Close

EEN ELEGANTE LIJN

De verfijnde, vloeiende lijnen van onze nieuwe, volledig herontworpen Civic 4-deurs plaatsen de bestuurder centraal. Het open en ruime interieur geeft meteen een eersteklas gevoel: de perfecte mix van verfijning en prestaties.

De comfortzone

Geavanceerde vormgeving

10de generatie

strakke aerodynamica

Ruime kofferbak

519 liter

ruimte

Scrollen

Een vloeiende vorm

Met elkaar verweven sculpturale lijnen vallen vloeiend samen in één perfecte vorm.

Driekwart achteraanzicht Honda Civic 4-deurs.

Het aerodynamische profiel van de Civic 4-deurs glijdt van de ronde motorkap naar de schuin aflopende kofferbak. Zijn vorm heeft een tijdloze stijl en staat garant voor moeiteloze prestaties.

Een atletische inborst

De Civic 4-deurs is niet alleen vloeiend en elegant vormgegeven. Onder die geavanceerde vorm – met een keuze uit 16" of 17" lichtmetalen velgen – zit een sportieve attitude. Laat hem zijn gang gaan en kijk waar u terechtkomt.

Driekwart vooraanzicht Honda Civic 4-deurs.
Vooraanzicht Honda Civic 4-deurs.

De krachtige nieuwe LED-koplampen en onderscheidende chromen grille geven de nieuwe Civic een bijzondere kwaliteit en persoonlijkheid.

Meer dan een gevoel

Met elkaar verweven sculpturale lijnen vallen vloeiend samen in één perfecte vorm.

Close-up stoelen Honda Civic 4-deurs.

Het interieur van de Civic 4-deurs omhult u met zacht aanvoelende kwaliteitsmaterialen voor puur comfort. Zijn stoelen geven u de juiste steun en het brede dashboard heeft dezelfde vloeiende lijnen als de buitenkant. Deze auto biedt een heleboel bewegingsruimte.

Tijd voor actie

De sportieve bestuurdersruimte van de Civic 4-deurs is speciaal ontworpen om u een prettigere rijervaring te bieden. Elk detail is ergonomisch vormgegeven zodat u alles stevig onder controle houdt.

Driekwart aanzicht kofferbak Honda Civic 4-deurs.

De ruime kofferbak biedt u alle ruimte die u nodig heeft. De neerklapbare achterbank zorgt voor nog meer flexibiliteit als u extra bagageruimte kunt gebruiken.

Driekwart aanzicht interieur Honda Civic 4-deurs.

De binnenkant van de Civic 4-deurs is net zo verfijnd als de buitenkant.

Blijf verbonden

Dankzij Honda CONNECT zijn alle dingen waarvan u houdt, zoals uw favoriete muziek en uw vrienden, altijd binnen handbereik.

Close-up infotainmentsysteem Honda Civic 4-deurs.

Het 7 inch grote aanraakscherm geeft u toegang tot alles wat u nodig heeft om verbonden te blijven.

Met gebruik van Bluetooth® of usb heeft u toegang tot informatie en afspeellijsten op uw smartphone. U kunt ook de interface van uw telefoon – via Apple CarPlay® – overzetten op het 7 inch grote aanraakscherm om toegang te verkrijgen tot apps waarmee u kunt bellen en berichten kunt versturen en ontvangen.

Meer verbindingen

Met de voorgeïnstalleerde, op internet gebaseerde AHA™-audiospeler kunt u ook verbinding maken met uw favoriete muziekstations, podcasts en nieuwsdiensten. Als de motor stationair draait, kunt u zelfs een film bekijken via HDMI.

Close-up Garmin-navigatiesysteem Honda Civic 4-deurs.

Met het navigatiesysteem van Garmin weet u altijd waar u bent en waar u naartoe gaat.

Close-up infotainmentsysteem Honda Civic 4-deurs.

Een snelle blik is alles wat u nodig heeft om een van de duidelijk weergegeven iconen te selecteren.

Ga terug naar hoofdsite
Honda

Loading.. Even geduld aub