Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

INDRUKWEKKEND DESIGN

De stoere en assertieve Honda CR-V is ontworpen rond een gesofisticeerd interieur met een maximale ruimte en praktische functies voor optimale flexibiliteit. Hij is voorzien – met luxe en comfort in het achterhoofd – om zich aan elke rit aan te passen. Zo biedt elke rit, kort of lang, echt rijplezier.

  • DRIVER INFORMATION INTERFACE

    TFT-display

  • ONOVERTROFFEN KOFFERRUIMTE

    1756 liter

Scrollen

Ruim kleurenpalet

Zet uw CR-V in de kijker zoals u het wilt. Licht en stoer of donker en verfijnd, een effen kleur of metaallak ... kies een kleur die bij u past!

Kies de kleur van uw nieuwe CR-V

Premium Crystal Red Metallic

Zijaanzicht Honda CR-V in Premium Crystal Red Metallic.

Een goed gevoel

Een ervaring die u zeker niet wilt missen.

Geniet van ons soepele, lederen of zachte stoffen zetels, die u zeker een goed gevoel zullen geven. Een gevoel dat veiligheid en comfort uitstraalt. Bekijk dan het interieur van dichterbij, zodat de CR-V u al zijn andere geavanceerde snufjes kan onthullen. 

Stijlvolle details

Opvallende details in het interieur, gemaakt van nieuwe, moderne materialen, accentueren functies zoals de luchtroosters, stuurwielbekleding, deurgrepen en het paneel voor de klimaatregeling. 

Comfortabele console

De veelzijdige middenconsole heeft drie standen. In de volledig geopende stand is er genoeg ruimte om één of twee grotere items op te bergen. 

Close-up zacht paneel Honda CR-V.

Het glazen schuifdak haalt meer van buiten naar binnen tijdens het rijden.

Zijaanzicht neerklapbare en extra zetels achteraan Honda CR-V.

De zetels op de tweede rij worden helemaal plat neergeklapt in één beweging, 60:40 gedeeld, voor nog meer laadmogelijkheden.

Ruimte in overvloed

De nieuwe CR-V behoudt zijn moeiteloze 'in één beweging' neerklapbare achterbank en biedt als optie ook een derde rij, met twee extra zetels, bij specifieke uitvoeringen met benzinemotor. Wanneer ze niet gebruikt worden, klappen de zetels netjes neer en verdwijnen ze in de vloer van de kofferruimte. 

Bedieningselementen van topkwaliteit

Alles wat u nodig hebt, is binnen handbereik.

Close-up multifunctioneel stuurwiel Honda CR-V.

Om afleidingen te voorkomen tijdens het rijden, kunt u gewoon scrollen en de gewenste informatie selecteren zonder uw handen van het multifunctioneel stuurwiel af te halen.

Op het TFT-kleurendisplay ziet de bestuurder alle essentiële informatie gewoon voor zich. Onze Driver Information Interface voorziet de bestuurder meteen van belangrijke gegevens. 

Op het scherm

Bladeren door de Driver Information Interface is kinderspel met de op het stuurwiel gemonteerde duimknoppen of via spraakbesturing, met keuze uit tal van functies, waaronder: weergave van sms'en en e-mails, audio-informatie, contacten in telefoonboek, AWD-status en zelfs intelligente onderhoudsinformatie over het voertuig. 

Multifunctioneel stuurwiel

Naast de Driver Information Interface kunt u via de bedieningselementen op het stuurwiel nog andere functies activeren, zoals het geluidsvolume, Adaptive Cruise Control en Lane Keeping System. Bij de topuitvoering is het stuurwiel verwarmd, zodat uw handen lekker warm blijven bij winterse temperaturen. 

Close-up head-up display Honda CR-V.

Het head-up display met augmented reality projecteert belangrijke informatie, die de bestuurder kan bekijken zonder zijn ogen van de weg af te halen.

Blijf verbonden met Honda CONNECT

Dankzij het infotainmentsysteem zijn alle zaken waarvan u houdt, zoals uw favoriete muziek en uw vrienden, altijd binnen handbereik.

Zijaanzicht 7 inch aanraakscherm Honda CR-V.

Het 7 inch grote aanraakscherm geeft u toegang tot alles wat u nodig hebt om verbonden te blijven.

Met gebruik van Bluetooth® of USB hebt u toegang tot informatie en afspeellijsten op uw smartphone. U kunt ook de interface van uw telefoon – via Apple CarPlay® of Android Auto™ – overzetten op het 7 inch grote aanraakscherm om toegang te verkrijgen tot apps waarmee u kunt bellen en berichten kunt versturen en ontvangen. 

Meer verbindingen

Met de voorgeïnstalleerde Aha™-audiospeler met internetverbinding kunt u ook verbinding maken met uw favoriete muziekstations, podcasts en nieuwsdiensten. 

Close-up 7 inch navigatiesysteem Honda CR-V.

Met het navigatiesysteem van Garmin weet u altijd waar u bent en waar u naartoe gaat.

Zijaanzicht 7 inch infotainmentsysteem Honda CR-V.

Een snelle blik is alles wat u nodig hebt om een van de duidelijk weergegeven pictogrammen te selecteren.