Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Driekwart zijaanzicht van de Honda HR-V in de stad.
Driekwart zijaanzicht van de Honda HR-V in de stad.

VERKEN DE HORIZON

Deze sportieve SUV is uitgerust met een 1.5 VTEC TURBO motor met CVT of manuele transmissie, of met 1.6 DTEC dieselmotor. De geavanceerde technologie van beide HR-V modellen combineert een uitstekende brandstofefficiëntie met verbluffende sportieve prestaties.

  • VTEC TURBOVERMOGEN

    1.5 L/130 pk

  • BESPAAR BRANDSTOF MET INACTIEVE STOP EN

    ECON-modus

Scrollen

Uitblinker in zuinigheid

De HR-V combineert pittige motorprestaties met lage verbruikskosten.

Boven-/zijaanzicht van de Honda HR-V in de stad.

De nieuwe HR-V biedt de keuze uit twee pittige motoren: een responsieve 130 pk 1.5 i-VTEC benzinemotor of een efficiënte 120 pk 1.6 i-DTEC dieselmotor. Beide motoren zijn uitgerust met onze eenvoudige maar intelligente Idle Stop- en ECON-functies voor een optimale zuinigheid en efficiëntie.

Beschikbare transmissies

De HR-V beschikt over voorwielaandrijving met een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen of een 7-traps CVT-automaat (continu variabele transmissie). Dankzij de schakelpeddels aan het stuur kunt u bij de CVT ook sportief en snel manueel schakelen.

Close-up van de Econ-toets van de Honda HR-V.

De ECON-toets optimaliseert de instellingen van de HR-V voor een nog betere brandstofefficiëntie.

Model in de Honda HR-V.

Bepaalde troeven vindt u echter niet terug op deze pagina met specificaties, zoals het gevoel dat u ervaart achter het stuur van de Honda HR-V.

Betrouwbare besturing

Geavanceerde technologie die het vertrouwen een boost geeft.

Bij het ontwerpen van onze wagens besteden we zeer veel aandacht aan het rijgenot. De HR-V is daar een mooi voorbeeld van. Dankzij de voertuig-stabiliteitshulp (VSA) werken de motor en de remmen perfect samen om een directe wendbaarheid en een uitstekend stuurgevoel in de bochten te waarborgen. Deze sportieve SUV biedt een uitzonderlijk rijgenot in alle mogelijke omstandigheden.