Close
Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

ATLETISCH EN LEVENDIG

De slanke, scherpe aerodynamica zorgt voor een spannende en meeslepende rijervaring, terwijl de op de racewereld geïnspireerde bekleding en het toonaangevende interieur binnen zijn klasse – uniek voor de Honda Civic Type R – hem tot een echte sensationele hatchback maken.

Lichaam en geest

Helemaal nieuw

20 inch

Lichtmetalen velgen

Meer ruimte

420 liter

bagageruimte

Scrollen

Zijn ware gezicht

Is uw Type R fel en sportief of is een donkere tint meer uw stijl? Kies nu een kleur en kijk zelf hoe dat eruitziet.

Championship White

Zijaanzicht Honda Civic Type R White Orchid Pearl.

Twee kanten

Een behendige en gespierde look.

Driekwart achteraanzicht Honda Civic Type R van bovenaf.

De Type R verbergt zijn persoonlijkheid niet - van achterlicht tot koplampen is deze auto gebouwd om te rijden.

Hij is ongelooflijk gestroomlijnd maar tegelijkertijd agressief sportief. De Type R is ontwikkeld met superieure aerodynamica in het achterhoofd – een gestel om weerstand en opwaartse druk te minimaliseren – evenals looks die de aandacht trekken.

Blijvende indrukken

Nieuwe lichtmetalen velgen van 20 inch, uniek voor de Type R, dragen bij aan de agressieve sportvormgeving. De auto zit laag op de weg en heeft een geslepen look met zijn 245/30 ZR20-banden die de wielkasten perfect opvullen. De carrosserie kunt u moeilijk negeren, met de korte overhangen en strakke lijnen die de luchtstroom in toom houden – over en onder de auto – voor extra stabiliteit bij hoge snelheden.

Driekwart vooraanzicht Honda Civic Type R met koplampen aan.

Vormgegeven om als een pijl door de lucht te snijden - ontworpen om ook in de rondetijden te snijden.

Close-up van wielkasten en ventilatieopeningen Honda Civic Type R.

De luchtstroom wordt zo dicht mogelijk bij de carrosserie in de buurt gehouden; dat zorgt voor een grotere neerwaartse kracht, minder weerstand en minder trillingen.

Winnaar van de ruimterace

Het is geen illusie, het is echt.

Driekwart aanzicht sportstoelen Honda Civic Type R.

Deze sportstoelen zijn speciaal opnieuw ontworpen en vormgegeven voor de Type R en bieden comfort en ondersteuning onder alle rijomstandigheden.

De Civic Type R beschikt over een ongeëvenaarde hoeveelheid binnenruimte, een laag zwaartepunt, meer hoofdruimte en een actievere zithouding. De nieuwe racestoelen met hoge rug – speciaal van vorm met de herziene zijsteun en kussens – zijn de lichtste Type R-stoelen ooit.

Meer capaciteit

De Type R is niet alleen geschikt voor het circuit, maar hij heeft ook een praktische kant. Stel je eens een weekendje weg met een paar vrienden voor; de grote bagageruimte van de Type R biedt alle ruimte voor al je rij-uitrusting en weekendtassen.

Vooraanzicht dashboard en interieur Honda Civic Type R.

De Type R nodigt u uit om op z'n staart te trappen door de lage zithouding en de oogverblindende rode interieurdetails.

Driekwart aanzicht dashboard en lederen stuurwiel Honda Civic Type R.

Betere verbinding

Blijf verbonden met alles waar u van houdt, zoals uw gezin, uw favoriete muziek en uw vrienden.

Close-up Honda CONNECT-scherm Honda Civic Type R.

U kunt de gewenste functie eenvoudig kiezen uit de pictogrammen die duidelijk op het Honda CONNECT-aanraakscherm van 7 inch worden weergegeven.

Met gebruik van de Bluetooth® of de usb-aansluiting heeft u toegang tot informatie en afspeellijsten op uw smartphone. U kunt ook de interface van uw telefoon – via Apple CarPlay® – overzetten op het 7 inch grote aanraakscherm om toegang te verkrijgen tot apps waarmee u kunt bellen en berichten kunt versturen en ontvangen als de auto stationair draait*.

Meer verbindingen

Met de voorgeïnstalleerde, op internet gebaseerde AHA™-audiospeler kunt u ook verbinding maken met uw favoriete muziekstations, podcasts en nieuwsdiensten. Als de motor stationair draait, kunt u zelfs een film kijken via HDMI.

Model dat stemherkenningssysteem van Honda Civic Type R gebruikt.

Als u gebruikmaakt van de stemherkenning via Bluetooth® kunt u toegang krijgen tot bijvoorbeeld uw afspeellijsten op uw smartphone.

*Alleen bepaalde uitvoeringen. De beschikbaarheid van Android Auto™ is onderhevig aan veranderingen en kan variëren per locatie. Apple CarPlay-functies, -toepassingen en -diensten zijn wellicht niet op alle locaties beschikbaar en zijn onderhevig aan veranderingen. Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. 

Ga terug naar hoofdsite
Honda

Loading.. Even geduld aub