Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Driekwart zij-/vooraanzicht Honda HR-V Sport.
Driekwart zij-/vooraanzicht Honda HR-V Sport.

OVERWELDIGENDE PRESTATIES

Deze lichte en compacte SUV in sportcoupé-stijl is uitgerust met het uitzonderlijk reagerend vermogen van onze 1.5 VTEC TURBO-motor met 182 pk. Hij is soepel en krachtig, en biedt verbluffend veel mogelijkheden met een keuze uit 6 handgeschakelde of 7 automatische versnellingen.

Close-up van dashboard Honda HR-V Sport.
Close-up van dashboard Honda HR-V Sport.

De donkere en sportieve look komt ook terug in het interieur. Het ruime interieur met onze beroemde Magic Seats is afgewerkt met een combinatie van leer- en stofelementen voor een comfortabele en intense rijervaring.

Scrollen

Logo Honda HR-V.

De nieuwe generatie SUV.

Dynamische prestaties met een gedurfd sportief ontwerp. De rijeigenschappen van de HR-V Sport zijn even indrukwekkend als zijn look.

Donker en opvallend anders

Met de nieuwe HR-V Sport maakt u een krachtig statement.

De donkere look doet niets af aan de pittige en indrukwekkende uitstraling met welgevormde sportieve lijnen, zetels met een combinatie van leer en stof en de matzwarte 18" lichtmetalen velgen. Met zijn sportieve carrosseriepanelen voor en achter, dorpellijsten, voorgrille met zwart rooster, zwarte spiegelkappen en dubbele uitlaat maakt de HR-V een krachtige en zelfverzekerde indruk.

Close-up van wiel Honda HR-V Sport.
Close-up van zetels Honda HR-V Sport.
Driekwart zijaanzicht Honda HR-V Sport.
Close-up van dubbele uitlaat Honda HR-V Sport.

Snelle respons

De turbogeladen motor levert pittige prestaties.

Deze SUV beschikt over een 1.5 VTEC TURBO met 182 pk, een echte krachtpatser. Ervaar hoe u tijdens het optrekken in uw zetel wordt gedrukt. Dit opwindende gevoel kan uitgroeien tot een ware sensatie. De combinatie met geavanceerde technologieën, zoals onze Agile Handling Assist, krachtige schokdempers en variabele schakelverhoudingen, levert een zeer opwindend model op vol energie en sportiviteit.

Driekwart achteraanzicht Honda HR-V Sport in de stad.

Altijd en overal geconnecteerd

De HR-V beschikt over onze nieuwe Honda CONNECT-technologie.

Zijaanzicht Honda HR-V Sport in de stad.

Met deze app zijn alle onmisbare dingen in het leven, zoals uw favoriete muziek en uw vrienden, altijd binnen handbereik.

Gepersonaliseerd homescherm

U kunt het Honda CONNECT 7”-touchscreen een persoonlijk tintje geven met uw favoriete foto's. Het biedt een vlotte toegang tot de contacten in uw smartphone, en u kunt het zelfs met uw stem bedienen.

Bluetooth

Het intuïtieve touchscreen geeft u toegang tot alle functies van uw smartphone via Bluetooth™. U beschikt bovendien over wifi, USB- en HDMI™-aansluitingen, zodat u toegang hebt tot internet, video's en muziek voor langere ritten.

Model met AHA-app in Honda HR-V Sport.

U bent altijd en overal geconnecteerd dankzij de AHA-app, die met één druk op de knop toegang geeft tot diverse radiostations en uw favoriete sociale media.