Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Close-up van de koplampen van de Civic Type R
Close-up van de koplampen van de Civic Type R

LICHAAM EN GEEST

De strakke, scherpe aerodynamica zorgt voor een spannende en boeiende rijervaring terwijl de op het circuit geïnspireerde bekleding en binnenruimte, uniek voor de Honda Civic Type R, een pittige hatchback opleveren.

Scroll

Driekwart vooraanzicht van de Honda Civic Type R

Dynastie van de Type R

De Civic Type R werd in 2001 in Europa gelanceerd en is bekend geworden dankzij het rode H-logo. Vier generaties later verschijnt de eerste Type R-reeks: de Type R GT, de Type R Sport Line en de Type R Limited Edition, waarvan er slechts honderd zijn gemaakt; al bij al een indrukwekkende line-up.

Driekwart vooraanzicht van de Honda Civic Type R

De belichaming van verandering.

De Type R GT heeft een zelfbewuste uitstraling. De voorkant, het verlaagde chassis en de nieuw ontworpen zijgrills met inlaat weerspiegelen allemaal zijn raceafkomst.

Driekwart vooraanzicht van de Honda Civic Type R

The perfect line

De Type R Sport Line is van voor tot achter gestroomlijnd. De geavanceerde aerodynamica en een nieuw bumperontwerp creëren de onverschrokken look van een auto die graag presteert.

 

 

 

 

Driekwart vooraanzicht van de Honda Civic Type R

Een pittige hatchback

De Type R Limited Edition is een en al sport dankzij het uitgeklede interieur en de lichte onderdelen, die passen bij een vastberaden auto. Neem daar nog de driedubbele uitlaat bij en u hebt een auto die altijd vooroploopt.

ANDERE TYPES EN TOCH ALLEBEI TYPE R

Kijk hoezeer de Type R GT en de Type R Sport Line op elkaar lijken.

Zijaanzicht van Type R GT
Zijaanzicht van de Honda Civic Type R Sport Line

TYPE R SPORT LINE

TYPE R GT

Close-up van het interieur van de Honda Civic Type R GT

Binnenlijnen

De stoelen zijn dusdanig ontworpen dat ze u stevig ondersteunen, zodat u de auto kunt voelen wanneer u in R-modus rijdt. Tegelijkertijd leent de auto zich ook uitstekend voor dagelijkse ritjes, omdat de passagiers over voldoende beenruimte beschikken. De lage zithouding en het oogverblindende rode interieur van de Type R GT geven zijn raceafkomst weer.

Close-up van het interieur van de Honda Civic Type R GT

Alleen oog voor de weg

De donkere sportstoelen van de Type R Sport Line bieden comfort en ondersteuning onder alle rijomstandigheden. De Type R kan totaal gefocust zijn, maar kan zich evengoed aan andere rijomstandigheden aanpassen.

Close-up van het interieur van de Honda Civic Type R GT

Feel the power

De Type R GT beschikt vanzelfsprekend over een raceauto-achtig stuurwiel en is omhuld met Alcantara om de grip en sensatie te verbeteren.

Close-up van het interieur van de Honda Civic Type R GT

Voel het verschil

Om het sportieve karakter van de Type R te benadrukken heeft de schakelpook een traanvorm voor meer schakelgevoel en nauwkeurigheid.

Betere verbinding

Blijf verbonden met alles waar u van houdt, zoals uw favoriete muziek, uw gezin en uw vrienden.

Model dat stemherkenningssysteem van Honda Civic Type R gebruikt.

Als u gebruikmaakt van de stemherkenning via Bluetooth® kunt u toegang krijgen tot bijvoorbeeld uw afspeellijsten op uw smartphone.

Met gebruik van Bluetooth® of de USB-aansluiting heeft u toegang tot informatie en afspeellijsten op uw smartphone. U kunt ook de interface van uw telefoon, via Apple CarPlay®, overzetten op het 7 inch grote aanraakscherm om toegang te krijgen tot apps waarmee u kunt bellen en berichten kunt versturen en ontvangen als de auto stationair draait*.

Meer verbindingen

Met de voorgeïnstalleerde AHA™-audiospeler met internetconnectiviteit kunt u ook verbinding maken met uw favoriete muziekstations, podcasts en nieuwsdiensten. Als de motor stationair draait, kunt u zelfs een film kijken via HDMI.

Close-up van het Honda CONNECT-scherm van de Honda Civic Type R.

U kunt de gewenste functie eenvoudig kiezen uit de pictogrammen die duidelijk op het Honda CONNECT-aanraakscherm van 7 inch worden weergegeven.

*Alleen bepaalde uitvoeringen. De beschikbaarheid van Android Auto™ is onderhevig aan veranderingen en kan variëren per locatie. Apple CarPlay-functies, -toepassingen en -diensten zijn wellicht niet op alle locaties beschikbaar en zijn onderhevig aan veranderingen. Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.