Close
Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Close-up zijaanzicht zetels van de Honda Jazz
Close-up zijaanzicht zetels van de Honda Jazz

LEEFRUIMTE

Het ruime interieur biedt nog meer beenruimte en dankzij vermoeidheidswerende voorzetels met lendensteun biedt de Honda Jazz evenveel comfort als een limousine.

Scrollen

De geheel nieuwe Jazz

De nieuwe Jazz serie is ontworpen met een strak, naadloos profiel dat aërodynamisch efficiënt en moeiteloos stijlvol is. Elk detail geeft de Jazz een slimme, eigentijdse uitstraling en een unieke persoonlijkheid.

Een nieuw perspectief

De gloednieuwe Jazz en Jazz Crosstar bieden u een panoramisch uitzicht op de weg, zodat de bestuurder een echte breedbeeldbelevenis krijgt. Dit verbeterde zicht geeft niet alleen een vertrouwde rijpositie, maar ook een echt veiligheidsvoordeel.

Woonkamer

Onze gevierde en unieke Magic Seats bieden u veelzijdigheid op het moment dat u het nodig heeft, zodat u talrijke instellingen kunt configureren om meer bagage te kunnen meenemen. De bekleding van de Jazz Crosstar is waterbestendig, wat betekent dat hij de schokken van uw actieve levensstijl kan opvangen.

Wijd open

Het verplaatsen van grote voorwerpen is geen probleem voor de Jazz, omdat hij een enorme bagageruimte heeft als de Magic Seats achteraan plat worden gevouwen. Deze ingenieuze configuratie vergroot de ruimte en de veelzijdigheid om een lading van verschillende vormen en maten op te vangen.

Schoonheid in detail

Nieuw in de line-up is de Jazz Crosstar. De Jazz Crosstar is ontwikkeld met het oog op een dynamische, actieve levensstijl en heeft een stoere, gespierde stijl met een kenmerkende grill, slanke, geïntegreerde dakrails en een verhoogde rijhoogte voor een betere toegang en een indrukwekkend zicht op de baan voor zich.

Touchscreen-technologie

De nieuwe Jazz serie verbindt u naadloos met uw wereld met onze nieuwste infotainment technologie. Uiteraard wordt DAB digitale radio meegeleverd om u de breedste keuze aan zenders te bieden, terwijl het nieuwe 9" touch-screen voorzien is van een vertrouwd, smartphone-stijl display en gebruiksvriendelijkheid met Android Auto en Apple CarPlay integratie.

Begin maar met "OK Honda"

De stem geactiveerde Honda Personal Assistant kan een natuurlijk gesprek met u voeren met behulp van contextueel begrip om te leren hoe u relevante aanbevelingen kunt doen. Dus als u het weer wilt controleren, uw favoriete muziek wilt vinden of een restaurant wilt kiezen, dan is het altijd mogelijk om u te helpen.

Dichtbij

U kunt altijd en overal verbinding maken met uw Jazz via onze My Honda+ app waarmee u onder andere de auto kunt vergrendelen of ontgrendelen en bestemmingen naar het navigatiesysteem kunt sturen.

Ga terug naar hoofdsite
Honda

Loading.. Even geduld aub