda+ krijg je toegang tot het eVHC-platform, waarmee je de nodige werkzaamheden kan goedkeuren of een contact kunt aanvragen bij jouw Hondaverdeler.

EV-laadstatus en batterijstatus: Je kan de huidige laadstatus van je elektrische voertuig bekijken, controleren of het laadpistool is aangesloten en het batterijniveau van je elektrische voertuig bekijken, samen met informatie over het rijbereik. (Alleen Honda e)

Opladen op afstand, Laadplanner en Maximale oplading: Regel het opladen van je elektrische voertuig op afstand en vermijd de kosten van piekstroomtarieven door de tijden te kiezen waarop je geld bespaart. Als je de maximale lading instelt, bespaar je ook geld en verleng je de levensduur van de accu van de auto.

Dame naast witte Honda e gebruikt My Honda+ app

Hoe kan ik me abonneren?

Core Connectivity is gratis met de My Honda+ app, voor de eerste eigenaar. Om een Honda Account te registreren, moet je de connected services van de auto hebben ingeschakeld bij je verdeler. Daarna hoef je alleen nog maar een Connected Car Profile aan te maken in de app, het VIN van je auto toe te voegen en je bent volledig verbonden met alle functies in het pakket, behalve de In-Car Wi-Fi Hotspot, die je vanuit de auto kunt gebruiken.

FAQ's
Dame naast witte Honda e gebruikt My Honda+ app

My Honda+ en uw auto

Raadpleeg de onderstaande tabel om na te gaan of deze services en functies beschikbaar zijn voor jouw Honda-model.

FAQ's
Dame naast witte Honda e gebruikt My Honda+ app

Hoeveel zal ik moeten betalen?

Dit pakket is beschikbaar als een gratis abonnement wanneer je een nieuwe auto koopt - je hoeft je alleen maar te registreren en de app te downloaden. Tweede eigenaars moeten betalen vanaf de eerste dag dat ze eigenaar zijn. Als je de mogelijkheden van de My Honda+ app wilt uitbreiden, dan kun je je abonneren op deze pakketten: Safety & Journey en Honda Digital Key om toegang te krijgen tot nog veel meer functies - behalve de In-Car Wi-Fi Hotspot, die je vanuit de auto kunt gebruiken.

FAQ's

Model
Core Connectivity
Safety and Journey
Honda Digital Key
Wifi in de auto
Honda Personal Assistant
 
Krijg toegang tot een breed aanbod aan diensten.

Virtueel Dashboard, afstandsbediende vergrendeling/ontgrendeling, Invite Driver. Voor de Honda e omvat het afstandsbediende klimaat- en oplaadregeling en nog veel meer.

Gratis voor de eerste op naam gestelde eigenaar. Kostprijs van € 39,00 voor de tweede gebruiker
Gemoedsrust op elk moment.

Digital Roadside Support. Geo-fencing, POI's verzenden naar Sat-Nav, Car Locator, Reisgeschiedenis, Rijscore en Favoriete Routeplanner.

Gratis voor 1 jaar, daarna
29,00 € - per jaar.
Je smartphone is de sleutel.

Power aan, Portiervergrendeling aan/uit, Automatische ruiten dicht, laadklep open, Digital Key Alerts.

1 jaar gratis, daarna
59,00 € - per jaar.

Toegang tot het internet in de auto.

De mogelijkheid om content te bekijken op meerdere toestellen via je eigen service provider

De kosten zijn afhankelijk van het verbruik


Zeg gewoon "OK Honda".

Interactie met je eigen AI-assistent aan boord om een wereld van contextuele dialoog te openen die je helpt bij het plannen van de reis.

49,00 € – per jaar


HR-V

Available
Available
Available
Available
Not available

Honda e

Available
Available
Available
Available
Available

Jazz reeks

Available
Available
Not available
Available
Not available

Civic Hybrid

Not available
Not available
Not available
Not available
Not available

Civic Type R

Not available
Not available
Not available
Not available
Not available

CR-V FHEV

Not available
Not available
Not available
Not available
Not available

CR-V PHEV

Available
Available
Available
Available
Not available

ZR-V

Not available
Not available
Not available
Not available
Not available

e:Ny1

Available
Available
Available
Available
Not available

*De diensten kunnen verschillen naargelang het model, de specificaties en het bouwjaar van het voertuig, en van het land van eerste registratie.

Om de volledige functionaliteit van de app te kunnen downloaden en gebruiken, heeft u toegang nodig tot een mobiel netwerk en/of een internetverbinding. Voor de volledige algemene voorwaarden, hier klikken.