Close

VOEL U ÉÉN MET DE CIVIC

U hebt de keuze uit een energieke 1.5 VTEC TURBO-benzinemotor of een responsieve 1.6 i-DTEC-dieselmotor. Beide komen met een uniek ophangingssysteem. Welke motor u ook kiest, u kunt altijd rekenen op een spannende rit dankzij de handgeschakelde zesversnellingsbak of automatische versnellingsbak.

Het vermogen om te presteren

i-VTEC TURBO

182 pk 1,5 liter

benzinemotor

Snel schakelen

6-versnellingsbak

of 7-traps CVT-automaat

Scrollen

Pure energie

De Civic wordt aangedreven door een lichtere en efficiëntere motor van de nieuwe generatie.

Voor de Civic 4-deurs hebben we een nieuwe aandrijflijn met turbocompressor gecreëerd, die een verkwikkende en bevredigende rijervaring biedt. De krachtige en verfijnde 1.5 i-VTEC TURBO met een vermogen van 182 pk levert een indrukwekkende en responsieve rijervaring.

Brandstof besparen

Earth Dreams-technologie is de perfecte balans tussen prestaties en zuinigheid. Met de ECON-instelling geniet u nu van de motor van morgen.

Driekwart vooraanzicht Honda Civic 4-deurs op open weg.

Verlangen om te rijden

De Civic 4-deurs zal u op meerdere manieren in vervoering brengen.

Wilt u met de grootste betrokkenheid rijden? De Civic 4-deurs is beschikbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak. Met een sportieve en soepele beweging schakelt u door de versnellingen.

Supersoepel

Ook hebben we een nieuwe 7-traps CVT-automaat voor een meer ontspannen rijervaring. Deze zorgt voor soepele en moeiteloze prestaties. Als u daarvoor in de stemming bent, kunt u ook handmatig schakelen met de schakelpeddels aan het stuurwiel.

Close-up automatische transmissie Honda Civic 4-deurs.

De Civic 4-deurs is beschikbaar met een volautomatische CVT-transmissie (Continuously Variable Transmission) met optionele schakelflippers.

Interieurfoto Honda Civic 4-deurs met handgeschakelde versnellingsbak.

De nauwkeurige handgeschakelde zesversnellingsbak reageert direct en gretig op uw handelingen.

Een extra veilig gevoel

Honda SENSING is een geavanceerd veiligheidspack dat u en uw passagiers veilig op de weg houdt.

Driekwart vooraanzicht Honda Civic 4-deurs.

Botsing- en letselbeperkend remsysteem (Collision Mitigation Braking System)

Als er een aanrijding met een voertuig of een voetganger dreigt, waarschuwt het CMBS voor het gevaar en verlaagt het de snelheid om de ernst van een aanrijding te beperken.

Waarschuwingssysteem verlaten rijbaan (LDW)

Als de auto van zijn rijstrook afwijkt zonder richting aan te geven, wordt u hoorbaar en zichtbaar gewaarschuwd, zodat u zich bewust wordt van de situatie.

Rijwegassistentie (RDM)

Een op de voorruit bevestigde camera neemt waar of de wagen van de weg dreigt te geraken en maakt gebruik van elektronische stuurbekrachtiging om subtiele correcties toe te passen om uw wagen op de weg te houden. In bepaalde omstandigheden kan het systeem ook remdruk uitoefenen.

Rijstrookassistentie (LKAS)

Rijstrookassistentie helpt u in het midden van uw rijstrook te blijven. U hoeft minder stuurcorrecties uit te oefenen en dat rijdt een stuk meer ontspannen op de snelweg.

Verkeersbordherkenning

Het systeem voor verkeersbordherkenning herkent verkeersborden en geeft deze informatie weer op het scherm van de boordcomputer. Er kunnen twee verkeersborden tegelijkertijd worden weergegeven.

Intelligente snelheidsbegrenzer

Combineert op slimme wijze de bestaande instelbare snelheidsbegrenzer met de verkeersbordherkenning om de topsnelheid automatisch af te stemmen op de maximaal toegestane snelheid die de verkeersbordherkenning waarneemt.

Intelligent adaptieve snelheidsregeling (ACC)

Dit systeem detecteert wanneer een voertuig op een aangrenzende rijstrook voor u zal invoegen, om de snelheid van uw Civic op voorhand aan te passen. Het helpt u ook de afstand tussen u en de wagen voor u te handhaven zodat u uw snelheid niet hoeft aan te passen.

Adaptieve snelheidsregelaar (ACC) met automatisch volgen bij lage snelheid

Deze functie handhaaft een ingestelde kruissnelheid en volgafstand ten opzichte van het voertuig ervoor. Als het gedetecteerde voertuig tot stilstand komt, brengt het systeem uw Civic tot stilstand zonder dat u het rempedaal hoeft te bedienen. U hoeft alleen maar het gaspedaal in te drukken om opnieuw normaal te gaan rijden.

Comfortabel verbonden

Neem plaats in de Civic 4-deurs en u voelt zich meteen één met de auto.

Driekwart achteraanzicht van boven Honda Civic 4-deurs.

We hebben elk aspect van de Civic heroverwogen om hem volledig te verfijnen. We hebben de nieuwste technologieën gebruikt om onze meest geavanceerde en sportiefste Civic ooit te produceren.

Sportieve kant

De ergonomische rijhouding van de Civic zorgt voor een uitstekend gevoel van feedback en controle, met de nieuwe stuurinrichting met dubbele tandheugel. Deze auto laat maar al te graag zijn sportieve kant zien als u daarvoor in de stemming bent.

Grip op de weg

De wielophanging is geconfigureerd voor een directe en responsieve bestuurbaarheid en bestaat uit een onafhankelijk multilinksysteem achteraant en MacPherson-veerpoten vooraan voor extra comfort en wendbaarheid.

Close-up bestuurder Honda Civic 4-deurs.
Close-up stuurinrichting met dubbele tandheugel Honda Civic 4-deurs.
Ga terug naar hoofdsite
Honda

Loading.. Even geduld aub